Realtid > Ekonomi

Saturday, 21 September, 17:10

Realtid - 10 sep 19 kl. 11:55

71 som firar att de blivit advokatLina André på Vinge tar klivet upp till advokat. Hon är inte ensam – Advokatsamfundet har antagit 71 nya advokater.  .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
André, Vinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 71 som firaratt de blivit , advokat
BT - 02 okt 11 kl. 08:06

Borås betalar motpartens advokat

På kommunens bekostnad får ett par i Borås nu hjälp av en advokat. Orsaken är att de vill driva ett fall ? mot kommunen.

Nyheter 24 - 15 maj 12 kl. 18:31

Polisen vägrade asylsökande kontakt med sin advokat


"De tog telefonen från mig. Jag bad att få ringa min advokat, men de svarade att det fick jag inte." SÖDERMANLAND.

Trelleborgs Allehanda - 10 sep 11 kl. 06:30

Oberoende advokat ska utreda hamnen

Dokumentet från Malmö hamn och jämställdheten. Det är två av sakerna som en oberoende advokat nu ska utreda hur Trelleborgs Hamn AB har hanterat.
Det är advokat Erik Danhart på Hamiltons advokatbyrå i Stockholm som fått uppdraget att göra utredningen av styrelsen och ledningen i hamnbolaget.

Sydsvenskan - 04 okt 11 kl. 06:30

Advokat åtalas för mutbrott

En mamma ska ha gett 50?000 kronor till sin sons advokat. Nu åtalas advokaten för mutbrott.

Nyheter 24 - 06 jun 12 kl. 09:20

Hur bra koll har politikerna på varför vi firar nationaldagen?


Men hur står det till med politikernas kunskaper om varför vi över huvud taget firar Sveriges nationaldag? Det är mycket prat om nationaldagen, som sedan 2005 är en helgdag, och många vill se svensken gå man ur huse den 6 juni som man gör i Norge den 17 maj. Men kommer vi någonsin bry oss så mycket?

SVT Debatt - 06 jun 13 kl. 11:32

Idag firar jag nationaldagen med en nubbe i Ungern

NATIONALDAGEN Tillsammans med andra svenskar firar jag idag den svenska nationaldagen från Ungern, med kryddat brännvin från Ikea och tal om Gustav Vasa. I en allt mer global värld har det blivit än viktigare med gemensamma traditioner för att hålla samman nationen. Sverige är oerhört rikt på seder och traditioner, historia och kultur.

Nyheter 24 - 21 jun 11 kl. 09:46

Åtalade flickans advokat: "Läraren var full och dum"


I dag förhörs flickan under den andra rättegångsdagen i lärarmordet. GÄVLE. Den 20-åriga flickan som står åtalad för mord alternativt medhjälp till mord på sin före detta lärare kommer under dagen att höras i Gävle tingsrätt.?

Nyheter 24 - 11 jul 11 kl. 16:03

Polis anmäls - tjuvlyssnade på advokat och klient


Försvarsadvokaten häpnar över polisens handlande. Under en 25 år gammal karriär har han aldrig stött på något liknande. LUND.

BT - 26 jul 11 kl. 14:17

Advokat: Breivik är troligtvis galen

Allt tyder på att massmördaren Anders Behring Breivik är psykiskt sjuk, säger hans advokat Geir Lippestad vid en pressträff i Oslo.
Han konstaterar också att Breivik talar om att det finns två terroristceller i Norge och flera utomlands.
- Han berättar allt om vad han har gjort, men han berättar inget mer om cellerna, säger advokaten som uppger att Breivik samarbetar med polisen och att han sitter häktad i polishuset.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen undanhöll flykting från advokat

En tjetjensk flykting gömdes undan från sin advokat av den svenska gränspolisen. Såväl flyktingen som advokaten ville träffas, men polisen vägrade, trots att det är en grundläggande laglig rättighet.Mannen från Tjetjenien har deltagit i kriget på gerillans sida mot ryska trupper och han och hans advokat menar därför att han löper stor risk att råka illa ut vid en utvisning.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 9 timmar sedan

Neobanker och vad folk vill läsa om – egentligen

Anledningen till varför det inte är annorlunda den här gången, neobanker och vad folk vill läsa om – egentligen. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - 9 timmar sedan

Strukturerade produkter och aktiebolag höjer debatten

Tre artiklar om riskkapitalbolaget EQT har lockat många Realtidläsare i veckan. Det har även tre heta debattartiklar. Kolla själv in veckans tio-i-topp-lista!.

Realtid - Igår: 16:45

Danske Bank: ”Vi ska öka kundnöjdheten”

Johanna Norberg har som ny vd för Danske Bank Sverige fortsatt tillväxt som en viktig uppgift framöver. Här ingår att höja kundnöjdheten, berättar hon för Realtid..

Realtid - Igår: 16:01

Deutsche Bank köper del av fintechbolag

Deutsche Bank köper 4,9 procent i fintech-bolaget Deposit Solutions, vilket är första gången Deposit Solutions får en bank som delägare..

Realtid - Igår: 14:50

Pensionsbolagens desperata jakt på avkastning

Liv- och pensionsbolagen i Sverige och övriga Europa kommer söka sig alltmer till den onoterade miljön när räntemarknaden inte ger någon avkastning. Det betyder högre risk för kunderna, men är ljuv musik för riskkapitalisterna, skriver Claes Folkmar..

Realtid - Igår: 14:25

Ny fondchef för Almi Invest

Henrik Jansson blir ny chef för Almi Invests näst största regionala fond med ett förvaltat kapital på 176 miljoner kronor..

Realtid - Igår: 11:40

”Det är ett spel om att vara väldigt stor”

Ålandsbanken, ICA Banken, Ikano Bank, Söderberg & Partners och Borgo etablerar en ny bolåneutmanare. ”Det är väldigt mycket storleken som gör det”, svarar Patrik Hankers, Sverigechef på Ikano Bank, på frågan om hur de ska lyckas..

Realtid - Igår: 13:35

Ingen ljusning för kronan enligt SEB

Kronan handlar till rekordlåga nivåer. Men det kommer att bli värre, anser SEB..

Realtid - Igår: 11:50

“PSD2 skapar ett A- och B-lag bland bankerna”

Fredagspanelen svarar på frågor om PSD2, ett EU-direktiv som berör open banking och säkrare kundverifiering. Kortföretag, banker och betalbolag i Sverige är förberedda för PSD2 medan e-handlarna generellt inte är det. .

Realtid - Igår: 11:40

”Det är ett spel om att var väldigt stor”

Ålandsbanken, ICA Banken, Ikano Bank, Söderberg & Partners och Borgo etablerar ett nytt hypoteksbolag. ”Det är väldigt mycket storleken som gör det”, svarar Patrik Hankers, Sverigechef på Ikano Bank, på frågan om hur de ska lyckas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.