Skånskan > Opinion

Saturday, 21 September, 17:10

Skånskan - 10 sep 19 kl. 11:46

40-talsvilla dyraste försäljningen i Tjörnarp hittills i årTjörnarp Huset på Granliden 13 i Tjörnarp har fått en ny ägare. Priset på 1 700 000 kronor gör det till den dyraste försäljningen hittills i år för ett hus i Tjörnarp. Byggår för huset är 1940 och boarean är 77 kvadratmeter. Köpare är Maria Ekstam, 33 år, och säljare var Jerzy Kurylowicz. Köpet blev klart i augusti 2019.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Tjörnarp, Huset, Granliden, Maria Ekstam, Jerzy Kurylowicz, Höörs, Bredgatan, Gunnarp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 40-talsvilla, dyraste, försäljningeni , Tjörnarphittills i , år
Helsingborgs Dagblad - 25 jul 19 kl. 09:14

Nya ägare till 70-talsvilla i Margretetorp, Hjärnarp – dyraste försäljningen hittills i år

Årets hittills dyraste villa i Hjärnarp är såld..

Helsingborgs Dagblad - 01 sep 18 kl. 15:15

Stor 60-talsvilla på 230 kvadratmeter såld i Hjärnarp

Försäljningen av huset på Idrottsplatsvägen 19 är nu klar..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 10 minuter sedan

Bussbrand i Kävlinge

Kävlinge Ett larm om en brinnande buss i centrala Kävlinge inkom på lördagseftermiddagen.Larmet inkommer klockan 16 00. En uppringare har angett för larmcentralen att en buss står i brand i korsningen mellan Västergatan och Slöjdgatan i centrala Kävlinge.

Skånskan - 10 minuter sedan

Snål sportkombi med diesel

MOTOR Mer digital och delvis självkörande tack vare en rad nya smarta assistanssystem. Den uppdaterade Volkswagen Passat med dieselmotor har ett riktigt bra pris och är en självklar favorit bland tjänstebilsförarna. Men en ny skattehöjning väntar runt hörnet.

Skånskan - 2 timmar sedan

Regeringen håller pressträff om samtalen

inrikes Under lördagseftermiddagen meddelade M och KD att man drar sig ur samtalen om hur gängkriminaliteten ska lösas.Regeringen har utlyst en pressträff till klockan 14:45. Texten uppdateras.

Skånskan - 2 timmar sedan

145 kvadratmeter stort radhus i Höör sålt till nya ägare

Höör Oscar och Fanny Larsson, 27 och 24 år, tidigare boende på Arkitektgatan 6 i Höör har köpt radhuset på Arkitektgatan 6 i Höör av säljaren Fredrik Lindstedt och Peter Jörgen Jönsson. Köpesumman blev 1 680 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i augusti 2019. Husets byggår är 1975 och det har en boyta på 145 kvadratmeter.

Skånskan - 3 timmar sedan

Mörk men kul absurdism

RECENSION Minnesstund av Alejandro Leiva Wenger är en pjäs som rymmer såväl mörk humor som djup tragik. Kombinationen resulterar i tragikomik som ställer höga krav på regissör och skådespelare för att få rätt balans i framförandet.Minnesstund av Alejandro Leiva Wenger.

Skånskan - 3 timmar sedan

Sverige modernt enligt turisterna

RESOR Vackert. Äkta. Unik natur.

Skånskan - 3 timmar sedan

Fler yngre köper hus i solen

RESOR Det har snarare varit regel än undantag att det är pensionärerna som köper bostad utomlands.Men det håller på att ändras – allt fler yngre vill flytta till solen på deltid.
Det skriver Mäklarringen i ett pressmeddelande, och hänvisar till att nära hälften av deras kunder som köper utomlands är under 50 år.

Skånskan - 5 timmar sedan

Fortsatt förtroende för SSU

MALMÖ Fritidsförvaltningen ser allvarligt på händelsen som inträffade under 1 maj-tåget i Malmö där företrädare från SSU i Malmö skrek ”Krossa sionismen”.
Men förvaltningen anser ändå att förbundet följer den åtgärdsplan som gjordes innan den här händelsen inträffade.– Fritidsförvaltningen ser allvarligt på händelsen som inträffade under 1 maj-tåget, inte minst för att den ägde rum 1,5 månad efter det att förvaltningens granskning avslutats, skriver fritidsförvaltningen i en skrivelse som ska diskuteras när fritidsnämnden har sammanträde i nästa vecka.

Skånskan - 6 timmar sedan

Idrottsplats kan bli husbilspark

sövde Hur ska idrottsplatsen se ut och vad för funktion ska Salsbjersområdet fylla i framtiden?
Gör en ställplats för husbilar, föreslår tekniska nämndens ordförande.Tekniska nämnden har gett förvaltningen ett uppdrag att ta fram en utredning och användning av Salsbjersområdet i Sövde.

Skånskan - 7 timmar sedan

Skolans värld lockade tidigt

ESLÖV När hon själv var skolelev hade Eslövs nya chef för gymnasie- och vuxenutbildningen lätt för sig och tog studenten med toppbetyg i flera ämnen. Men Lena Planken erkänner att hon en gång unnade sig i ett ”bus” som slutade med sänkt betyg.Ålder: Fyller snart 55 år.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.