UNT > Inrikes

Tuesday, 17 September, 00:29

UNT - 10 sep 19 kl. 11:10

Anhållna efter fynd av knark och sprängmedelTvå män i 40-årsåldern har anhållits i samband med att misstänkta föremål hittats på två platser i centrala Göteborg..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Göteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anhållnaefter , fyndav , knarkoch , sprängmedel
Trelleborgs Allehanda - 18 nov 15 kl. 17:00

En gripen efter fynd av sprängmedel

En man i 40-årsåldern sitter anhållen efter att polisen hittat sprängmedel i hans bostad i Trelleborg. Han utreds för inblandning i flera av sprängningarna under året..

Kristianstadsbladet - 19 dec 12 kl. 06:22

Misstänkt sprängmedel i lägenhet


Polisen misstänker att sprängmedel ligger lagrat i en lägenhet i stadsdelen Husby i västra Stockholm. Tre män sitter anhållna sedan de gripits på tisdagskvällen. - De är misstänkta för hantering av explosiva varor, säger stationsbefälet hos Västerortspolisen, Kjell Hellström, till TT på onsdagsmorgonen.

YA - 24 jul 19 kl. 13:52

Anhållande: Unga männen med misstänkt sprängstoff anhållna

De två män som greps efter att polisen hittat sprängmedel i deras bil, har anhållits..

YA - 31 okt 13 kl. 16:42

Sprängmedel placerades ut i frysboxen

Foto: Moa Dahlin
Den 46-årige mannen som är anhållen misstänks för att ha placerat ut sprängämnen i sin före dettas frysbox. Enligt polisen är orsaken en tidigare konflikt mellan mannen och kvinnan.
Händelsen utlöste ett bomblarm och avspärrningar med ett stort säkerhetspådrag från polis, ambulans och räddningstjänst under onsdagen.

Kristianstadsbladet - 31 okt 13 kl. 17:19

Misstänkt för sprängmedel i frysfack


En 46-årig man har anhållits misstänkt för att ha lagt en påse med sprängmedel i ett frysfack hos en kvinna, som han tidigare haft en relation med. Kvinnans bostad ligger i ett flerfamiljshus i Simrishamn där samtliga lägenheter utrymdes i samband med fyndet i onsdags.Den anhållne mannen är på sannolika skäl misstänkt för olaga hot och allmänfarlig ödeläggelse.

BT - 31 okt 13 kl. 17:21

Misstänkt för sprängmedel i frysfack

En 46-årig man har anhållits misstänkt för att ha lagt en påse med sprängmedel i ett frysfack hos en kvinna, som han tidigare haft en relation med. Kvinnans bostad ligger i ett flerfamiljshus i Simrishamn där samtliga lägenheter utrymdes i samband med fyndet i onsdags. Den anhållne mannen är på sannolika skäl misstänkt för olaga hot och allmänfarlig ödeläggelse.

Sydsvenskan - 01 nov 13 kl. 06:30

Misstänkt för sprängmedel i frysfack

En 46-årig man har anhållits misstänkt för att ha lagt en påse med sprängmedel i ett frysfack hos en kvinna, som han tidigare haft en relation med.Kvinnans bostad ligger i ett flerfamiljshus i Simrishamn där samtliga lägenheter utrymdes i samband med fyndet i onsdags.Den anhållne mannen är på sannolika skäl misstänkt för olaga hot och allmänfarlig ödeläggelse.

GöteborgsPosten - 04 nov 17 kl. 12:11

Tre anhållna – polisrazzia i Göteborg

Vapen, narkotika, nazistiska symboler och tio kilo sprängmedel har hittats vid en polisrazzia mot en lägenhet i Göteborg. Tre män är gripna, samtliga uppges ha kopplingar till en nazistisk organisation. – De är misstänkta för grovt vapenbrott och förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse, säger åklagaren Johan Udén till GP..

Kristianstadsbladet - 05 jun 13 kl. 07:39

Sprängmedel hittades hos narkoman


När polisen på tisdagen grep en 26-årig man i Ljungby som misstänks för narkotikabrott och gjorde husrannsakan i hans hem hittades sprängmedel.Polisens bombgrupp tillkallades för att undersöka fyndet. Vad sprängmedlet skulle användas till är oklart.

GT - 26 feb 16 kl. 17:47

Bil med misstänkt sprängmedel stoppad

Polisen har gripit tre män i Göteborg misstänkta för föreberedelse till allmänfarlig ödeläggelse. Samtliga anhölls efter förhör på fredagskvällen. – Vi stannade en bil och där fanns något som vi misstänkte var sprängmedel, säger Thomas Fuxborg, presstalesman på polisen i region Väst.

UNT - 31 okt 13 kl. 17:19

Misstänkt för sprängmedel i frysfack

En 46-årig man har anhållits misstänkt för att ha lagt en påse med sprängmedel i ett frysfack hos en kvinna i Simrishamn. Mannen har tidigare haft en relation med kvinnan.(TT).

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Tre till sjukhus efter skottlossning i Malmö

Vid 22-tiden kom tre skadade personer till sjukhus i Malmö, en av dem skottskadad..

UNT - 1 timme sedan

Kustbevakningen utreder inte färjeincident

Kustbevakningen kommer inte att utreda färjeolyckan i Verköhamnen i Karlskrona, rapporterar lokala medier..

UNT - 2 timmar sedan

Tunga veteranpolitiker i upprop om kärnvapen

Ett nätverk av tidigare europeiska ledare har undertecknat ett gemensamt upprop om att världens länder måste agera brådskande för att minska risken för att kärnvapen används i militära konflikter, rapporterar SVT Nyheter..

UNT - 3 timmar sedan

Miljöpartiet får igenom kritiserad reform

Miljöpartiet har fått igenom utvecklingstid – en reform som kritiseras av både LO och Svenskt Näringsliv och jämförts med det friår som kunde tas ut 2005–2007..

UNT - 3 timmar sedan

Kina angriper svensk journalist

Sveriges Författarförbund, Svenska PEN och Journalistförbundet protesterar mot hur Kinas ambassad angriper journalisten och demokratiaktivisten Kurdo Baksi..

UNT - 4 timmar sedan

Fågelskådare fångade av vinden

Sedan i lördags har tre fågelskådare suttit inblåsta på ön Nidingen vid Hallandskusten..

UNT - 4 timmar sedan

Lärarstudenter: Utbildningen kräver drivkraft

Studenterna Lisa Källvik och Denny Jansson lägger fem år vardera på att utbilda sig till ämneslärare..

UNT - 4 timmar sedan

Förändringar väntar lärarutbildningarna

Trots lärosätenas försök att locka fler till lärarutbildningarna minskade antalet antagna i höst..

UNT - 5 timmar sedan

Skatt på plastpåsar – och på att elda sopor

Trots kritik införs en skatt på avfallsförbränning nästa år..

UNT - 5 timmar sedan

Barn riskerar stora skadeståndskrav: "Strängt"

Två pojkar har medgett att de orsakat branden som raserade idrottsanläggningen i Göteborg, enligt polisen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.