YA > Nyheter

Thursday, 19 September, 19:03

YA - 10 sep 19 kl. 12:00

Hotades på pengar av bekantEn Tomelillabo i 35-årsåldern har polisanmält att han blivit utsatt för utpressning av en yngre bekant..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Tomelillabo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotades, pengarav , bekant
Skånskan - 18 mar 19 kl. 11:51

Hotades av bekant

HÖRBY En Hörbybo har polisanmält en bekant för olaga hot. Den 46-årige Hörbybon berättar i anmälan att han i fredags vid 21.20-tiden var ute och gick när han stötte på en bekant.

Skånskan - 18 mar 19 kl. 13:27

Hotades av bekant

HÖRBY En Hörbybo har polisanmält en bekant för olaga hot. Den 46-årige Hörbybon berättar i anmälan att han i fredags vid 21.20-tiden var ute och gick när han stötte på en bekant.

Helsingborgs Dagblad - 28 nov 12 kl. 14:11

Man hotades i sitt hem

En man i Ängeholmstrakten fick på söndagskvällen besök av en person som han är flyktigt bekant med. Mannen, som är i 30-årsåldern, ska ha blivit puttad och hotad av besökaren som försökte kräva honom på pengar. När gärningsmannen inte kom över några pengar lämnade han i stället lägenheten med en mobiltelefon och en tv.

HBL - 27 jun 13 kl. 04:19

Pengar är inte allt

Eurokriser, finanskriser, börskrascher. Begreppen far som en löpeld genom mediernas olika plattformer.De drar som en tornado över länder som inte ens ligger på andra sidan jordklotet.

Magazin24 - 31 jan 13 kl. 12:00

Hotades och misshandlades av en bekant

På tisdagseftermiddagen var en arbogakille i 20-årsåldern på väg hem från affären. När han kom gående på Stureleden i Arboga hörde han hur någon ropade på honom. Han såg att det var en man i 25-årsåldern som han är bekant med sedan tidigare.

Västerbottens Folkblad - 09 feb 11 kl. 08:30

Tog ut pengar från annans konto

SKELLEFTEÅ En privatperson har polisanmält  en bekant för bedrägeri. SKELLEFTEÅ En privatperson har polisanmält  en bekant för bedrägeri. Enligt anmälan ska privatpersonen ha blivit av med 3 000 kronor från sitt konto.

News55 - 19 sep 16 kl. 13:29

Äldre finsktalande luras på pengar i Sverige

Bedragaren ringer till äldre finsktalande personer i Sverige och utger sig för att vara en släkting från Finland som behöver hjälp i form av pengar. – De brukar börja med att säga ”hör du vem jag är?”.

Aftonbladet - 04 maj 11 kl. 18:55

Hotades ? då plockade han fram basebollträet

Butiksbiträdet i Traneberg hotades med kniv av två rånare ? vägrar att ge dem pengarSe klippet från kvällens Efterlyst..

NT - 07 okt 11 kl. 13:55

Hotades att bli skjuten i knäskålarna

Vittnet i utpressningsmålet blev själv pressad på pengar och hotades bland annat med att bli skuren i ansiktet. Den utpekade utpressaren, en häktad 21-åring, åtalades på fredagen för bland annat rån, utpressning, utpressningsförsök och övergrepp i rättssak..

Helsingborgs Dagblad - 14 mar 12 kl. 09:14

Utpressningsoffer hotades med kniv

En 33-årig man från Örkelljunga åtalas för att ha försökt pressa två män på pengar. Ett av offren hotades med kniv och krävdes på 50 000 kronor..

Fler nyheter från YA

YA - 3 minuter sedan

Oväntat bidrag mildrar besparingar

Ett oväntat statsbidrag på sex miljoner kronor kan lindra besparingarna i skolans värld. Mitt i det tuffa budgetarbetet kommer pengarna som en skänk från ovan..

YA - 3 minuter sedan

Alliansen satsar 30 miljoner på underhåll

30 extra miljoner kronor till underhåll. Det är den enda satsningen i alliansens budgetförslag som nu är klart..

YA - 3 minuter sedan

”The hot zone” – nagelbitande spänning om när ebolan nådde Usa

Likt ett monster attackerar den, skoningslöst, bara för att dra sig tillbaka och sen återvända, starkare och dödligare. I National Geographics ”The hot zone” skildras ebolaviruset med en thrillers narrativ. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.