Skånskan > Nyheter

Monday, 16 September, 18:33

Skånskan - 10 sep 19 kl. 12:14

Misstänks för bidragsbrottHÖRBY En 65-årig man från Hörby har anmälts av a-kassan och Arbetsförmedlingen för bidragsbrott. Han fick ersättning från a-kassan mellan den 1 april och 21 april trots att han under samma tidsperiod hade lön från en anställning..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HÖRBY En, Hörby, Arbetsförmedlingen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänks för bidragsbrott
BT - 21 aug 13 kl. 16:52

Alla åtalade frias från bidragsbrott

Assistenterna har inte arbetat. Falska uppgifter har skickats in - och fem miljoner har betalats ut felaktigt. Ändå ska ingen straffas för bidragsbrott, anser tingsrätten i en dom kring ett stort assistansföretag.

Sydsvenskan - 26 apr 11 kl. 06:30

CSN anmäler fler bidragsbrott

Allt fler studenter polisanmäls av studiemedelsnämnden. Anmälningarna är nästan fyra gånger så många som för fyra år sedan. Men polisen bedömer ofta att något brott inte har begåtts.

Västerbottens Folkblad - 06 sep 11 kl. 12:21

Åtalas för bidragsbrott

UMEÅ En 45-årig kvinna från Umeå åtalas, misstänkt för bidragsbrott. UMEÅ En 45-årig kvinna från Umeå åtalas, misstänkt för bidragsbrott. Kvinnan ska ha låtit bli att underrätta försäkringskassan att hon hade ett arbete och fick därför både lön och sjukersättning ?

Newsmill - 14 okt 11 kl. 20:20

Därför kan inte Juholt dömas för bidragsbrott

http://www.newsmill.se/trackback/40154En pensionär som agerar på samma sätt som Håkan Juholt kan dömas för bidragsbrott.

Nyheter 24 - 15 mar 12 kl. 19:44

Man i Naserligan åtalas för bidragsbrott och knarkbrott


I går kom det fram att Naserligans ledare fuskat till sig miljonbelopp i sjukpenning. Nu åtalas en annan person med kopplingar till ligan för både bidragsbrott och narkotikabrott. GÖTEBORG.

Magazin24 - 19 sep 12 kl. 11:19

Misstänkt bidragsbrott

Surahammars kommun anmäler ett misstänkt bidragsbrott. Surahammars kommun anmälde nyligen en person kvinna i 30-årsåldern för bidragsbrott. Kvinnan misstänks ha fått 45 000 kronor i försörjningsstöd utan att vara berättigad till det..

Magazin24 - 25 jan 13 kl. 14:23

Kungsörare dömd för bidragsbrott

En man från Kungsör har gjort sig skyldig till bidragsbrott genom att ta emot arbetslöshetsbidrag, trots att han arbetade heltid. I tre månader under 2011 arbetade en man från Kungsör heltid på ett företag. Under den perioden valde han ändå att vid sju olika tillfällen gå in på sitt facks hemsida och anmäla sig som arbetslös.

Dalarnas tidningar - 07 jun 13 kl. 16:56

Misstänkt för bidragsbrott ? friades

Kvinnan från Ludvika åtalades misstänkt för bidragsbrott, alternativt vårdslöst bidragsbrott. Falu tingsrätt ansåg dock att åtalet inte var styrkt och friade kvinnan..

BT - 26 jun 13 kl. 20:12

Kvinna åtalas för grovt bidragsbrott

En kvinna i 50-årsåldern bosatt i Göteborg åtalas för grovt bidragsbrott efter att enligt uppgift ha lurat försäkringskassan i Borås under två år. Kvinnan har sedan 2003 till 2010 beviljats sjukersättning av försäkringskassan. Dock har hon enligt åtalet inte meddelat att hon började arbeta våren 2008.

Kristianstadsbladet - 01 nov 13 kl. 08:00

34-åring döms för vårdslöst bidragsbrott

Den 34-årige mannen i Hässleholm fyllde i korten till a-kassan fel. Det resulterade i att hans a-kassa betalade ut drygt 70?000 kronor till honom som han inte hade rätt till.

Corren - 07 maj 14 kl. 14:57

Åtalas för bidragsbrott

En 44-årig kvinna från Linköping åtalades på onsdagen för bidragsbrott, alternativt vårdslöst bidragsbrott..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Redhawkscoachen: Svårt att veta matchkaraktären”

ISHOCKEY Peter Andersson är förväntansfull inför tisdagens ”Slaget om Skåne”.
– Det brukar alltid vara känsloladdat och roliga inramningar, påpekar Malmöcoachen.Även om statistiken talar till Redhawks fördel, så tycker Peter Andersson att kamperna mot Rögle är svårlästa på förhand.

Skånskan - 1 timme sedan

Storm: ”Finns inget bättre än att slå Rögle”

ISHOCKEY Nio av de senaste tolv derbyna har Redhawks slagit Rögle.
– De här matcherna lever sitt eget liv, säger veteranen Frederik Storm inför tisdagens Skånederby i Malmö arena.Bara tre dagar efter storförlusten med 2–5 mot Leksand, så är det dags för ett glödhett möte mellan Skånes hockeystoltheter.

Skånskan - 1 timme sedan

Krock mellan bil och tåg i Svedala

Svedala Pågatåget snuddade vid en bil som fastnat mellan bommarna utanför Svedala.Räddningstjänsten har åkt till platsen för närmare kontroll. Inga människor i bilen ska ha skadats i samband med kollisionen.

Skånskan - 1 timme sedan

Storsatsning och nya planer för leklandet

löddeköpinge Leklandsfabriken öppnar upp i Drakens Leklands gamla lokaler på Center Syd.
Marie Möller är den nya ägaren som kommer att satsa stort på födelsedagskalas och parkour.Företagaren Marie Möller säljer, bygger och projekterar inomhuslekland och trampolinparker över hela Sverige.

Skånskan - 1 timme sedan

Tvist på grund av svårskötta luckor

löddeköpinge En man begär omleverans av felaktiga luckor och lådfronter till ett kök då han menar att de är svårskötta och felaktiga.
Mannen har anmält möbelföretaget till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) men de avslår konsumentens krav.Den 29 januari 2018 köpte en man från Löddeköpinge lådfronter, luckor och täcksidor till ett kök från ett möbelföretag.

Skånskan - 3 timmar sedan

Det finns fortfarande ingen Mozarteffekt

Det känns obegripligt att man använder undervisningsmetoder i den svenska skolan som saknar vetenskaplig grund. Givetvis måste man veta att något fungerar innan man testar det på barn. Trots det används teorier utan bas i vetenskapen i undervisning i Sverige.

Skånskan - 3 timmar sedan

Religiöst djurplågeri

Belgien har sedan 1 september en ny lag om att djur måste bedövas innan slakt. Sverige och många andra EU-länder har redan sådana lagar.
Religiösa i Belgien vänder sig mot den nya lagen och muslimer och judar har gjort gemensam sak och tagit protesten till belgiska Högsta domstolen.

Skånskan - 3 timmar sedan

Höll på att dö av borrelia – läkare trodde patienten var utbränd

Malmö Patienten höll på att dö av hjärnhinneinflammation orsakad av borrelia.
Men läkaren trodde först att vårdtagaren var utbränd eller berusad och skrev en remiss för psykiatrisk konsultation. Det var under en helg i mitten av augusti som en person kontaktade en läkare över internet och berättade att han inte mådde bra.

Skånskan - 4 timmar sedan

Företagare använde illegal arbetskraft

SVEDALA En 66-årig företagare i Svedala kommun är misstänkt för att ha använts en utländsk medborgare utan arbetstillstånd i sin verksamhet.Upptäckten gjordes av polisen i samband med att den utländske mannen förhördes i ett annat ärende i förra veckan.
Den utländske medborgaren togs in till förhör i ett annat ärende då polisen fick vetskap om hans illegala arbete.

Skånskan - 4 timmar sedan

Handlade med en falsk sedel

löddeköpinge På torsdagen vid 17-18-tiden kom en man in i en snabbmatsrestaurang och handlade för omkring 60 kronor. Han sa till personalen att han skulle ut och röka medan han väntade på maten men när maten väl var klar kom han aldrig in och hämtade den. Personalen blev misstänksamma och upptäckte då att mannen handlat med en falsk 500-kronorssedel..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.