Realtid > Ekonomi

Saturday, 21 September, 20:01

Realtid - 10 sep 19 kl. 11:43

Spiltan genomför en historisk aktiesplitSveriges dyraste aktie med reglerad handel ska bli lättare att köpa genom en aktiesplit i kombination med ett inlösenprogram.  ”Det är lättare att äta en pizza om man delar på den”, säger Spiltans vd Per Håkan Börjesson. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Spiltans, Per Håkan Börjesson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spiltan, genomfören , historisk, aktiesplit
PrivataAffärer - 10 sep 19 kl. 08:00

Split i ”Sveriges dyraste aktie” Spiltan

Spiltans aktie handlades senast för 10 800 kr vilket gör att tröskeln för att gå in i bolaget är relativt hög. I själva verket är Spiltan den dyraste aktien som handlas på en reglerad marknad i Sverige. Men nu ska det bli ändring på det.

DI - 10 sep 19 kl. 09:53

Spiltan vill splitta ”Sveriges dyraste aktie” 100:1

Investment AB Spiltan, vars aktie handlas på plattformen Pepins, planerar att genomföra en aktiesplit i kombination med….

Affärsvärlden - 10 sep 19 kl. 10:06

Spiltan vill splitta "Sveriges dyraste aktie"

Investment AB Spiltan, vars aktie handlas på plattformen Pepins, planerar att genomföra en aktiesplit i kombination med ett inlösenprogram..

Affärsvärlden - 12 maj 15 kl. 08:46

Wallenstam genomför aktiesplit

Wallenstam genomför en aktiesplit med villkoren 2:1 i enlighet med det beslut som togs på årsstämman den 28 april..

DI - 24 jun 15 kl. 06:11

Netflix genomför aktiesplit

Strömmningstjänsten Netflix har beslutat att genomföra en aktiesplit med villkor 7:1, efter att aktiepriserna mer än fördubblats under året..

DI - 25 apr 18 kl. 09:38

Herbalife byter namn och förbereder aktiesplit

Kosttillskottsföretaget Herbalife har fattat beslut om ett namnbyte till Herbalife Nutrition. Bolaget tänker också genomföra en aktiesplit, uppges det i ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 05 maj 15 kl. 08:17

Hexpol genomför aktiesplit

Polymerbolaget Hexpols årsstämma godkände styrelsens förslag om en aktiesplit med förhållandet 10:1..

SvD - 12 maj 15 kl. 08:34

Wallenstam genomför aktiesplit

Vid Wallenstams årsstämma beslutades om aktiesplit med villkor 2:1, vilket innebär en dubblering av nuvarande antal utestående aktier..

DI - 25 sep 17 kl. 13:12

Aktiesplit i Railcare

Järnvägsspecialisten Railcare meddelar datum för när bolagets sedan tidigare aviserade aktiesplit kommer att genomföras. Första noteringsdag efter split planeras bli 5 oktober. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 26 mar 19 kl. 13:14

Avanza genomför aktiesplit – en aktie blir fem

Nätbanken Avanzas årsstämma gav förra veckan grönt ljus till en aktiesplit där en befintlig aktie delas i fem nya. Sista dag för handel före uppdelningen är den 12 april. .

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 12 timmar sedan

Neobanker och vad folk vill läsa om – egentligen

Anledningen till varför det inte är annorlunda den här gången, neobanker och vad folk vill läsa om – egentligen. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - 12 timmar sedan

Strukturerade produkter och aktiebolag höjer debatten

Tre artiklar om riskkapitalbolaget EQT har lockat många Realtidläsare i veckan. Det har även tre heta debattartiklar. Kolla själv in veckans tio-i-topp-lista!.

Realtid - Igår: 16:45

Danske Bank: ”Vi ska öka kundnöjdheten”

Johanna Norberg har som ny vd för Danske Bank Sverige fortsatt tillväxt som en viktig uppgift framöver. Här ingår att höja kundnöjdheten, berättar hon för Realtid..

Realtid - Igår: 16:01

Deutsche Bank köper del av fintechbolag

Deutsche Bank köper 4,9 procent i fintech-bolaget Deposit Solutions, vilket är första gången Deposit Solutions får en bank som delägare..

Realtid - Igår: 14:50

Pensionsbolagens desperata jakt på avkastning

Liv- och pensionsbolagen i Sverige och övriga Europa kommer söka sig alltmer till den onoterade miljön när räntemarknaden inte ger någon avkastning. Det betyder högre risk för kunderna, men är ljuv musik för riskkapitalisterna, skriver Claes Folkmar..

Realtid - Igår: 14:25

Ny fondchef för Almi Invest

Henrik Jansson blir ny chef för Almi Invests näst största regionala fond med ett förvaltat kapital på 176 miljoner kronor..

Realtid - Igår: 11:40

”Det är ett spel om att vara väldigt stor”

Ålandsbanken, ICA Banken, Ikano Bank, Söderberg & Partners och Borgo etablerar en ny bolåneutmanare. ”Det är väldigt mycket storleken som gör det”, svarar Patrik Hankers, Sverigechef på Ikano Bank, på frågan om hur de ska lyckas..

Realtid - Igår: 13:35

Ingen ljusning för kronan enligt SEB

Kronan handlar till rekordlåga nivåer. Men det kommer att bli värre, anser SEB..

Realtid - Igår: 11:50

“PSD2 skapar ett A- och B-lag bland bankerna”

Fredagspanelen svarar på frågor om PSD2, ett EU-direktiv som berör open banking och säkrare kundverifiering. Kortföretag, banker och betalbolag i Sverige är förberedda för PSD2 medan e-handlarna generellt inte är det. .

Realtid - Igår: 11:40

”Det är ett spel om att var väldigt stor”

Ålandsbanken, ICA Banken, Ikano Bank, Söderberg & Partners och Borgo etablerar ett nytt hypoteksbolag. ”Det är väldigt mycket storleken som gör det”, svarar Patrik Hankers, Sverigechef på Ikano Bank, på frågan om hur de ska lyckas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.