Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 21 September, 02:29

Blekinge Läns tidning - 10 sep 19 kl. 12:13

S-föreningarna som står bakom sin ordförandeUnder tisdagen sammankallade fem av Socialdemokraternas lokala föreningar till gemensam presskonferens. Där uttalade de sitt fulla stöd för styrelsen och Jan Björkman. Budskapet var tydligt: Föreningarna vill blicka framåt. .
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Socialdemokraternas, Jan Björkman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S-föreningarnasom , står, bakomsin , ordförande
UT - 06 nov 14 kl. 06:53

Tommy Johansson avgår som ordförande

Tommy Johansson har varit ordförande i föreningen Fotbollshall Ulricehamn sedan starten för tio år sedan. I mars lämnar han uppdraget. Överskottsenergi från ishallen skulle tas tillvara och användas för att värma upp fotbollshallen.

YLE - 21 okt 15 kl. 17:38

FSS vill ha Ulf Stenman som ny ordförande

Finlands Svenska Skidförbunds valberedningsutskott föreslår enhälligt att Ulf Stenman ska bli ny ordförande för förbundet. Trevligt att mitt namn kom fram, men föreningarna ska ännu säga sitt, säger Stenman till Yle Sporten. FSS väljer ny ordförande på höstmötet, den 27 oktober – och det ser ut som om den nya ledaren kommer att heta Ulf Stenman.

Skånskan - 21 mar 17 kl. 14:00

PRO-ordförande sågar idén: ”Inte tänkt färdigt”

ESLÖV Förslaget om nya bidragsregler får tuff kritik från Lena Larsson som är PRO:s ordförande i Eslöv och som sitter i det Kommunala Pensionärsrådet. Hon ifrågasätter idén med att införa närvarokort. Nu kräver hon att föreningslivet får tycka till om förslaget om bidragsregler innan det klubbas igenom.

Kristianstadsbladet - 25 jun 12 kl. 09:55

Sven Jensén utsedd till ny ordförande

Sven Jensén har utsetts till ordförande i Skånes hembygdsförbund. Nu basar han över 100 föreningar med 40?000 medlemmar.

Nya Wermlands Tidningen - 31 jan 14 kl. 06:00

Lars Ekman från KB är ordförande

Möckelnföreningarna är en paraplyorganisation som är öppen för alla föreningar i Karlskoga och Degerfors. Häromkvällen avhölls det första årsmötet och en styrelse valdes och stadgar antogs och godkändes. ”Vi vill vara en samarbetspartner till näringslivet och de två kommunerna” säger Lars Ekman, ordförande i Möckelnföreningarna..

Barometern - 06 aug 13 kl. 07:25

Ny ordförande vill skapa mötesplats

En ny restaurang som en mötesplats mitt i byn och ett nytt fritids.
Ännu finns inte inga konkreta planer, men funderingar finns och i Långasjö brukar funderingar bli verklighet. För ett antal år sedan brann den gamla restaurangen ner.

YLE - 19 jan 16 kl. 19:23

ESC:s ordförande: Vi spelar i tvåan säsongen 2016

Ekenäs Sport Club har ingen tränare, ingen spelartrupp att tala om och har till exempel inte reserverat några träningsturer för ett fotbollslag under vintern. Ändå säger klubbens ordförande Jonas Wasiljeff att ESC spelar division 2-fotboll i sommar. Jonas Wasiljeff säger att klubben förhandlar med några tränare som bäst.

Skånskan - 16 dec 15 kl. 12:00

Ensamkommandes ordförande: ”Vi behöver bygga fler bostäder i Sverige”

SVALÖV Mujtaba Attai, som är ordförande i Ensamkommandes Riksförbund, har förståelse för att regeringen oroar sig för att det kommer så många flyktingar.
– Vi måste ordna bostäder åt alla som kommer och det tar tid, säger han.Han bor i en utslussningslägenhet bredvid Ettans flyktingboende i Svalöv, och har tidigare bott även på boendet i Teckomatorp.

BT - 22 mar 17 kl. 16:06

UIF:s ordförande: ”Ett glädjebesked”

När delar av världscupvinsten fördelas mellan föreningarna som ställt upp med funktionärer får UIF ta emot en miljon kronor. – Ett glädjebesked som lovar gott inför framtiden, säger ordförande Peter Svenningsson..

YLE - 22 maj 17 kl. 11:16

BK-ordförande: Begränsa antalet utländska spelare i handbollsligan

Antalet utländska spelare borde begränsas inom handbollsligan. Det här skulle gagna den inhemska handbollen, säger Björn Siggberg som är ordförande för handbollsstyrelsen i BK-46 i Karis. - Det skulle vara till mera gagn än skada, säger Björn Siggberg som i april uttryckte sina åsikter i en artikel i tidningen Hufvudstadsbladet (artikeln kräver registrering).

Blekinge Läns tidning - 22 maj 19 kl. 15:46

FBC:s nye ordförande: ”Vill på sikt bli en allsvensk förening”

Det har gått drygt två år sedan Carlskrona IF och Örlogsstaden IBK slog samman föreningarna och blev FBC Karlskrona. – Många trodde nog att det skulle bli lättare med en ny större klubb. Så blev det nog inte till en början, säger Magnus Nilsson, nyvald ordförande i FBC..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Biden: Offentliggör samtalet

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Mycket rök från brand i Dalarna

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

USA-soldater till Saudiarabien

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Kommission ska utreda journalistmord

Maltas regering har tillsatt en kommission som ska se över om mordet på den undersökande journalisten Daphne Caruana Galizia skulle kunna ha förhindrats..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Förare blev sjuk – voltade på tågspår

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Våldtäktsanklagad stjärna får sparken

I elva dagar var Antonio Brown en New England Patriots-spelare. Nu bryter klubben med stjärnan, som anklagas för våldtäkt och sexuella övergrepp..

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Här är finalisterna i "Idol"

Från tusentals sökande till tolv – efter en rafflande kvalfinal är starttolvan i säsongens "Idol" färdig..

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Ansvarig för vapenkontroll lämnar UD-post

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Björklöven stal showen - Lusth: ”De får för enkla mål”

Karlskrona fick en drömstart när 1-0 kom efter 1.58. Sedan tog det tvärstopp.

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

HV71 tog tredje raka – slog SM-finalisten

HV71 har inlett hockeysäsongen i medvind. På fredagen kom tredje raka segern i SDHL och det var den mest imponerande hittills. Hemma mot SM-finalisten Linköping vann HV71 med förkrossande 5–0 efter bland annat två mål av förra LHC-spelaren Kennedy Marchment..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.