UT > Nyheter

Saturday, 21 September, 12:58

UT - 10 sep 19 kl. 12:37

Insändare: Ni borde ha lyssnat på våra varningarNi som vägrade lyssna på SD:s varningar och sa att invandringen är en bra affär för Sverige: Hur kunde det bli så här?.
Läs mer på UT
Läs mer om:
SD, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareNi , bordeha , lyssnatpå våra , varningar
UT - 21 aug 18 kl. 01:00

Insändare: Borde vara straffbart med uppstoppade djur vid vägen

Det borde vara straffbart att sätta ut uppstoppade djur vid vägkanterna, för att få bilister som, enligt UT, är de enda trafikanter som förekommer på våra vägar..

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Nyan - 18 mar 19 kl. 17:23

Affärsplanerare förbryllas av stadsarkitektens insändare

Ralf Knahpe och Roger Karlsson på Ömsen ser det som ”anmärkningsvärt” att stadsarkitekten skriver insändare om var fastighetsägarna borde bygga i centrum. Och deras affärsutvecklare Peter Tanzer skräder inte orden:
– Det måste till en ändring här! Det är ingen överdrift att påstå att Peter Tanzer i svenska Söderköping är far till en stor del av den moderna kommersen på Åland.

UT - 29 aug 19 kl. 00:00

Insändare: Kommunen borde svara på insändare

Jag har vid ett flertal tillfällen noterat att Ulricehamns kommun inte svarat på insändare i UT som varit tydligt riktade till dem, oavsett om det gäller tjänstemän eller politiker. Nu senast i lördagens tidning. .

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

ÖstersundsPosten - 18 jul 16 kl. 15:36

INSÄNDARE: Stranden nedanför Jamtli – en av Sveriges finaste ställplatser för campare

Jag håller fullständigt med tidigare insändare om att man bör sätta upp en P-automat och ta ett rimligt dygnspris, cirka 50 kr för parkeringen nedanför Jamtli. Kanske max 20–24 timmar så att man sedan måste flytta sig, då detta ska räknas som ställplats. Man borde ju som kommun jobba i medvind och utnyttja att detta är en av Sveriges finaste ställplatser..

Helsingborgs Dagblad - 05 jul 17 kl. 16:29

Präst får sluta efter homofobisk insändare

Prästen kallade RFSL för "Riksförbundet för sexuell lössläppthet" och tyckte att engelska ordet "pride" (stolthet) borde översättas med högmod. Efter sin uppmärksammade insändare i Bohusläningen om "homosexfrågan" får Jan-Åke Karlsson nu lämna sitt jobb.

YA - 21 jul 18 kl. 01:01

Insändare: Låneskulden borde oroa kommunalrådet

Replik på Kent Mårtenssons insändare " Moderaterna vill stoppa investeringar i välfärden" den 18 juli 2018..

Trelleborgs Allehanda - 22 aug 19 kl. 00:00

Insändare: Hur är det möjligt?

Många gånger har väl tanken slagit mig att ”Man borde skriva en insändare” när jag läser i TA om något märkligt politiskt beslut som gör att jag höjer ögonbrynen. Många gånger slutar det med att jag tänker att det finns säkert någon anledning till att politikerna har känt sig ”tvungna” att prioritera på detta vis. Det finns säkert flera sidor av myntet och det är nog så att jag inte är tillräckligt insatt i den här frågan.

Kristianstadsbladet - 17 sep 19 kl. 22:00

Insändare: Vi bidrar till att utveckla Östra Göinge genom dialog

Replik till Roland Bloms insändare 14/9 Förtroende tar tid att bygga, skapas inte över en natt; vid misstag raseras det snabbt. Kritiker talar ofta om SD:s ”rötter”, det kan vara som du skriver när partiet grundades fanns det individer som inte borde funnits där (jag var inte medlem då och saknar insyn); att de utgör rötter 30 år senare saknar verklighetsförankring. Tvärtom är vi engagerade i partiet vanliga människor som kritiserar den vidöppna vänsterpolitiken, det gör oss varken bruna eller rasister..

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 06:01

En insändare som har skapat debatt

En insändare om statyn på stortorget – i gårdagens Smålandsposten – har skapat debatt. För dig som missade den: Insändarskribenten hävdade att kulturnämndens planer på att hylla den fotograferade tanten med väskan under nazistdemonstrationen i Växjö var feltänkta: Att med våld fördriva nynazister är inte rätt väg att gå. Och sålunda bör en sådan företeelse inte förevigas med en staty.

Fler nyheter från UT

UT - 3 timmar sedan

Bibelinspirerad konst med nybörjare och veteraner

25 personer anmälde att de ville bidra med konstverk när Morgan Andersson skickade ut en förfrågan. .

UT - 2 timmar sedan

Fotbollsprästen gäst hos idrottshistoriker

Mats Löwing, numera riksbekant fotbollsspelande präst i Ekedalens SK, blir höstens första gäst hos Ulricehamns idrottshistoriska sällskap..

UT - 8 timmar sedan

Kristofer har åter marknad i sin trädgård

På lördag har Kristofer Björklund åter fullt av folk på sin gård. Gölingstorps marknad har hållits två gånger per år oavbrutet i 157 år. Sedan 1918 är det Kristofers familj som har arrangerat det..

UT - 9 timmar sedan

Niclas Sunding raderar Facebook-inlägg efter granskning

Niclas Sunding, gruppledare för Sverigedemokraterna i Ulricehamn, har på sin Facebooksida delat ett inklistrat mejl som innehåller personliga påhopp. Bland annat utpekas en person som ”psykopatisk”. Efter att UT ställt frågor till partiets pressjour har Sunding raderat inlägget..

UT - 10 timmar sedan

Debatt: Kettil har fel – rasister utesluts ur SD

På ledarplats i Ulricehamns Tidning 14/9 förklarar Kajsa Kettil för sina läsare att Sverigedemokraterna är ett ”rasistiskt” parti som ”ifrågasätter den fria demokratin”. .

UT - 11 timmar sedan

Kajsa Kettil: Skippa knypplingen, men låt oss sadla om inom bristyrken

Inget friår, tack, men gärna frihet att utvecklas där behoven finns — för både individens och samhällets skull..

UT - 11 timmar sedan

Insändare: Tack Roland Karlsson för halvt svar

Tack Roland Karlsson (C) för ett halvt svar i UT 17 september angående bland annat debattsidor. Kommunens policy hade tydligen förlängts till och med 2020 nu även på hemsidan..

UT - 11 timmar sedan

Insändare: Pinsamt och fel av Basth

Jag har inget emot att föra en dialog med Ingemar Basth (MP) om situationen i Sverige och Ulricehamn och besvarar gärna hans replik (13/9). Men när vi diskuterar vore det bra om vi inte tillskrev varandra uttalanden som helt enkelt inte stämmer..

UT - 14 timmar sedan

Nittorp var steget efter Sjömarken

Sjömarken hade mer att spela för än ett skadedrabbat Nittorp. Det märktes när gästerna vände 1–0 till 1–3 och tog samtliga poäng på Dalshov..

UT - 14 timmar sedan

UIFK tre poäng från trean: ”Ska driva upp tempot”

Tre poäng mot Kronäng i eftermiddag och saken är klar. Då spelar UIFK i division 3 nästa säsong. – Vi är förväntansfulla, men samtidigt ödmjuka..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.