Computer Sweden > IT

Sunday, 15 September, 16:07

Computer Sweden - 10 sep 19 kl. 11:20

Bränn inte jobbintervjun – här är några riktiga no-no
Vill du klara dig igenom första intervjun? Ja då finns det flera saker du bara måste låta bli. Och det finns också en sak du måste komma ihåg..
Läs mer på Computer Sweden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bränninte , jobbintervjunhär är några , riktiga, no-no
DI - 28 feb 11 kl. 13:22

Så undviker du en katastrof på jobbintervjun

Kom i tid, klä dig propert och ta ordentligt i hand. Lyckas du göra ett positivt första intryck på jobbintervjun är mycket vunnet. Men vad du än gör - ge inte intervjuaren "döda fisken"..

Sydsvenskan - 28 mar 11 kl. 13:35

Så klarar du jobbintervjun

Illustration: Ursula Wilby
Kom i tid, klä dig propert och ta ­ordentligt i hand. Lyckas du göra ett positivt första intryck på jobbintervjun är mycket vunnet. Men vad du än gör - ge inte intervjuaren "döda fisken".

E24 - 13 jun 11 kl. 11:04

Färgerna du ska undvika på jobbintervjun

De färger vi väljer att klä oss i säger mer om oss än vi tror. Här är färgerna som är säkra kort på de flesta arbetsplatser, och de som du ska undvika på första jobbintervjun..

VA - 17 feb 17 kl. 15:38

Psykologen: 5 saker du inte ska skryta om på jobbintervjun

Det är lätt att bre på lite extra när du ska övertyga på jobbintervjun – men det kan också vara en taktisk miss. Här är de största fällorna du borde undvika. .

VA - 02 mar 17 kl. 10:26

Karriärexperten: Här är 5 saker du faktiskt borde ljuga om på jobbintervjun

Det är sällan en bra idé, men här är lögnerna som faktiskt hjälper dig på jobbintervjun. .

VA - 28 jul 17 kl. 12:27

Det är bara 4 frågor som spelar roll på jobbintervjun – så svarar du på dem

Det är barar 4 frågor som räknas på jobbintervjun - då gäller det att svara med tungan rätt i mun. .

Uppsalanyheter.se - 09 jul 15 kl. 22:12

Recension: "Riktig rock n roll med riktiga instrument"

The Refreshments rockade loss på Parksnäckan under sitt mantra "Riktig rock n roll med riktiga instrument och riktiga karlar", man levererar fullt riktigt rock n roll men det lyfter liksom aldrig riktigt.The Refreshments rockade loss på Parksnäckan under sitt mantra "Riktig rock n roll med riktiga instrument och riktiga karlar", man levererar fullt riktigt rock n roll men det lyfter liksom aldrig riktigt.   The Refreshments har passerat 25-års strecket som band med ett år och består av Joakim Arnell på Bas och sång, Johan Blohm på piano och sång samt trummisen Mats Forsberg och gitarristen Jonas Göransson.

BT - 01 okt 12 kl. 14:41

Ersätt Fas 3 med riktiga jobb

Socialdemokraterna föreslår i sin kommande budgetmotion att Fas 3 avskaffas. Alternativet är istället att erbjuda riktiga jobb eller utbildning. Varje individ ska få en individuellt utformad plan.

DN - 28 maj 15 kl. 21:12

Fick nog – och skrev om det riktiga landslaget


I det riktiga landslaget är det Lotta Schelin som gör målen, inte Zlatan Ibrahimovic. I det riktiga landslaget är det Hedvig Lindahl som står i mål, inte Andreas Isaksson. Men det riktiga landslaget får inte samma utrymme i media som Zlatan & co, det riktiga landslaget får sopa smulorna från den rike mannens bord..

Regeringen - 12 jan 11 kl. 13:15

Riktiga betyg är bättre än höga betyg

Varje elev ska bli rättvist och riktigt betygssatt. Detta sker inte alltid. För att öka rättssäkerheten bör ett betyg kunna omprövas.

BT - 07 maj 13 kl. 13:20

Skrota fas 3 ? skapa riktiga jobb

Omkring 400 000 svenskar har inget jobb att gå till. Detta är nästan tre gånger så många som för sex år sedan . Nästan hälften av de långtidsarbetslösa ingick i februari i den så kallade jobb- och utvecklingsgarantin, det som tidigare kallades för fas 3.

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - I förrgår: 13:57

EU-toppen Vestager släpper inte taget om it-jättarna


Margrethe Vestager vill se fler regler för att tygla hur företag samlar in och använder information. Det säger hon inför sin andra period i rollen som EU-kommissionär med ansvar för konkurrensfrågor..

Computer Sweden - I förrgår: 13:17

Så kommer den hetaste tekniken stuva om din arbetsplats


Digitala assistenter, ”robotchefer”, automatiska leveranser och påfyllningar av kaffeautomaten, teknik som sköter de mest rutinmässiga sysslorna. Det är bara en tidsfråga innan våra kontor fungerar helt annorlunda. Gör dig redo..

Computer Sweden - I förrgår: 11:23

Så ska småföretagen få fart på automationen


Ett stort antal systemintegratörer har valts ut i regeringens och Tillväxtverkets program Robotlyftet, som med hjälp av 100 miljoner kronor vill skynda på automationen hos små och medelstora tillverkningsföretag..

Computer Sweden - I förrgår: 06:02

Hackade kunddata från Telenor användes för att rekrytera kunder till Tre


Över 30 000 kunders uppgifter läckte ut i det dataintrång mot Telenor som uppdagades i förra veckan. Nu visar det sig att drabbade kunder fått påringningar från ett telemarketingföretag – som säljer abonnemang åt Telenors konkurrent Tre..

Computer Sweden - I förrgår: 06:04

Rustar för e-handel – Cervera ska sluta med koppar


Cervera rustar vidare i sin flerkanalsstrategi och tar hjälp av IP-Only som ska leverera wan över fiber till kedjans 74 butiker..

Computer Sweden - I förrgår: 16:44

Google betalar 53 miljarder till Frankrike efter granskning om skattefusk


Google går med på att betala 500 miljoner euro till Frankrike för att lösa en skattetvist som pågått i fyra år..

Computer Sweden - 12 sep 19 kl. 15:15

Stopp där! Frankrike vill blockera Facebooks digitala valuta i EU


Facebooks digitala valuta Libra är en systemrisk som hotar regeringarnas suveränitet inom penningpolitiken. Det anser den franske finansministern som vill hålla den borta från EU..

Computer Sweden - 12 sep 19 kl. 14:28

Svenska spelundret fortsätter leverera – här är de 10 största bolagen


Den svenska spelbranschen fortsätter visa stark tillväxt. Förra året ökade omsättningen för svensk spelutveckling med 42 procent..

Computer Sweden - 12 sep 19 kl. 13:17

Tele2 vårdar nätvärk med nytt nätverk


Vårdbolaget Ambea har tagit in Tele2 som leverantör av ett rikstäckande nätverk..

Computer Sweden - 12 sep 19 kl. 12:59

Rapporter om driftstörningar i Telias bredband


Runt lunchtid på torsdagen kommer rapporter från hela landet om driftstörningar i Telias fasta och mobila bredbandsnät..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.