Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 18 September, 00:25

Dagens Media - 10 sep 19 kl. 10:59

Här är vinnarna och förlorarna i produktionsbranschen



Efterfrågan på lokalproducerat innehåll har aldrig varit större – trots det visar flera produktionsbolag svajiga siffror i Dagens Medias stora bokslutsspecial..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Dagens Medias

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är vinnarnaoch , förlorarnai , produktionsbranschen
YLE - 26 mar 14 kl. 13:41

Budgeten: Här är vinnarna och förlorarna

Regeringens beslut i rambudgeten har fått hård kritik från organisationer som representerar barnfamiljerna, till exempel från Mannerheims barnskyddsförbund. Men det finns också grupper som inte drabbas så hårt av nedskärningar och skattehöjningar. Det kan vara svårt att entydigt och enkelt dela upp medborgarna i vinnare och förlorare i stora samhälleliga beslut som genomförs under många år.

Nyheter 24 - 16 okt 13 kl. 13:39

Nya poängsystemet i Tahiti ? en tröst för förlorarna

Det normala i fotbollsvärlden och många andra lagsporter är att vinnarna får tre poäng och förlorarna får noll. Det tahitiska fotbollsförbundet tycker dock att det generella poängsystemet är ohumant har nu beslutat sig för att ändra om det i de inhemska ligorna.Numera ska vinnarna få fyra poäng för seger, oavgjorda matcher ger två poäng var, och förlorarna får en poäng..

Dagens PS - 21 feb 18 kl. 10:26

Börsen i dag: Här är vinnarna och förlorarna

Stockholmsbörsen har öppnat nedåt på onsdagen i linje med utvecklingen i Europa. Klockan 10.18 var OMXS30-index ned 0,61 procent, medan Stockholm All-Share index (SAX) hade backat 0,54 procent.

YLE - 26 mar 14 kl. 13:41

Här är vinnarna och förlorarna

Regeringens beslut i rambudgeten har fått hård kritik från organisationer som representerar barnfamiljerna, till exempel från Mannerheims barnskyddsförbund. Men det finns också grupper som inte drabbas så hårt av nedskärningar och skattehöjningar. Det kan vara svårt att entydigt och enkelt dela upp medborgarna i vinnare och förlorare i stora samhälleliga beslut som genomförs under många år.

SR - 28 jul 16 kl. 16:55

De är vinnarna och förlorarna på Ängelholms konkurs

Athletic och Syrianska är de stora vinnarna.Halmstad och Assyriska förlorarna.Här är tabellen som väntar vid Ängelholms konkurs..

DI - 18 apr 17 kl. 09:48

Vinnarna och förlorarna på regeringens budget

Pensionärer är vinnarna medan hög- och medelinkomsttagare är förlorarna. Det står klart efter att regeringen presenterat sin vårbudget..

DI - 12 apr 18 kl. 09:27

Svag start på året för hedgefonder – här är vinnarna och förlorarna

Många hedgefonder har haft en svag start på året. Trendföljande fonder som Brummers Lynx och SEB Asset Selection hör till förlorarna. Vinnarna finns bland hedgefonder med börsfokus..

DI - 29 dec 18 kl. 22:01

Di listar: Vinnarna och förlorarna på Stockholmsbörsen 2018

Telekombolaget Ericsson ökade mest bland OMXS30-bolagen, medan medicinteknikbolaget Getinge har gått ett tyngre år till mötes. Di listar vinnarna och förlorarna på Stockholmsbörsen, First North och Spotlight 2018..

DI - 03 jul 19 kl. 06:01

Stora ekonomiska skillnader i landet – här är vinnarna och förlorarna

Trots dotcombubbla, Lehmankrasch och eurokris har Sverige haft en stark ekonomisk utveckling under 2000-talet. Men skillnaderna i landet är stora. Här är de regionala vinnarna och förlorarna sedan millennieskiftet..

BT - 28 apr 13 kl. 00:30

Förlorarna behöver de goda råden

Nyligen vann en norrköpingsbo 237 miljoner kronor på Lotto. Svenskt rekord och givetvis samtidigt en glad men skrämmande upplevelse att i ett slag få så mycket pengar till sitt förfogande. Knappt var vinsten ett faktum innan de goda råden började hagla.

Sydsvenskan - 16 maj 13 kl. 06:30

H&M bland förlorarna

Kurserna på Stockholmsbörsen fortsatte att stiga på onsdagen. OMXS-index gick upp 0,4 procent.Kurserna på de ledande Europabörserna steg ungefär lika mycket, trots relativt svag statistik för den europeiska bnp-utvecklingen.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 9 timmar sedan

Han blir ny marknadschef på startupen Nenda

Startupbolaget Nenda rekryterar från styrelsen. Carl Johan Barnekow axlar rollen som marknadschef..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Martin Schori: ”Räckviddsjakten är över”

Nu släpps journalisthandboken Online Only i en andra upplaga. Dagens Media har pratat med journalisten och författaren Martin Schori om: ✓ Hur medielandskapet förändrats ✓ Det ökade fokuset på konvertering ✓ 5 saker publicister och annonsörer bör förstå för att navigera rätt i dag..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Kit slutar med journalistik

”Vi har beslutat att ta bort ordet ‘journalistik’ från vår verksamhet, eftersom vi har gått över till att verka som en byrå i första hand”, skriver Kits ansvariga utgivare och vd Linda Öhrn Lernström till Dagens Media..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Lågt tittande på premiären av Pantbanken

Igår var det premiär för TV3:s nya format ”Pantbanken”, som just Pantbanken står bakom..

Dagens Media - 10 timmar sedan

GP tillsätter ny chefsroll

Stampenägda Göteborgs-Posten tillsätter Emanuel Viklund som ny mediehuschef. Hans uppgift blir att fokusera på läsar- och digitala intäkter..

Dagens Media - 11 timmar sedan

”If no one hates it no one loves it”

Emma Blom skriver om generiska payoffer som ekar ihåligt och Oatleys omtalade reklambudskap ”Spola mjölken”..

Dagens Media - 11 timmar sedan

(M) utreder reklam i public service

Moderaternas partistyrelse föreslår att en arbetsgrupp ska utreda hur ett nytt, smalare uppdrag för public service skulle kunna se ut. Och hur reklam ska kunna få en roll i finansieringen..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Hög annonseffekt för svenska nyhetsmedier

Den som investerar i nyhetsmedia får hög effekt – det visar en ny studie som Group M gjort i samarbete med Bonnier, Schibsted, Stampen och Mediekompaniet..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Uppfinnarkollegiet: Patenttjuvar måste straffas mer effektivt

Regeringen behöver inte bara visa handlingskraft när det kommer till grovt upphovsrätts- och varumärkesbrott, utan även för att motverka patentintrång, skriver Uppfinnarkollegiet..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Kulturministern presenterar budgeten på VLT

Imorgon lägger regeringens fram höstens budgetförslag – och demokrati- och kulturminister Amanda Lind kommer till VLT:s matsal för att presentera den i detalj..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.