YA > Nyheter

Sunday, 22 September, 01:49

YA - 10 sep 19 kl. 11:06

Brott: Motorer avklippta i hamnen – ”god idé att titta till sin båt”Någon har härjat i småbåtshamnen i Kivik och klippt av motorer från båtar. Polisen tipsar båtägare att titta till sina båtar efter händelsen..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Kivik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brott, Motorer, avklipptai , hamnen, god, idéatt , titta, till sin båt
Blekinge Läns tidning - 16 jan 18 kl. 16:18

Man häktad misstänkt för brott i Verköhamnen

Kristianstadsbladet - 26 jul 12 kl. 09:00

Motorer hett byte i hamnen

Nere vid hamnen i Nogersund berättar hamnchefen om deras senaste båtstöld, en typ av brott som ökar under sommaren. Här blev fyra båtmotorer nyligen stulna.
I Sölvesborgs kommun har båtstölderna varit många i sommar.

YA - 02 feb 11 kl. 23:59

Fall framåt för hamnen

Ystad hamn får delvis klartecken från miljödomstolen i Växjö. Förutsättningarna är att man drar in landström till färjorna så fort som möjligt, enligt en deldom som kom i går. Dessutom får hamnbolaget ytterligare tid att undersöka buller och avrinningen av dagvatten från området.

Nyheter 24 - 30 nov 13 kl. 14:27

Casper fick öronen avklippta – nu har han hittat hemSå säger lagen

NORRTÄLJE. I veckan kunde Nyheter24 berätta om den lilla hundvalpen som, sannolikt utan bedövning, fick sina öron avkapade och vars förra ägare nu åtalas för djurplågeri alternativt brott mot djurskyddslagen.Men lyckligtvis slutar inte historien där – för lille Casper har hittat ett nytt hem.

YA - 21 maj 18 kl. 10:26

Brott: Fick bromskablarna avklippta mitt i natten

En person upptäckte att bromskablarna i hennes bil hade blivit avklippta – när hon redan börjat köra. .

YA - 04 jun 14 kl. 21:27

Specialinsats i hamnen

Foto: Bass Nilsson
Under sex veckors tid har polisen kraftsamlat i Ystad. Två specialteam på vardera åtta man har helt och hållet fokuserat på att stoppa stöldgods som är på väg ut ur landet via Ystads hamn. YA följde med under en insats.

GöteborgsPosten - 18 aug 18 kl. 17:03

Gamla motorer väcker minnen i Lysekil

Under lördagen fylldes västra hamnen av ett glatt sorl och dunket från motorer. Tändkulemotorns dag firades med både nära och långväga gäster..

Norrtelje Tidning - 08 jul 13 kl. 07:40

TV: Så kör buskörarna i hamnen

Spinnande motorer och skrikande däck får fönsterrutorna i husen kring hamnen att vibrera kvällstid..

Trelleborgs Allehanda - 13 aug 11 kl. 06:30

Hamnen hade uppgift från konkurrent

Eva-Lisa Svensson
I 1,5 år har Trelleborgs hamn haft tillgång till intern information från det konkurrerade företaget CMP som driver hamnen i Malmö.
Enligt TA:s källor ska vd:n i Trelleborgs hamn, Tommy Halén, någon gång mellan februari och april 2010 tagit emot ett dokument som rör ett avtal för trafiken mellan Copenhagen Malmö Port AB och rederiet Nordö Link. En kopia på dokumentet, som inte är daterat eller påskrivet, har nu skickats in till Trelleborgs kommun och blivit offentlig.

Dagen - 13 jan 12 kl. 14:30

Amish-åtalade nekar till brott

Samtliga tolv medlemmar i en amishgrupp som står åtalade för att ha klippt av skägget på andra medlemmar nekar till anklagelserna om hatbrott.

Under hösten fick flera amishmän i trakten runt Bergholz, en by i delstaten Ohio, sina skägg avklippta vilket ses som ett mycket allvarligt påhopp i amishkretsar. 66-årige Sam Mullet, som leder en utbrytargrupp, ansågs vara hjärnan bakom attackerna och han greps tillsammans med elva av hans medlemmar.

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

Fortsatt underskott för socialnämnden - men mindre än befarat

Socialnämndens underskott har minskat något och beräknas nu landa på minus 24 miljoner kronor vid årets slut. – I det stora hela har arbetet med handlingsplanen börjat ge synbarligt goda effekter. Men det finns mycket kvar som ger resultat längre fram, säger Jan Erlandsson (-), socialnämndens ordförande..

YA - 2 timmar sedan

Nykomlingens sköna skräll

YA - 3 timmar sedan

Friidrottskaptenen slutar efter OS

Friidrottens förbundskapten Karin Torneklint slutar när hennes kontrakt går ut nästa år. Det säger hon i en intervju med :.

YA - 3 timmar sedan

Jordskalv skakade Albanien

YA - 2 timmar sedan

Inter i topp efter derbysegerOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.