Skånskan > Nyheter

Tuesday, 17 September, 12:48

Skånskan - 10 sep 19 kl. 12:14

Hotfull man polisanmäldHÖRBY Polisen har fått in en anmälan om olaga hot på Idrottsgatan i Hörby. En 45-årig man tog tag i armen på en man i 35-årsåldern och sade ”passa dig, annars ska du se vad som händer”. 35-åringen upplevde händelsen som obehaglig och blev rädd, och har polisanmält 45-åringen. Det finns inga närmare uppgifter om vad som låg bakom hans agerande..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HÖRBY Polisen, Idrottsgatan, Hörby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotfullman , polisanmäld
Skånskan - 12 aug 16 kl. 11:35

Taxikunden blev hotfull under resan

hörby/Lund En taxichaufför råkade ut för en så obehaglig upplevelse när han fick en körning Hörby i torsdags att han tryckte på trygghetslarmet.Taxichauffören beskriver i polisanmälan att kunden uppträdde väldigt förvirrat. Först verkade han trevlig, men sedan slog det snabbt över och han blev hotfull.

Skånskan - 24 aug 16 kl. 12:25

Personal anmäler hotfull 17-åring

SKURUP En 17-åring bosatt på ett HVB-hem i Skurup har polisanmälts efter att han ska ha uppträtt hotfullt mot personal på boendet.
Enligt polisanmälan ska 17-åringen ha sparkat på saker och varit hotfull mot två av dem som jobbar på boendet.
17-åringen är nu misstänkt för ofredande mot grupp..

Posh24 - 16 apr 14 kl. 08:01

Jackie Ferm polisanmäler pappan: "Jag känner mig livrädd!"

Mindre än ett dygn efter att Jackie Ferms pappa, Lars Ferm, tidigare Svartenbrandt, släppts från fängelse, har dottern polisanmält honom. "Han sa att han skulle skjuta mig i huvudet," förklarar hon.

Polisanmälan skedde i samband med att Jackie släppte självbiografin "Rövardotter", som hon skrivit tillsammans med sambon Ola Brising.

Skånskan - 03 okt 16 kl. 11:43

Var hotfull mot politiker

STAFFANSTORP. När medlemmar i Socialdemokraterna i lördags förmiddag befann sig i centrum för att prata med kommuninvånare och bjuda på fika blev en kvinna i partiet hotad.
En man som erbjöds fika blev aggressiv.

Nyan - 21 mar 17 kl. 09:23

”Hotfull” metalljägare riskerar bötesstraff

– Tredje gången han kom tog han lagboken och drämde den i huvudet på sig själv så att hela boken knäcktes.
Den som berättade om den ovanliga incidenten med lagboken var Viveka Löndahl, kulturbyråns chef, när hon i går vittnade under rättegången mot den man som för ett drygt år sedan letade föremål med metalldetektor på olika platser i Geta i hopp om att hitta fornfynd.

Mannen kom inte till rättegången.

SmålandsPosten - 13 feb 18 kl. 14:50

Växjö: Hotfull situation vid skola - elev fasthållen

Efter skoltidens slut i måndags uppstod en situation utanför Högstorp skola som nu är polisanmäld. En elev på skolan blev stoppad av en för honom okänd äldre kille. – Det uppstod en hotfull situation, berättar Cecilia Wallinder, rektor på Högstorp skola.

SmålandsPosten - 13 apr 18 kl. 14:41

Konflikt: Hyresgäst vägrade sänka musiken – blev hotfull

När hyresvärden bad sin hyresgäst att sänka musiken blev situationen hotfull. Hyresvärden har nu polisanmält händelsen..

Skånskan - 20 jul 18 kl. 14:00

Hotfull av morrande

ESLÖV En kvinna bosatt i en by utanför Eslöv har polisanmält en bekant man för olaga hot. Kvinnan uppger i sin anmälan att hon på onsdagskvällen var ute och rastade hunden tillsammans med en väninna. Då ska en man som bor i närområdet ha kommit körande och stannat till.

Skånskan - 28 aug 19 kl. 17:19

Boende blev hotfull med kniv

Hörby Polis fick under kallas till ett LSS-boende i Hörby, efter att en kvinnlig boende upprätt hotfullt.Under tisdagseftermiddagen den 27 augusti blev en kvinna som bor på ett LSS-boende i kommunen hotfull mot en manlig anställd.
Enligt polisanmälan ska kvinnan, som är i 30-årsåldern, ha gått emot honom med en kökskniv.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Hotfull skylt polisanmäld

Länsstyrelsen har polisanmält att någon satt upp en skylt med ett hotfullt budskap i närheten av Vålåsjöns fäbodar i Orsa..

Helsingborgs Dagblad - 21 sep 12 kl. 14:37

Hotfull patient polisanmäld

En man i 70-årsåldern som regelbundet besöker Ängelholms sjukhus för behandling har samtidigt haft för vana att hota och skrika glåpord till personalen. På det sättet har mannen uppträtt vid sina sjukhusbesök de senaste två åren.Hans senaste besök häromdagen var inget undantag, men denna gång var måttet rågat för flera i personalen som gemensamt gjorde en polisanmälan på grund av de upprepade hotelserna..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 10 minuter sedan

Inbrott mitt på dagen

STAFFANSTORP Läsplatta, kontanter, smycken och läkemedel stals vid ett villainbrott som genomfördes mitt på dagen i måndags.
Det var någon gång mellan 13 och 15.40 som tjuvar bröt sig in i en villa vid Vemmenhögsvägen.

Skånskan - 10 minuter sedan

Fönsterkross polisanmält

STAFFANSTORP Natten mellan måndag och tisdag krossades ytterglas till ett fönster i en bostad vid Sliparevägen i Staffanstorp. Någon hade kastat sten mot fönstret där de båda yttre glasrutorna gick sönder..

Skånskan - 10 minuter sedan

Hindrade andra att köra om

STAFFANSTORP Efter en trafikolycka på riksväg 11 vid Sunnanå i lördags vid 16.40-tiden blev det köbildning på vägen.
Det är dubbla filer på sträckan men en bilförare stoppade andra fordon för att köra i det yttre körfältet, vilket fick till följd att en mycket lång kö bildades i det andra i stället för att båda körfälten användes.

Skånskan - 2 timmar sedan

Vill flytta busshållplats

BUNKEFLOSTRAND Föräldrar som har barn på Gottorpskolan i Bunkeflostrand har försökt att få en busshållplats flyttad men hittills utan framgång.Det handlar om linje 4 och hållplatsen mittemot skolan vid Per Josephssons väg.
– Elever som anländer på morgonen i rusningstrafik stiger av, ser sina kompisar och springer rakt över gatan samtidigt som mötande bilar passerar i motsatt riktning mot Malmö utan att se korsande elever, konstaterar föräldrar från Klassrepresentanterna i ett mejl till Malmö stad och tekniska nämndens ordförande Andréas Schönström (S).

Skånskan - 2 timmar sedan

Polisen eftersöker vittnen som sett bilen

malmö Polisen har nu gått ut med bild på bilen som brann på Stadionvägen och efterlyser vittnen. Det var vid 10-tiden den 26 augusti som Karolin Hakim mördades på Sergels väg i Malmö. Strax efter dådet hittades en brinnande bil på Lorensborg.

Skånskan - 5 timmar sedan

En oväntad kärlekshistoria

Kärlek mot alla odds och en berättelse om tiggeri, utanförskap, hat och fattigdom. Dokumentärfilmarna Joanna Karlberg och Ellen Fiske problematiserar bilden av det trygga Sverige och sätter fördomar på prov samtidigt som de hoppas kunna ge tittarna en tankeställare och väcka debatt med sin bioaktuella dokumentärfilm Josefin & Florin.Josefin & Florin
Dokumentärfilmen Josefin & Florin har biopremiär den 20 september.

Skånskan - 7 timmar sedan

Årets trafikantvecka igång

För att minska trafikens klimatpåverkan, förbättra folkhälsan, minska antalet människor som skadas eller dör i trafiken och bättre ta tillvara våra gemensamma ytor i städerna behöver vi förändra vår stadsplanering och bygga ett mer hållbart transportsystem.
Idag finns en ökad insikt om att vi behöver utforma våra städer efter människors behov, snarare än efter bilens. Just nu pågår den europeiska trafikantveckan, ett årligt återkommande arrangemang där över 1000 städer runtom i Europa deltar.

Skånskan - 7 timmar sedan

Om att falla på eget grepp eller inte

Mjölkkriget 2.0 har kommit igång. Det framgångsrika, Skånebaserade, företaget Oatly retar med sin nya reklamkampanj gallfeber på fler än svenska mjölkbönder.

Skånskan - 7 timmar sedan

Kunskap tack vare ESS

För tio år sen fattades ett viktigt beslut för kunskapen och forskningen: då bestämdes att forskningsanläggningen ESS, European Spallation Source, skulle byggas i Lund. Detta borde egentligen ha firats i slutet av maj i år, eftersom det var i maj 2009 som beslutet kom, men ESS hade sannolikt fullt upp med att färdigställa anläggningen för att hinna fira.
Under måndagen ordnade SNS Skåne ett seminarium om bakgrunden till ESS tillkomst i Lund och hur framtiden kan tänkas se ut.

Skånskan - 7 timmar sedan

Skattkistan – nya namnet på förskola

Svalöv Svalövs nya förskola har fått ett namn.
Skattkistan föll valet på som snart öppnas på gamla Månsaboskolan.Allt för få platser inom barnomsorgen i Svalövs tätort tvingade fram nya lokaler och sedan i våras har det jobbats på att iordningställa lokalerna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.