BT > Nyheter

Saturday, 21 September, 17:09

BT - 10 sep 19 kl. 12:38

Projektledaren:”Det är mycket barn som använder den vägen”Kommunen bygger ny cykel- och gångbana mellan Örbyskolan och Kungslid. Arbetet är påbörjat och beräknas hålla på året ut. – Det är ju mycket barn som använder den vägen så det är därför den den behövs, säger Peter Korsgard, projektledare..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Det, Örbyskolan, Kungslid, Peter Korsgard

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ProjektledarenDet är mycket , barnsom , använderden , vägen
YLE - 07 aug 17 kl. 14:23

Så här använder Svenska Yles läsare mobilen i trafiken

Vi frågade tidigare ifall ni använder mobilen då ni kör, trots att det är olagligt. Det visade sig vara en fråga som engagerade er, och vi tackar alla som svarade på vår enkät! Några av er hade råkat ut för olyckor på grund av att de petade på mobilen då de körde.

Sydsvenskan - 03 okt 14 kl. 14:21

Föräldrarna som använder vår läxhjälp behöver rutavdraget

Tvärtemot vad Skolverket hävdar kommer ett slopat rutavdrag för läxhjälp inte att minska utan att öka skillnaderna i studieresultat mellan elever från ekonomiskt starka respektive svaga familjer. Detta eftersom det alltid har funnits och alltid kommer att finnas personer som har råd att investera i sina barns framtid, oavsett priset för detta. Däremot är familjer som vill investera i sina barns framtid, men har begränsade ekonomiska resurser, beroende av subventionerad studiehjälp.

YLE - 07 sep 15 kl. 04:00

Barn med särskild gen blir närsynta när de läser mycket

Forskare har för första gången upptäckt en genetisk koppling till närsynthet. Upptäckten inger hopp om att unga i framtiden ska kunna undvika att råka ut för sämre syn. Närsynthet har på senare år blivit allt vanligare i hela världen.

Dagensanalys.se - 07 sep 16 kl. 11:40

Allt fler använder mobilen när de handlar online

Allt fler invånare i de Nordiska länderna använder mobilen för att handla online, och de som shoppar online tenderar att växla mellan olika enheter. Dessa är några av huvuddragen från Audience Projects nya studie om e-handel. E-handel i Norden har nått en hög och stadig nivå med 89 procent av shopping online.

Dagensanalys.se - 16 jun 16 kl. 11:00

Apple vill blockera all video och banners som använder flash

Insticksmodulen Flash har blixtsnabbt gått från att vara störst på nätet till att bli den som alla vill undvika. Apples senaste uppdatering till deras webbläsare Safari kommer att göra Flash ännu mindre användbart för att visa videos eller banners. Flash används fortfarande av många för att spela upp videos och bannerannonser i många webbläsare, men ersätts nu för fullt av HTML5.

Dagensanalys.se - 28 aug 17 kl. 13:00

Så använder du push-notiser effektivt

Varje dag bombarderas du av notiser från din telefon. Det kan vara nya mail såväl som korta nyhetsuppdateringar eller vad dina vänner gjort på sociala medier. Ibland kan det kännas för mycket, men studier visar att effektiva push-notiser är bra både för företaget och användaren.

YLE - 17 jul 15 kl. 07:20

Unga använder mobiltelefonen i trafiken

En ordningsbot för att man pratat i telefonen utan handsfree väger lika tungt som en fortkörningsbot, säger Barbro Häggqvist, äldre konstapel som varit med och övervakat trafikförseelser under veckan. Polisen har under hela veckan och i hela landet övervakat trafikförseelser som minskar på uppmärksamheten hos bilisterna. - Att prata i mobilen utan handsfree får man een ordningsbot för, säger Barbro Häggqvist.

PrivataAffärer - 14 feb 19 kl. 14:30

Hur smarta investerare använder nyheterna

Ladda ner aktiemarknadsutsikt här: Vill du veta mer om vart aktiemarknaden är på väg och hur den påverkas av politiska händelser och ekonomiska indikatorer? Gå då inte miste om regelbundna uppdateringar om aktiemarknaden och vad Fisher Investments Norden kan göra för dina investeringar. Ladda ner den kompletta aktiemarknadsutsikten här.

Jönköpingsnytt - 15 nov 15 kl. 08:55

Använder du bälte när du åker buss?

Under nästa vecka genomför polisen kontroller av hur chaufförer och passagerare på bussar använder säkerhetsbälte.
Det är säkert att åka buss, men om olyckan är framme och bussen krockar med ett annat stort fordon eller åker av vägen och välter, kastas de personer som inte är fastspända handlöst omkring bussen..

YLE - 23 jul 15 kl. 23:07

Dåliga vägar: Skrattnäsvägen

När Yle Gräv efterlyste tips på dåliga vägar via vår Facebook-sida fick väg 17063, Skrattnäsvägen mest röster i Sydösterbotten. En del befarar att den kommer att degraderas till grusväg så småningom. Det första som möter oss när vi kommer till Pjelax i Närpes är den stängda butiken.

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

Ny nolla för Lindahl i Bundesliga

BT - 1 timme sedan

Enkät: "Tror att Östersund går i konkurs"

Östersund hotas av konkurs och kan tvångsdegraderas från fotbollsallsvenskan. Flera av klubbens supportrar fruktar nu det värsta..

BT - 1 timme sedan

Östersunds ödesvecka inleddes med förlust

Höstmörkret sänker sig över konkurshotade Östersunds FK. Efter ännu en förlust – 0–1 borta mot Falkenberg – ser situationen kritisk ut för de rödsvarta också sportsligt i den allsvenska fotbollen. Föreningen står inför en ödesvecka då klubbens hela framtid ska avgöras..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.