Sydöstran > Nyheter

Monday, 16 September, 00:04

Sydöstran - 10 sep 19 kl. 11:45

Oroade rektorer slår larm efter besparingsförslagRektorerna för kommunens förskolor ser med oro på det föreslagna besparingarna inom förskolan. Utsatta barn riskerar att drabbas och personalens arbetsmiljö försämras, menar de. Rektorerna tror också att besparingarna kan straffa sig i form av ökade kostnader..
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oroade, rektorerslår , larmefter , besparingsförslag
Kristianstadsbladet - 26 aug 16 kl. 03:00

Besparingsförslag bemöts med kritik

Kostnadsfria resor till och från daglig verksamhet samt fritidskonsulttjänsterna kan komma att slopas nästa vecka. Omsorgsnämndens besparingsförslag möts av kraftig kritik..

SmålandsPosten - 19 okt 18 kl. 13:16

Ekonomi: Stort besparingsförslag för kollektivtrafiken

Kollektivtrafikens budget är underfinansierad för 2019. Nu tvingas man ta fram ett besparingsförslag på tio miljoner kronor. Det skulle innebära både uteblivna buss och tåg-satsningar och neddragningar i dagens trafik..

SmålandsPosten - 03 maj 16 kl. 07:32

Centern vill stoppa besparingsförslag

Visst måste gatorna underhållas, men inte på bekostnad av småvägarna. Det menar Centern som kritiserar besparingsförslaget att upphöra med skötseln av de enskilda vägarna..

Trelleborgs Allehanda - 15 jun 19 kl. 05:00

Besparingsförslag skapar oro

Besparingsförslagen för kultur- och fritidsnämndens verksamhet väcker oro hos både politiker och allmänhet. En ”slakt av kulturen på landsbygden” och ”helt förödande för våra föreningar” anser nämndens opposition. .

Nerikes Allehanda - 17 okt 13 kl. 09:09

Besparingsförslag blir inte verklighet

Under hösten har kommunens nämnder presenterat två budgetförslag var inför 2014, varav ett förslag med stora sparkrav. Detta eftersom det varit osäkert hur mycket kommunen ska få i utjämningsbidrag. Nu är det klart att bidraget med stor sannolikhet kommer att öka..

Kristianstadsbladet - 28 maj 16 kl. 03:00

Besparingsförslag blev för tufft för politikerna

Ett förslag om hårdare regler vid beviljande av plats på boende lyftes ur omsorgsnämndens dagordning. Politikerna ville inte ta fler besparingsbeslut som slår direkt mot kunderna..

Kristianstadsbladet - 28 maj 16 kl. 03:00

Besparingsförslag blev för tufft för politikerna

Ett förslag om hårdare regler vid beviljande av plats på boende lyftes ur omsorgsnämndens dagordning. Politikerna ville inte ta fler besparingsbeslut som slår direkt mot kunderna..

Kristianstadsbladet - 05 sep 19 kl. 05:00

S ger inga besparingsförslag i sin budget

Då Bromölla kommun måste spara tvingas politikerna prioritera vad pengarna ska gå till. I Socialdemokraternas budgetförslag finns tre fokusområden för satsningar; skola, hälsa och omsorg samt att öka kommunens attraktionskraft. .

Kristianstadsbladet - 02 feb 19 kl. 19:30

Hemliga besparingsförslaget – här är busslinjerna som kan drabbas

Här är de ”hemliga besparingsförslag” som kan drabba busslinjer bland annat genom att vissa turer tas bort. Det berör bland annat stadsbussarna i Kristianstad, regionbusslinje 549 till Färlöv och Skåneexpressen mellan Kristianstad och Malmö..

Barometern - 18 jun 13 kl. 07:27

Sena S-förslag läxades upp

Ingen vet ännu vilka som drabbas när kommunen måste spara ytterligare fyra miljoner nästa år. På måndagen slog fullmäktige fast de ekonomiska ramarna som talar om för nämnderna hur mycket pengar de har att röra sig med nästa år.
I huvudsak var politikerna överens men när Social­demokraterna presenterade en rad förslag på satsningar för tio miljoner ilsknade Ann Petersson (C) till.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 1 timme sedan

En person ihjälskjuten utanför Köpenhamn

En person har dödats i en skottlossning i ett bostadsområde i Ishøj utanför Köpenhamn. Ytterligare en person är skottskadad..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Skott mot Malmölägenhet

Sydöstran - 1 timme sedan

Flera skottskadade utanför Köpenhamn

Sydöstran - 2 timmar sedan

Larm om gräsbrand efter blixtnedslag

Sydöstran - 1 timme sedan

"Jojo Rabbit" vann publikpris i Toronto

Sydöstran - 2 timmar sedan

S-vänster vill reformera budgeten

Sydöstran - 2 timmar sedan

Hällaryds succé – susade igenom trean obesegrat

Formkurvan pekar spikrakt uppåt. Nykomlingen Hällaryds IF:s damlag har formligen susat igenom division 3 och är obesegrat och nu även klar seriesegrare. Division 2 nästa..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Presidentval i Algeriet i december

Sydöstran - 2 timmar sedan

Historisk slovensk seger i Spanien runt

Sydöstran - 2 timmar sedan

Sociala kontrakt i kommande budgetenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.