SVT > Kultur

Friday, 20 September, 22:13

SVT - 10 sep 19 kl. 10:58

Nytt gigantiskt verk av Jon FosseSeptologien heter norrmannen Jon Fosses nya gigantiska romanprojekt som ges ut i sju band under tre år. Verket är en storsatsning på 1 250 sidor som hans norska förlag, Samlaget, har hållit hemligt tills dess att det var färdigt..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Jon Fosse, Jon Fosses

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, gigantiskt, verkav , Jon, Fosse
Helsingborgs Dagblad - 10 sep 19 kl. 08:00

Nytt gigantiskt verk av Jon Fosse

"Septologien" heter norrmannen Jon Fosses nya gigantiska romanprojekt som ges ut i sju band under tre år. Verket är en storsatsning på 1 250 sidor som hans norska förlag, Samlaget, har hållit hemligt tills dess att det var färdigt. Fosse har också varit.

Sydsvenskan - 10 sep 19 kl. 08:00

Nytt gigantiskt verk av Jon Fosse

"Septologien" heter norrmannen Jon Fosses nya gigantiska romanprojekt..

GöteborgsPosten - 10 sep 19 kl. 08:30

Nytt gigantiskt verk av Jon Fosse

"Septologien" heter norrmannen Jon Fosses nya gigantiska romanprojekt som ges ut i sju band under tre år. Verket är en storsatsning på 1 250 sidor som hans norska förlag, Samlaget, har hållit hemligt tills dess att det var färdigt..

Kristianstadsbladet - 10 sep 19 kl. 08:00

Nytt gigantiskt verk av Jon Fosse

SmålandsPosten - 10 sep 19 kl. 08:00

Nytt gigantiskt verk av Jon Fosse

Blekinge Läns tidning - 10 sep 19 kl. 08:00

Nytt gigantiskt verk av Jon Fosse

BT - 10 sep 19 kl. 08:00

Nytt gigantiskt verk av Jon Fosse

Sydöstran - 10 sep 19 kl. 08:00

Nytt gigantiskt verk av Jon Fosse

Barometern - 10 sep 19 kl. 08:00

Nytt gigantiskt verk av Jon Fosse

YA - 10 sep 19 kl. 08:00

Nytt gigantiskt verk av Jon Fosse

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 timmar sedan

Leonard Cohen släpper postumt album

Leonard Cohen, som avled för snart tre år sedan, är aktuell med ett sprillans nytt album i höst, rapporterar Variety..

SVT - 5 timmar sedan

Ukraina tillbaka i Eurovision Song Contest

Ukrainska schlagerfantaster kan pusta ut. År 2020 kommer Ukraina åter att tävla i Eurovision song contest, rapporterar ESC Today..

SVT - 6 timmar sedan

Magnus Västerbro tillbaka med bok om spöken genom tiderna

Magnus Västerbro motar sin dödsångest med att skriva om spöken. I den senaste boken Vålnadernas historia skriver författaren Magnus Västerbro om mänsklighetens spöktro genom tiderna. − Det handlar ju om vålnader men egentligen är det en bok om döden..

SVT - 9 timmar sedan

Sinolog om Hongkong-annons: ”Aldrig sett det här tidigare”

Kinesiska myndigheters annons för Hongkong i Dagens nyheter möts av kritik från flera håll. Nu reagerar sinologen Lars Ellström på annonsens budskap. – De vill påverka mediabilden av det som sker i Hongkong, säger han..

SVT - 11 timmar sedan

Kina annonserar om Hongkong i Dagens Nyheter – ”Propaganda”

Kinesiska myndigheter har köpt en helsidesannons i Dagens Nyheter där regimen bland annat kritiserar demokratirörelsen i Hongkong. DN får nu hård kritik och anklagas för att sprida kinesisk propaganda..

SVT - 12 timmar sedan

Sällsynt inspelning med Dylan och Cash ges ut

Tidigare helt outgivna inspelningar som Bob Dylan och Johnny Cash gjorde tillsammans 1969 ska ges ut, skriver Rolling stone. Inspelningarna finns med på den 15:e delen i Bob Dylans arkivalbumserie The bootleg series som släpps senare i år..

SVT - 12 timmar sedan

Större klädstorlekar på frammarsch – men utbudet är fortfarande knapert

För den som letar efter kläder i större storlekar än XL är utbudet ofta knapert. Vill man dessutom ha något man tycker är snyggt kan det bli ännu svårare. Men nu börjar det förändras, i spåren av kroppsaktivister och näthandel.

SVT - 13 timmar sedan

Sunshine Kitty: ”Inte Tove Los bästa verk”

Sex, droger och destruktiv kärlek: En av Sveriges mest hajpade musikexporter och frispråkiga låtskrivare släpper sitt fjärde album. Men även om Tove Lo levererar en del nya pärlor så är Sunshine Kitty långt ifrån hennes bästa verk..

SVT - 13 timmar sedan

Opublicerad novell av Sara Lidman hittad

En hittills oupptäckt novell av författaren Sara Lidman har hittats i arkiven vid Umeå universitetsbibliotek. Texten är ett vittnesmål från den tid som Lidman vårdades vid Hällnäs sanatorium..

SVT - 16 timmar sedan

UFO-experten svarar: Så blev Area 51 föremål för alienkonspirationer

Rachel är den ort som ligger närmast Area 51 och har med emfas avrått från besök under helgen med anledning av det inställda Facebook-evenemanget om att ”storma” militärbasen som lockade miljoner. Men för dig som är nyfiken på Area 51 kommer en snabb guide från UFO-Sveriges ordförande Anders Berglund..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.