Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 22 September, 04:06

Helsingborgs Dagblad - 10 sep 19 kl. 12:46

Helrätt jämställt, von der Leyen.Störst makt får kvinnostark topp, men kommissionen jämställt rätt för sin tid..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Leyen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Helrätt, jämställt, von, der, Leyen
Sydsvenskan - 10 sep 19 kl. 12:46

Helrätt jämställt, von der Leyen.

Störst makt får kvinnostark topp, men kommissionen jämställt rätt för sin tid..

Kristianstadsbladet - 11 nov 13 kl. 10:30

Korruption, välstånd och män

Foto: Tomas Andersson
Få reser frivilligt till dagens Irak, turistindustrin är mager, men det är ett land där oljan är motorn i ett växande, men ojämnt fördelat, välstånd. Författare Stefan Foconi rapporterar från en resa i norra Irak, där han ser fler militärer än kvinnor.
Får vi de ledare vi förtjänar?

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Sprängladdning utlöstes i Angered

En sprängladdning har detonerat vid ett flerfamiljshus i Angered, uppger polisen enligt Aftonbladet. – Det är helt uppenbart så att en kraftigare sprängladdning har gått av. Det har varit en hög smäll och folk har känt tryckvågen, säger vakthavande poli.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Efterskalv skakade Albanien

Efter lördagens jordskalv i Albanien väcktes invånarna av ett efterskalv tidigt under natten till söndag. Inga svenskar rapporteras ha skadats i skalven. Nattens skalv, med magnituden 4,8, hade sitt centrum bara någon mil från turistorten Durrës.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

”Hustlers” portas i Malaysia

Filmen "Hustlers" har gjort succé på amerikanska biografer och ser ut att kunna göra ett segervarv runt jorden. Hela jorden? Nej, inte i Malaysia.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Radikalt muller i Vänsterpartiets led.

För partiets vänsterflygel är renlärighet viktigare än inflytande..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Colt slutar med ökänt vapen

Vapentillverkaren Colt ska sluta med AR-15, det halvautomatiska vapen som blivit ökänt för att användas vid många av USA:s värsta massmord. AR-15 är en civil variant av den militära automatkarbinen M16, och Colt betonar att företaget kommer att fortsätt.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

FN-sändebud välkomnar Huthi-besked

FN:s särskilda Jemensändebud Martin Griffiths välkomnar Huthirebellernas besked om eldupphör i attackerna mot Saudiarabien. I ett uttalande säger Griffiths att om orden efterlevs så skulle det skicka kraftiga signaler om att de vill få slut på kriget i.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Sista reaktorn i Harrisburg stängd

Nu är det sant och inte bara sannolikt att den sista reaktorn i kärnkraftverket på Three Mile Island i Pennsylvania, USA, har stängts. Sannolikt kommer det därmed inte inträffa några fler kärnkraftsolyckor utanför Harrisburg, 20 mil norr om Washington D.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Polarstern på väg mot Arktis

Isbrytaren Polarstern är nu på väg nordösterut genom Barents hav, i historiens största polarexpedition. Fartyget med forskare från ett 20-tal länder, däribland Sverige, lämnade Tromsø i fredags kväll. Av en webbuppdatering framgår att man passerat Norge.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Åtal för ”yrkesmässig” knarkhandel

En ung man i Västervik har åtalats för grov narkotikasmuggling. Åklagaren kallar verksamheten yrkesmässig, med hänvisning till mängder av sparade sms från kunder. Upprinnelsen var ett paket som en knarkhund i Danmark fick korn på i juli, skriver Västerv.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Nykomlingens sköna skräll – sänkte Barcelona

Nykomlingen Granada skrällvann med 2–0 över Barcelona i La Liga och gick upp i serieledning. Regerande mästarlaget Barcelona har börjat säsongen på ett mediokert sätt, har två förluster efter fem matcher och ligger först på sjunde plats i tabellen. Barc.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.