Skånskan > Nyheter

Sunday, 22 September, 12:33

Skånskan - 10 sep 19 kl. 10:57

Glömde kortet – förlorade 4 000SJÖBO Kvinnan glömde sitt kreditkort i betalterminalen i affären.
Det utnyttjade en oärlig person.När den 37-åriga kvinnan kontrollerade sitt kort hade någon hunnit ta ut 4 000 kronor från det.
Det var på måndagseftermiddagen som kvinna var och handlade på Netto i Sjöbo. När hon kom hem kom hon på att hon glömt ta med sig kreditkortet från betalterminalen i butiken.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SJÖBO Kvinnan, Netto, Sjöbo, Vollsjö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Glömde, kortet, förlorade4 , 000
Skånskan - 22 feb 17 kl. 15:36

Tömde konto på 89 000 kr

STAFFANSTORP ERWP.fif(4)En okänd person har utan tillstånd använt en annans bankuppgifter och tömt dennes konto på 89 000 kronor.
Pengarna har enligt anmälan använts vid ett enda större köp i ett utländskt företag.

UT - 10 jan 14 kl. 14:54

Tömde bolag på 800 000 kronor

En man misstänks ha fört över drygt 800 000 kronor från ett företag på obestånd till sitt eget företag. Den 60-årige mannen åtalas nu misstänkt för brotten grov oredlighet mot borgenärer och otillbörligt gynnande av borgenär. Det var 2009 som mannen enligt åtalet var ställföreträdare för ett bolag i Ulricehamns kommun som var på obestånd.

Expressen - 11 okt 13 kl. 10:35

Glömde lotten ? vann 100 000 kronor på triss

I en månad låg trisslotten bortglömd i en plånbok. Men under fredagen fick Anna Abrahamsson lön för väntan när hon skrapade fram 100 000 kronor i Nyhetsmorgon. ?

GöteborgsPosten - 29 maj 15 kl. 13:22

Wolfpack-medlem skrämde sig till 200 000

En medlem i det kriminella gänget Brödraskapet Wolfpack åtalas för grov utpressning. Han ska skrämt till sig över 200 000 kronor från en yngre man i Göteborg..

GöteborgsPosten - 29 maj 15 kl. 13:22

Wolfpack-medlem skrämde till sig 200 000

En medlem i det kriminella gänget Brödraskapet Wolfpack åtalas för grov utpressning. Han ska skrämt till sig över 200 000 kronor från en yngre man i Göteborg..

Expressen - 08 nov 17 kl. 19:38

Han stal 85-åringens kontokort — tömde det på 95 000 kronor

Den 85-åriga kvinnan blev av med sitt kontokort vid en närbutik i Oxelösund i slutet av februari. Efter nästan en månad upptäckte hon att någon gjort sig av med omkring 95 000 kronor. — Det vi behöver hjälp med nu är helt enkelt att identifiera personen, säger polisens presstalesman Fredrik Kliman..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fyllesågade träd - får böta 180.000

Efter en fest hos sin granne 2010, bestämde sig en berusad man för att gå in på grannens gård och såga ner tre tallar som skymde havsutsikten. Det kostar honom nu 180.000 kronor i skadestånd, skriver Gotlands Allehanda.

SN - 17 aug 11 kl. 14:50

Tankade för 11 000 med stulet kort

En okänd person har på något sätt kommit åt ett av Nyköpings kommuns tankkort och totalt köpt bränsle med kortet för 11 000 kronor..

Kristianstadsbladet - 14 sep 12 kl. 09:00

Företag bestals på 3?000 liter diesel från tankar


Dieselstölderna fortsätter. Två nätter i rad i början av veckan blev ett Vittsjöföretag av med sammanlagt 3 000 liter diesel. Värdet uppgår till knappt 50 000 kronor.

Kristianstadsbladet - 09 apr 14 kl. 16:42

Lokförare med Aspergers får 100 000


Lokföraren som inte fick köra tåg på grund av att han har Aspergers syndrom blev diskriminerad av Transportstyrelsen. Nu ska lokföraren få 100 000 kronor i ersättning, enligt en dom i Norrköpings tingsrätt.Efter det att mannen fått sin diagnosen för några år sedan stoppades han från att jobba.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Häktade för misslyckad kopparstöld

hjällaröd Mannen och kvinnan misstänks ha försökt stjäla koppar från en arbetsplats i Hjällaröd. Nu är båda häktade.– Det finns en risk att båda två fortsätter med sin brottsliga verksamhet.

Skånskan - 1 timme sedan

Multiarena invigdes under pompa och ståt

Hörby Handbollstjejerna Halla McGuirk, Mathilda Nyberg Pronk och Moa Björk i IK Lågan slog för tre år sedan larm om den dåliga standarden i Lågehallarna. Nu lämnade Hörby kommun och entreprenören NCC över den symboliska boll som man tog emot i samband med byggstarten.
– Det är klart man är stolt när vårt skolarbete var en av orsakerna till att det byggts en ny hall, sade Mathilda Nyberg Pronk.

Skånskan - 2 timmar sedan

Hon är hemma i 50-talet

MOTOR Bilmekaniker, rörmokare och pinuppa à la 1950-tal. Kombinationen låter osannolik, men Cia Sandell är just det. Gamla bilar, rockabilly och vintagestajling är hennes stora intressen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Fick inga pengar – stal varor

Malmö Okända gärningspersoner försökte råna en livsmedelsbutik på Möllevångsgatan.Flera okända gärningspersoner försökte med hot om våld tilltvinga sig pengar från personalen i en livsmedelsbutik på Möllevångsgatan under natten mot söndagen. – Personerna lyckas inte, så i stället stjäl man varor från butiken innan man försvinner, säger Katarina Rusin, presstalesperson på Skånepolisen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Förd till sjukhus efter rån

Malmö Sent på lördagskvällen larmades polisen till en parkeringsplats på Västra varvsgatan i Västra hamnen. Detta efter att allmänheten hört en person skrika. På plats anträffar patrullen en man som uppger sig blivit utsatt för rån.

Skånskan - 7 timmar sedan

Efter fiaskoaffären – mingelhus kan säljas

HÖRBY Frågan om vad som ska hända med området kring Metropol, och det skandalomsusade mingelhuset, togs upp på bygg- och miljönämndens sammanträde i veckan.
Ett alternativ som finns med i bilden är att lägga ut mingelhuset till försäljning.Kommunen köpte huset, som ligger i hörnet av Nygatan och Prostgatan i kvarteret Hasslarp, i slutet av 2013 för att göra om det till en mötesplats för kulturen och föreningslivet.

Skånskan - 7 timmar sedan

Inred hemmet med största möjliga tystnad

BOSTAD Öppna planlösningar med takhöjd upp till nock är vackert och luftigt, men rena mardrömmen när det gäller oväsen och buller. Arkitekten och formgivaren Ulrika Mårtenssons passion är att designa tyger som absorberar ljud.Knep för tystare hemmiljö • Ha mattor på golven och tyg framför väggarna.

Skånskan - 7 timmar sedan

Bortglömda folksjukdomar som har klar viruskaraktär

Det finns åtminstone 15 folksjukdomar i Sverige, men då har medicinarna glömt två specialsjukdomar som har klar epidemiologisk viruskaraktär: Släktforskning och körsång.
Körsång är verkligen en farsot. Jag tror att åtminstone 600 000 svenskar sjunger i kör, och jag umgås flitigt med några av dem.

Skånskan - 7 timmar sedan

Förening kan tvingas lägga ner

löberöd Löberöds föreläsningsförening, som funnits i 118 år, riskerar att läggas ned till årsskiftet.Det berättar Åke Möller som är både ordförande och kassör i föreningen sedan 14 år tillbaka. En längre tid har han försökt hitta en efterträdare för att kunna ägna sig åt annat, som släktforskning och hälsa på familjemedlemmar.

Skånskan - 15 timmar sedan

Personbil i mitträcket

Sjöbo En person körde in i ett mitträcke på väg 11 utanför Sjöbo under lördagskvällen.Klockan 21 19 får SOS Alarm samtal om en trafikolycka på väg 11, i höjd med Björka med riktning mot Sjöbo. Enligt larminfon har en personbil kört in i mitträcket på vägen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.