UT > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:51

UT - 10 sep 19 kl. 11:00

Linnea fick behålla skolskjutsen – då flyttades hållplatsen till farlig korsningGlädjen för familjen Andersson i Häggryda blev kortvarig. Visserligen fick deras dotter Linnea behålla skolskjutsen – men i stället flyttades hållplatsen 1,5 kilometer bort till en trafikfarlig vägkorsning på en 70-väg..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Andersson, Häggryda, Linnea

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Linneafick , behålla, skolskjutsen, , flyttades, hållplatsentill , farlig, korsning
PrivataAffärer - 09 nov 18 kl. 11:26

Hernhag: Ett investmentbolag värt att behålla

Köp Marcus senaste bok: Bli rik och fri med aktier Investgubben: Jag har följt dina råd med investmentbolagen Bure, Investor och Latour. Utvecklingen har varit långt över förväntan. Bure har varit bäst.

Dagens PS - 02 feb 18 kl. 07:00

Krönika: Sossar ljuger för att behålla makten

Regeringen och V fortsätter att slösa med våra skattemedel och ljuger dessutom om det allt medan journalister och media eldar på lögnen. Det handlar så klart om debatten om vinster i välfärden. Detta är en krönika.

Helsingborgs Dagblad - 12 apr 15 kl. 11:32

”Sony Mobiles ansvar är att skapa arbetstillfällen, inte att behålla dem”

Kan ett ansvarstagande företag verkligen sparka hälften av alla anställda? Frågan har hängt i luften sedan Sonys Mobiles avisering om kraftiga neddragningar i Lund. Är inte företagens främsta samhällsansvar att skapa trygga arbetstillfällen, kanske?

Sydsvenskan - 12 apr 15 kl. 11:32

”Sony Mobiles ansvar är att skapa arbetstillfällen, inte att behålla dem”

Kan ett ansvarstagande företag verkligen sparka hälften av alla anställda? Frågan har hängt i luften sedan Sonys Mobiles avisering om kraftiga neddragningar i Lund. Är inte företagens främsta samhällsansvar att skapa trygga arbetstillfällen, kanske?

YLE - 22 maj 14 kl. 05:00

SFP kan behålla sin plats i EU-parlamentet

Samlingspartiet, Sannfinländarna och Vänsterförbundet blir vinnarna i EU-valet. Det visar en färsk gallup som Taloustutkimus har gjort för Yle. Enligt Taloustutkimus estimat blir Samlingspartiet klart största parti och får ett tilläggsmandat, alltså fyra platser i parlamentet.

YLE - 16 jan 15 kl. 12:15

Jakobstad får behålla filmklubben

Jakobstad får behålla filmklubben. I samband med ägarbytet för KinoCity biografen ville de nya ägarna bakom BioRex kedjan lägga ner den snart 40-åriga verksamheten. Filmklubben i Jakobstad kommer att fortsätta åtminstone under våren.

YLE - 10 maj 13 kl. 12:22

Jakobstad kan få behålla specialsjukvården

Pia Vähäkangas, social- och hälsovårdsdirektör i Jakobstad, sade på fredag morgon att hon är tveksam till om Malmska får behålla sin specialsjukvård när den nya vårdreformen antas. Justitieminister Anna-Maja Henriksson tror däremot att staden har möjlighet att behålla specialistvården. Men det förutsätter tillstånd av social- och hälsovårdsministeriet.

HBL - 20 jul 14 kl. 09:30

Majoriteten vill behålla arvskatt

56 procent av de svarande vill behålla skatten, visar en enkät som tidningen Kaleva gjort. En klar majoritet av finländarna vill behålla arvskatten, framgår det av enkät som gjorts av tidningen Kaleva. 56 procent av de svarande vill behålla skatten medan 34 procent önskade att skatten skulle avskaffas.

Sydsvenskan - 30 apr 16 kl. 09:49

Majoritet vill behålla monarkin

Kung Carl Gustaf får en glad present på sin födelsedag. En majoritet av svenskarna vill behålla monarkin, enligt en opinionsundersökning som Sifo har gjort på uppdrag av Svenska Dagbladet.65 procent vill behålla det nuvarande statsskicket, medan 24 procent vill avskaffa monarkin.

Norrtelje Tidning - 30 apr 16 kl. 09:51

Majoritet vill behålla monarkin

Kung Carl Gustaf får en glad present på sin födelsedag. En majoritet av svenskarna vill behålla monarkin, enligt en opinionsundersökning som Sifo har gjort på uppdrag av Svenska Dagbladet. 65 procent vill behålla det nuvarande statsskicket, medan 24 procent vill avskaffa monarkin.

Fler nyheter från UT

UT - 45 minuter sedan

Jörgen Wester: Visselblåsare – jobbar i både med- och motvind

Whistleblowers, eller på svenska visselblåsare, är en sysselsättning som inte är helt riskfri. Se bara på internationella namn som Edward Snowden och Julian Assange som efter sina avslöjanden jagats över hela världen. Men det finns mer ofarliga sysselsättningar som visselblåsare..

UT - 2 timmar sedan

Bidrag ger tillväxt i kryddträdgården

Bidraget från Leader Sjuhärad ger växtkraft till Ulricehamns trädgårdsförening, som den gångna helgen planterade nya kryddväxter i odlingen i Sjöträdgården..

UT - 4 timmar sedan

Gällstad räddade en poäng i slutminuten

Gällstad hade allt att spela för och Limmared väldigt lite. Ändå var jumbon på vippen att ta med sig samtliga poäng hem från Åvalla. Men hemmalaget lyckades i sista minuten få in en kvittering som kan visa sig bli väldigt viktig..

UT - 8 timmar sedan

JUST NU: Olycka på R40 – trafiken rullar igen

En trafikolycka inträffade strax före 19-tiden på lördagen på riksväg 40 öster om Ulricehamn. Enligt Trafikverket är ett körfält avstängt fram till klockan 21..

UT - 7 timmar sedan

Division 5: Ving föll och TV vann

Södra Ving tappade ledning till förlust i toppmötet med Säven/Hol. Tvärred-Vegby tog ett stort kliv mot nytt division 5-kontrakt när Sandhem slogs tillbaka med 2–1..

UT - 8 timmar sedan

Fotboll: Dalstorp tappade med en man mer

Trots ledning och spel med en man mer tappade Dalstorp till förlust borta mot Österlen. – Vi fick allt med oss ändå förlorade vi, säger tränaren Morgan Örn..

UT - 9 timmar sedan

Målkungen sköt UIFK till division 3

Fyra mål från skyttekungen Kristoffer Johansson grundlade UIFK:s storseger mot Kronäng. När Kinna samtidigt slog Sandared åkte guldhattarna på de blåsvarta spelarna..

UT - 10 timmar sedan

Stort tryck på marknad i Gölingstorp

Solen sken när mängder av människor vallfärdade till Gölingstorps marknad. .

UT - 11 timmar sedan

World cleanup day: Pensionärer städar upp Ulricehamn

Ett tiotal pensionärer samlas på lördag förmiddag för att plocka skräp på olika platser i Ulricehamn. Just i dag städas skräp upp i hela vårt avlånga land, men även i 156 andra länder. Det är nämligen World cleanup day..

UT - 14 timmar sedan

Kvinnligt nätverk skapar gemenskap i byggbranschen

Kvinnorna i byggbranschen blir allt fler, men trots det är många ensamma på sin arbetsplats. För att skapa en större gemenskap har det startats ett kvinnligt nätverk inom bygg i Sjuhärad. – Det kan vara skönt att få prata av sig med någon som förstår precis vad man pratar om, säger Elisabeth Dahlgren, vd på Byggarvid..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.