Alingsås tidning > Nyheter

Monday, 16 September, 16:58

Alingsås tidning - 10 sep 19 kl. 11:12

Skadegörelse på stationenVid 01-tiden på tisdagen gjordes en anmälan om skadegörelse på stationen i Vårgårda. Enligt polisens uppgifter har en fönsterruta i en väntkur slagits sönder. Någon misstänkt för gärningen finns inte..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Vårgårda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skadegörelse, stationen
Skånskan - 5 timmar sedan

Skadegörelse på skola

VOLLSJÖ Under natten till måndag har Vollsjö skola utsatts för skadegörelse. Två rutor har krossats på en ytterdörr, samt en larmdisplay som har slagits sönder. Polisen har i nuläget ingen misstänkt för skadegörelsen..

YA - 5 timmar sedan

Ytterligare skadegörelse på skola – rutor krossade i Vollsjö

Vollsjö skola har ännu en gång drabbats av skadegörelse..

Skånskan - 04 jul 16 kl. 15:46

Flyktingar får skulden för våg av skadegörelse

TOMELILLA Den senaste tidens många fall av skadegörelse i Tomelilla skylls på ensamkommande flyktingbarn. Men de ligger inte bakom brotten säger Mats Cronhag, chef över lokalpolisområde Österlen.– Det hetsas på internet på ett sätt som inte är okej.

Nerikes Allehanda - 11 okt 13 kl. 16:39

Skadegörelse och klotter vid stationen

En biljettautomat vid väntkuren på plattformen vid Kumla station har utsatts för skadegörelse. Automatägaren uppskattar att det rör sig om skadegörelse för drygt 21?000 kronor.

Skånskan - 19 dec 18 kl. 14:21

Skadegörelse på stationen

ESLÖV Polisen har fått in en anmälan om en skadegörelse som inträffat på toaletten inne på stationen i Eslöv.
Någon har tänt eld på papper på toaletten men elden har inte spridit sig. Incidenten inträffade på onsdagsmorgonen..

Skånskan - 01 mar 18 kl. 21:38

Skadegörelse och trygghet heta ämnen

Lund Arbetet mot vandalisering blev en het debattfråga vid torsdagens kommunfullmäktigemöte, liksom tryggheten vid järnvägsstationen. ERWP.fif(0)Båda ärendena byggde på motioner och besluten innebär att redan pågående insatser ska fortsätta, utan kompletteringar.

YLE - 05 sep 14 kl. 05:00

Hur mycket kostar skadegörelse i din kommun?

Skadegörelse kan bli en mycket dyr affär. För kommunerna är det ett slitsamt och otacksamt jobb att reparera samma saker om och om igen. Radar har utrett hur mycket de finlandssvenska kommunerna lägger på reparation av skadegörelse av allmän egendom.

Skånskan - 02 nov 18 kl. 05:00

Skadegörelse kan stå föräldrarna dyrt

STAFFANSTORP Staffanstorps kommun beslöt nyligen ansöka om att få lägga vite för föräldrar till barn med stor skolfrånvaro.
Nu tydliggör man också rutiner för hantering och krav på ersättning av barns skadegörelse i skolor och förskolor.Uppsåtlig skadegörelse, liksom skador till följd av brott, ska ersättas.

Corren - 12 apr 13 kl. 14:03

Upprepad skadegörelse vid stationen

Den nya pendeltågsstationen tycks ha utlöst en våg av skadegörelse i Skänninge, och allt kommunen kan göra är att laga det som har slagits sönder..

SmålandsPosten - 23 jan 15 kl. 06:13

Skadegörelse på järnvägsstation i Älmhult

Sent i går kväll utlöstes brandlarmet på järnvägsstationen i Älmhult. När räddningstjänsten kom till platsen möttes de varken av eld eller rök. Istället hade någon kastat omkull ett antal större blomkrukor inne på stationen med stor oreda som följd.

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 1 timme sedan

Personbil träffades av träd

Strax innan lunchtid på måndagen träffades en personbil av ett träd som fälldes i närheten av Erska kyrka utanför Sollebrunn. Föraren kunde ta sig ur bilen för egen maskin men togs med ambulans till Alingsås lasarett. Räddningstjänsten kallades strax innan lunchtid till vägen mot Erska kyrka i Sollebrunn efter att fällandet av ett träd gått snett.

Alingsås tidning - 1 timme sedan

Misstänkta tabletter analyseras

De tabletter som polisen gått ut och varnat för efter överdoser tros vara insmugglade i landet – eller köpta på nätet. Tack vare hjälp från allmänheten har tabletterna kunnat skickas på analys. Tabletterna, som gått under benämningen benzostavar, har på senaste tiden orsakat flera överdoser – främst i Vårgårda men även i Herrljunga.

Alingsås tidning - 2 timmar sedan

AT som e-tidning på tisdag

Under tisdagen kommer Alingsås tidning ut endast som e-tidning. Papperstidningen är tillbaka igen på torsdag. Så här ser utgivningarna av Alingsås Tidning ut innevarande vecka: I morgon tisdag kommer AT endast ut som e-tidning och kan läsas av alla gratis via vår hemsida.

Alingsås tidning - 22 timmar sedan

Träd blåste ner över väg 190

Vid halvsextiden på söndagskvällen fick räddningstjänsten rycka ut efter att ett träd blåst ner över väg 190 mellan Stora Mellby och Gendalen. Det var stopp i trafiken en kortare tid innan trädet hade plockats bort..

Alingsås tidning - 23 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken

Det är stopp i tågtrafiken mellan Alingsås och Göteborg. Orsaken är att ett träd har blåst ner och ligger över en kontaktledning, vilket hindrar alla tåg från att passera genom Stenkullen. Trafikverket har personal på väg till platsen.

Alingsås tidning - Igår: 11:24

Anlagd brand i restaurang

En restaurang på Prästerydsvägen fick omfattande skador i en brand under natten mot söndag. Branden misstänks vara anlagd. Vid halvfyratiden på söndagsmorgonen kom larm om brand i restaurangen Da Riccardo på Prästerydsvägen.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Fåglavik föreslås få kulturpengar

Det nybildade Nätverket för utveckling och kultur i Fåglavik föreslås få 170 000 kronor i bidrag från Västra Götalandsregion för att skapa ett så kallat kultursystem i bygden.
Det gamla magasinet ska bli kulturhus.
Det slutgiltiga beslutet ska tas av regionens kulturnämnd på onsdag, den 18 september, men i veckan ställde sig nämndens presidium bakom förslaget att den tidigare glasbruksorten Fåglavik blir ett av fem projekt som beviljas 170 000 kronor var.

Alingsås tidning - I förrgår: 05:31

Lasarettet bäst i landet på strokevård

Bäst i Sverige – igen.
Alingsås lasarett prisas för andra året i rad för sin fina strokevård.
Närmare bestämt så är det medicinavdelning 9 på lasarettet som för andra året på raken utsetts till årets strokenhet.

Alingsås tidning - 13 sep 19 kl. 05:30

Två väntade politiska klartecken

Kommunfullmäktige i Vårgårda har gett klartecken för både markförsäljning på Tånga och reparation i Puahallen – två saker som i praktiken redan var klara. I våras kom kommunledningen och Vårgårda IK:s bolag Tångahallen AB överens i en långdragen markaffär, som ska underlätta den framtida driften av Tångaanläggningen genom dotterbolaget Tånga Fritid AB. När affären är klar kommer både byggnaderna och marken de står på att ha samma ägare.

Alingsås tidning - 12 sep 19 kl. 14:50

Polispådrag i Vårgårda

Vid 14-tiden på torsdagen var det polispådrag i Vårgårda. Vittnen hade hört av sig till polisen och meddelat att en man höll kvar en kvinna i en fastighet mot hennes vilja. Polisen var på plats med flera polisbilar och insatsstyrka i Vårgårda under torsdagseftermiddagen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.