Barometern > Nyheter

Tuesday, 17 September, 12:22

Barometern - 10 sep 19 kl. 11:20

Södra om avslaget: ”Svenska Kraftnät har ett attitydproblem”Beslutet att stoppa Svenska Kraftnäts satsning på luftledningarna genom delar av Kalmar län möts med glädje. ”Svenska Kraftnät har ett attitydproblem, man har inte tagit till sig kritiken mot förslaget” konstaterar Marcus Svensson, presschef på Södra..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kraftnät, Svenska Kraftnäts, Kalmar, Marcus Svensson, Södra

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Södraom , avslagetSvenska , Kraftnäthar ett , attitydproblem
SmålandsPosten - 11 sep 19 kl. 18:05

”Svenska Kraftnät har attitydproblem”

Beslutet att stoppa Svenska Kraftnäts satsning på luftledningarna genom delar av Tingsryds kommun möts med glädje av Marcus Svensson som är presschef på Södra. – Svenska Kraftnät har ett attitydproblem, man har inte tagit till sig kritiken mot förslaget..

YLE - 23 apr 16 kl. 18:20

Grundtrygghetsdirektören: Det finns överkapacitet på Raseborgs sjukhus

Raseborgs sjukhus ska inte ta en överbeskyddande roll gentemot staden. Det anser grundtrygghetsdirektör Jeanette Pajunen i Raseborg. Hon konstaterar att patienter kanske vårdas i onödan på sjukhuset eftersom man tror att staden inte klarar av att ta hand om patienterna.

HBL - 23 apr 14 kl. 04:30

Livsfarlig hobby

Någonting är inte som det ska när en och samma organiserade hobbyverksamhet har krävt 22 människors liv inom knappt två och ett halvt år. Påskens flygkatastrof i Jämijärvi där åtta fallskärmshoppare miste livet då deras flygplan störtade var den mest förödande enskilda olyckan som har drabbat sportflyget, samtidigt var den en av de svåraste olyckorna som över huvud taget har drabbat finländsk luftfart.
Olycksorsaken klarläggs så långt det låter sig göras i haveriutredningen, som i det här fallet kan dra nytta av att tre personer, bland dem piloten, överlevde olyckan.

HBL - 22 sep 13 kl. 06:00

Öppet villebråd för ökad intolerans

På 90-talet handlade rasismen om konkreta händelser. Som då de små invandrarpojkarna i Gårdsbacka på vägen hem från fotbollsplanen blev misshandlade av skinnskallar. I dag är rasismen mer abstrakt, men mer närvarande.

YLE - 25 sep 13 kl. 12:40

Uppförsbacke att flytta till Vasa för lärarstudier

Bristen på behöriga klasslärare i huvudstadsregionen har lett till en häftig debatt om lärarutbildningen. Nu utbildas svenskspråkiga klasslärare endast vid Pedagogiska fakulteten vid Åbo Akademi i Vasa. Många anser ändå att det borde gå att studera till klasslärare på svenska också i södra Finland.

BT - 14 apr 14 kl. 17:28

Så mycket kostar skräpet Borås

En fimp här och ett kolapapper där. Skräpet i Borås kostar kommunen miljonbelopp årligen. Nu finns siffrorna svart på vitt efter en sammanställning av 13 Boråsstudenters projektarbeten.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

S-avhopp från politiken

Socialdemokraternas Faig Osmanov lämnar alla sina politiska uppdrag i Oskarshamns kommun..

Barometern - 15 minuter sedan

Snö, regn och blåst – men i helgen vänder det

Söndagen bjöd på höstens första oväder, och i morse vaknade värmlänningar till den ovanliga synen av snöfall i september. Men i helgen kommer solen och värmen tillbaka med temperaturer upp till 20 grader..

Barometern - 15 minuter sedan

Man gripen efter mordförsök i Jönköping

Barometern - 10 minuter sedan

Johansson tar strid för europeiska värden

Förslaget om en EU-kommissionär för att "skydda den europeiska livsstilen" väcker fortsatt irritation runt om i unionen. Svenska kollegan Ylva Johansson manar ändå till strid för både värden och principer..

Barometern - 5 minuter sedan

Ja till Lagarde i EU-parlamentet

Barometern - 45 minuter sedan

Länet: Bröt sig in i fritidshus - målade om grinden

En eller flera okända personer övernattade i fritidshuset. Och hade dessutom passat på att måla om grinden till huset. – Den ska ha varit vit tidigare, nu är den grön, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel..

Barometern - 1 timme sedan

Tillsyningsman upprörd över fiskares beteende

Ett 70-tal gäddhuvuden och andra rester av fiskar samt använt toalettpapper låg utspritt på en holme efter att fiskare varit där..

Barometern - 1 timme sedan

Lärare stoppade in fingrarna i elevs mun

Barometern - 1 timme sedan

Fack och arbetsgivare sågar utvecklingstid

Ett oansvarigt förslag – kritiken mot regeringens reform utvecklingstid är stenhård. Att i nuvarande konjunkturläge satsa på personer som redan är i arbete i stället för på de arbetslösa är fel väg att gå, anser både LO och Svenskt Näringsliv..

Barometern - 1 timme sedan

Brott: Gick på toa - skruvade bort toastolen: ”Fick en chock”

Mannen klev in på toaletten hos Coop i Målilla. En timme senare lämnade han utrymmet i fullständig kaos. – Handfatet var nedskruvat och toastolen stod mitt på golvet, säger butikschefen Jessica Nilsson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.