Skånskan > Opinion

Saturday, 21 September, 02:33

Skånskan - 10 sep 19 kl. 13:01

Rattfull fast i poliskontrollKÅGERÖD En 20-årig man är misstänkt för drograttfylla sedan han stoppats i en poliskontroll i söndags.
Det var en patrull som fick misstankar och stoppade bilfärden efter en stund.
Där visade det sig att föraren var påverkad och fick följa med till polisstationen för provtagning. .
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
KÅGERÖD En

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rattfull, fasti , poliskontroll
Västerbottens Folkblad - 06 dec 14 kl. 10:29

Rattfull fast i rutinkontroll

Polisen tog under förmiddagen fast en rattfull förare längs E4:an i höjd med Nordmaling. Den manlige föraren blåste positivt i sållningsinstrumentet under en rutinkontroll i höjd med Nordmaling. Mannen kommer nu att föras till polisstationen för provtagning och förhör.

Nerikes Allehanda - 26 maj 14 kl. 18:43

Rattfull fast med 2,28 promillle

Örebropolisen tipsades om en rattfull förare på måndagseftermiddagen. Det kom in samtal om en blist som körde vingligt på E 18 i riktning  mot Örebro.
En polispatrull ryckte ut och mötte bilisten.

Magazin24 - 13 jun 11 kl. 06:58

Rattfull fast i rutinkontroll

Stoppades på söndagskvällen. En 35-årig man stoppades i en rutinkontroll på söndagskvällen i Köping.
Det visade sig att mannen var påverkad av alkohol och är nu misstänkt för rattfylleri, då denne framförde ett fordon..

Magazin24 - 09 nov 11 kl. 12:54

Rattfull fast i rutinkontroll

En polispatrull genomförde på onsdagsförmiddagen en rutinkontroll utanför Surahammar, där en misstänkt rattfylla anträffades. En man född 1958 blåste nämligen positivt i sållningsinstrumentet under rutinkontrollen.
Mannen medtogs för provtagning där det visade sig att mannen hade omkring 0,22 promille alkohol i blodet.

Västerbottens Folkblad - 15 nov 11 kl. 08:23

Grovt rattfull fast i Skellefteå

SKELLEFTEÅ Norbergsbo hade inget körkort men hela 1,68 promille när han stoppades av polisen på Statoil på Mackvägen. SKELLEFTEÅ Norbergsbo hade inget körkort men hela 1,68 promille när han stoppades av polisen på Statoil på Mackvägen. Det var den 22 ?

Sydsvenskan - 16 jan 12 kl. 09:36

Rattfull fast på trehjuling

Foto: Göran Olsson
En bilist som körde lite vingligt på Nobelvägen i Malmö visade sig sakna ett hjul under bilen.
En man sågs vingla när han lämnade sin bil vid Nobelvägen vid halvniotiden på måndagsmorgonen. Personer i närheten ringde genast polis.

Västerbottens Folkblad - 18 jan 12 kl. 13:02

Rattfull fast vid Coop Forum

UMEÅ. Polisen hade en trafiknykterhetskontroll vid Coop Forum, Ersboda, på förmiddagen. En bilist blåste positivt i sållningsinstrumentet och fick blåsa i bevisinstrumentet på universitetssjukhusets tillnyktringsenhet.

VBL - 05 jul 12 kl. 08:59

Rattfull fast två gånger

En man född 1985 blåste 2,48 promille på Hovrättsesplanaden i polisens alkotest sent på onsdagskvällen. Mannen saknade dessutom körkort..

Västerbottens Folkblad - 06 okt 12 kl. 10:06

Rattfull fast i kontroll

På lördagsmorgonen stoppades en man vid trafikkontroll på E4 vid Tegsbron. Han befanns senare skyldig till rattfylleri. En man i 50-årsåldern stoppades på lördagsmorgonen vid [...

Västerbottens Folkblad - 18 okt 12 kl. 08:58

Grovt rattfull fast i Bygdsiljum

30-åringen kom körande på Robertsforsvägen. Det var den 7 juli ifjol som 30-åringen kom körande med en personbil på Robertsforsvägen i Bygdsiljum. Polis fick stopp [...

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 timmar sedan

Störningar i tågtrafiken till Malmö

Malmö Det är just nu stopp i tågtrafiken mellan Tranås och Nässjö på grund av en olyckshändelse.Enligt Trafikverket påverkar detta SJ fjärr- och regionaltåg Stockholm-Linköping/Malmö samt Krösatågen Tranås-Nässjö. Personal är utkallade till platsen, men prognos saknas när trafiken kan återupptas.

Skånskan - 6 timmar sedan

Burlöv arrangerar egen kulturnatt

Burlöv På fredagskvällen var det premiär för Burlövs kulturnatt.
Från fyra scenen i och omkring centret bjöds det på sång, musik och andra evenemang.
Många besökare uttryckte tacksamhet till arrangörerna.

Skånskan - 8 timmar sedan

Ja till utbyggd skola i stället för en helt ny

ESLÖV Norrevångsskolan i Eslöv byggs ut för att få plats med tre parallellklasser i årskurserna ett till sex. Tillbyggnaden görs istället för att bygga en ny grundskola centralt, vilket politiker och tjänstemän tänkte tidigare, och har grovhugget kostnadsberäknats till 84 miljoner.Politikerna i kommunstyrelsens arbetsutskott ställde sig i veckan positiv till att gå vidare med planerna.

Skånskan - 11 timmar sedan

31-åring förde in pistol och tabletter

Malmö Den schweiziske medborgaren försökte smuggla in två pistoler, fler än tusen patroner, en springkniv och en större mängd narkotika, men stoppades i tullen.
31-åringen hävdar att han har tillstånd för vapnen och recept på medicinen.
Nu ställs han inför rätta.

Skånskan - 11 timmar sedan

Nya ägare till mindre hus i Sjöbo

Sjöbo Fastigheten på Brogårdavägen 85-64 i Sjöbo har fått nya ägare. Köpare är Jan Andersson, 52, och Anna Fanny Maria Jönsson, 36, och säljare är Michael Grimsberg, Rickard Grimsberg och Gurli Veronica Lindström. Köpet blev klart i augusti 2019 och priset blev 800 000 kronor.

Skånskan - 12 timmar sedan

Inget porrfilter på kommun-wifi

STAFFANSTORP Staffanstorps kommun vill i nuläget inte införa ett porrfilter på kommunala wifi-nätverk som är tillgängliga för barn.Ärendet behandlades i kommunstyrelsens arbetsutskott i veckan. Bakgrunden är ett medborgarförslag från en kommuninvånare som vill införa ett porrfilter som skulle förhindra att barn exponeras för grafiskt våld och pornografiskt material i skola, förskola, idrottshallar, bibliotek med mera.

Skånskan - 12 timmar sedan

Lundaungdomar står med Greta Thunberg

Lund I dag har hundratals gymnasieelever strejkat för klimatet på Lunds gator och torg. Samtidigt är Greta Thunberg på plats i New York och gör detsamma.
I morgon inleds FNs klimatkonferens i New York.

Skånskan - 12 timmar sedan

109 kvadratmeter stort hus i Svalöv sålt

Svalöv Jessica Mellert, 46 år, är ny ägare till huset på adressen Bjäregatan 4 i Svalöv. Husets byggår är 1967 och det har en boyta på 109 kvadratmeter. Säljare är Eivor Lisbet Olsson.

Skånskan - 12 timmar sedan

Kändiskock till populära matmarknaden

SKÄRALID
En minst sagt populär favorit kommer igen.
Det handlar om Söderåsens matmarknad som arrangeras varje höst i Skäralid. Nu är det dags igen och den här gången kan matglada besökare rikta in sig på söndagen den 6 oktober mellan klockan 10-15 vid Skäralids Camping och vandrarhem.

Skånskan - 13 timmar sedan

43-åring ny ägare till tomt i Eslöv

Eslöv Sadat Fakic, 43 år, från Arlöv, har tagit över fastigheten på adressen Trollenäs 302 i Eslöv från Viktoria Mari Mategrano. Ägarskiftet blev klart i augusti 2019 och köpesumman blev 190 000 kronor. Tomten är 614 kvadratmeter stor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.