Skånskan > Nyheter

Saturday, 21 September, 13:23

Skånskan - 10 sep 19 kl. 12:14

Fick grus och sten på bilenHÖRBY Grus och sten rasade ner från släpet på en lastbil på E22 den 22 augusti vid 19-tiden och träffade en bakomvarande bil på vindrutan och motorhuven så att skador uppstod. Nu har bilägaren, en 55-årig man, gjort en polisanmälan. Han menar att lastbilschauffören inte sett till att lasten var förankrad på rätt sätt. När han skulle köra om lastbilen föll det ner grus och sten från släpet och träffade hans fordon..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HÖRBY Grus, E22

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fick grusoch , sten, bilen
DalaDemokraten - 26 dec 15 kl. 16:31

Teneriffa är mer än bara grus, sten och turister

En flygplats. Ett hotell. Riktig sommar och en solstol.

YLE - 02 jul 14 kl. 04:23

Grönt ljus för Sarins grus i Bromarv

Företaget Sarins grus i Bromarv har äntligen fått grönt ljus för att ta sten, grus och jord på fastigheten i Bromarv. Den del som nu avgjorts är att Högsta förvaltningsdomstolen har förkastat alla besvär gällande ett marktäktstillstånd. Det här betyder samtidigt att alla besvärsrundor och domstolsförhandlingar som pågått i åratal gällande Sarins grus är avgjorda.

Kristianstadsbladet - 20 aug 14 kl. 11:18

Olafur Eliasson gör konst av 180 ton grus

Sten och grus och porlande vatten. Danska konstmuseet Louisiana förvandlas till en karg flodbädd när dansk-isländske Olafur Eliasson skapar ett nytt monumentalverk.
Kras, kras, kras.

Trelleborgs Allehanda - 20 aug 14 kl. 11:18

Olafur Eliasson gör konst av 180 ton grus

Sten och grus och porlande vatten. Danska konstmuseet Louisiana förvandlas till en karg flodbädd när dansk-isländske Olafur Eliasson skapar ett nytt monumentalverk.
Kras, kras, kras.

YLE - 27 mar 15 kl. 07:37

Fel att ta grus på Strömsö

Täktverksamheten på fritidsön Strömsö i Ekenäs skärgård får inte fortsätta utan tillstånd. Det har Helsingfors förvaltningsdomstol nu slagit fast. Däremot behöver bolaget som äger ön inte återställa den i ursprungligt skick.

HBL - 30 maj 13 kl. 12:54

Bengsmoras berg blir grus

Företaget Murskepojat från Lojo har fått lov att bryta 500?000 kubikmeter berg i Raseborg.Trion Jarkko Saario, Börje och Kaj Fagerström köpte nio hektar mark i Bengsmora för 240000 euro år 2009.

SN - 01 jul 13 kl. 14:34

Grus och sten ska hjälpa tjockskalig mussla

För att gynna den tjockskalige målarmusslans framtid kommer Länsstyrelsen framöver att lägga ut grus och sten i Svärtaån. Åtgärden sker inom EU-projektet Målarmusslans återkomst, och syftar även till att berika det fiskeliv som musslan i sin tur är beroende av..

SR - 25 aug 14 kl. 12:00

Tonvis med grus och sten på Louisiana

En av Skandinaviens mest omtalade samtida konstnärer visas just nu på Lousiana utanför Köpenhamn. Olafur Eliasson har gjort sig känd för storslagna installationer med naturen som utgångspunkt och tidigare skapat både konstgjorda solar och vattenfall. I installationen Riverbed som nu visas fortsätter Eliasson undersöka naturen - den här gången har han med hjälp av 180 ton grus och sten format en isländsk flodbädd i full skala inne i museets södra flygel.

VA - 05 okt 17 kl. 14:38

E-Prize finalist: Uber för grus och sten

En av finalisterna i E-prize 2017 har byggt "Uber för grus och sten". Så här funkar det. .

Trelleborgs Allehanda - 04 sep 19 kl. 15:46

Polisanmälan: Grus och sten på väg hindrar bilister

Trafikverket har polisanmält att någon lagt ut högar med grus och sten på Snarringevägen..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Kyrkgäster får klä ut sig

Sjöbo I morgon söndag är det gudstjänst med små och stora i Södra Åsums kyrka klockan 11.
Det blir mycket sång och musik. Gudstjänsten har tema film.

Skånskan - 1 timme sedan

96 kvadratmeter stort hus i Hörby sålt till ny ägare

Hörby Nu är det klart vem som köpt huset på Liljegatan 33 i Hörby av Karl Bertil Ingvar Wennfalks dödsbo. Ny ägare är Kim Peine, 33 år, tidigare boende på Solrosgatan i Hörby. Priset blev 1 350 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i augusti 2019.

Skånskan - 1 timme sedan

Trevägsstopp i olyckskors

Sjöbo Under de tre senaste åren har det skett ett halvdussin olyckor i korsningen Lilla Norregatan och Lillgatan i Sjöbo.
Tekniska nämnden beslutade vid sitt senaste möte att korsningen framöver ska ha ett trevägsstopp för att i möjligaste mån undvika trafikolyckor framgent..

Skånskan - 2 timmar sedan

58-åring ny ägare till lantbruksfastighet i Blentarp

Blentarp Försäljningen av fastigheten på Sövdevägen 220-13 i Blentarp är nu klar. Ny ägare är Susanne Johansson, 58 år, från Genarp och säljare är Hrafnkell Karlsson. Det 154 kvadratmeter stora huset är byggt 1949.

Skånskan - 2 timmar sedan

”Hittade kulorna på skytteklubb”

Eslöv Vid en husrannsakan i 21-åringens bostad i Eslöv hittade polisen en hel del som inte borde ha funnits där.Husrannsakan genomfördes i somras och det visade sig att 21-åringen hade 62 skarpa kulpatroner och 47 dopningsklassade tabletter i bostaden. Nu döms han för brott mot vapenlagen och ringa dopningsbrott.

Skånskan - 5 timmar sedan

Två till sjukhus efter brand

TRELLEBORG Räddningstjänsten fick rycka ut till en brand i ett flerfamiljshus på Johan Kocksgatan i Trelleborg strax före klockan 3 på natten till lördagen.
Branden lokaliserades till ett tvättutrymme, och elden släcktes. Två personer fördes till sjukhus med ambulans.

Skånskan - 8 timmar sedan

Joe Eagans fem bästa Malmötips

Taproom
”Mitt favoritställe för att äta revbensspjäll och en avsmakningsmeny med fem miniöl. Dessutom har de en mysig soffgrupp.” Olgas café
”Ett måste för alla kaffeälskare.

Skånskan - 8 timmar sedan

Blentarpsgården avgör besparingar

Sjöbo Flera besparingar kan behövas inom vård- och omsorgsnämnden.
Men på mötet i torsdags kväll beslutade politikerna att avvakta tills att fullmäktige nästa vecka har tagit beslut om den kommunala budgeten. Då blir det klart om Blentarpsgården stängs eller inte.

Skånskan - 8 timmar sedan

De sätter Malmö på turistkartan

Malmö Vad har musikkvällarna på Mässningshornet i Kirseberg, Biograf Spegeln på Stortorget och 5:ans buss gemensamt? De finns alla representerade i den internationella guiden Spotted by locals nya Malmöguide. Skånskan träffade guidens grundare tillsammans med en av Malmöguiderna på ett av de lokala favoritställena.

Skånskan - 17 timmar sedan

FIFH-trio missar slutspel

BORDTENNIS Det är färdigspelat i årets para-EM för de tre FIFH Malmö-medlemmarna Smilla Sand, Peter Molander och David Olsson.På fredagen avslutades grupperna i lagtävlingen i Helsingborg arena.
I rullstolsbundnas klass 5 gick David Olsson, Eslövs AI, och hans lagkompisar Magnus Norgren och Isak Nyholm en helt avgörande match om den sista slutspelsplatsen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.