Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 17 September, 12:20

Sydöstran - 10 sep 19 kl. 10:45

Ekonomiskt besked: Så påverkar Horskys sortiPhil Horskys sorti innebär en ny ledarlösning i Karlskrona HK. Däremot drabbas inte föreningen ekonomiskt. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Horskys, Karlskrona HK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ekonomiskt, besked, , påverkar, Horskys, sorti
Blekinge Läns tidning - 10 sep 19 kl. 10:45

Ekonomiskt besked: Så påverkar Horskys sorti

Phil Horskys sorti innebär en ny ledarlösning i Karlskrona HK. Däremot drabbas inte föreningen ekonomiskt. .

YLE - 27 nov 13 kl. 13:03

Pisa påverkar hela utbildningsdiskussionen

Pisa-testen som drivs av OECD, Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling, påverkar hela utbildningsdiskussionen i Finland. Enligt en färsk doktorsavhandling av Marjaana Rautalin vid Tammerfors universitet måste de som vill yttra sig i utbildningsfrågor anpassa sina argument till de tolkningar som presenteras om den nationella utbildningen i Pisa-diskussionen. Rautalin undersökte i sin avhandling hur Pisa-diskussionen har påverkat planeringen av utbildningen i Finland.

YLE - 06 apr 17 kl. 05:01

Många par grälar om pengar - ekonomiskt våld fortfarande rätt osynligt

Många finländska par grälar om ekonomi och pengar. Vi är beredda att diskutera många saker med en ny partner, men ekonomi och pengar tas sällan upp, konstaterar forskare Anniina Kaittila vid Åbo universitet. Forskning visar att pengar är en vanligare orsak till gräl i parförhållanden i Finland än i andra länder i Europa.

Ekonomistas - 14 feb 14 kl. 09:18

Riksbanken: Styrräntans effekt på skuldkvoten är varken ekonomiskt eller statistiskt signifikant

Riksbanken försöker i en fördjupning i sin senaste penningpolitiska rapport bemöta min forskning och mina inlägg om penningpolitikens effekter på skuldsättningen. Riksbanken försöker visa att effekten av en sänkt styrränta är att reala skulder och skuldkvoten ökar, inte minskar, som jag har hävdat. Det är förstås mycket positivt att Riksbanken vill diskutera dessa saker och försöker motivera sin politik bättre.

YLE - 10 nov 15 kl. 14:39

Ekonomiskt ishockeykaos i Esbo – Blues har gjort sitt i ligan?

Enligt Yle Urheilus uppgifter kan Esbo Blues göra sin sista säsong i den inhemska ishockeyligan. Hemmahallens hyresgäst Espoon Areenat Oy sökte företagssanering på fredagen och korthuset står nu på bräcklig fot. Företagsmannen Jussi Salonoja är Esbohallens ägare och förhandlar också som bäst för att köpa upp sig till storägare i ishockeyligalaget Blues.

Sydsvenskan - 05 jan 11 kl. 06:30

Ekonomiskt oberoende öppnar för singelliv

Forskning kring singelkvinnor över 60 har tidigare visat bilden av en människa som ofta möts av omgivningens ömkande blickar. En kvinna det är lite synd om. Nu ger en svensk studie en annan bild.

YLE - 25 feb 14 kl. 04:43

"Oppositionen kräver klara besked om strukturreformerna"

I eftermiddag ska regeringen och oppositionen mötas för att förhandla nedskärningar i statsekonomin. De två oppositionspartierna, Centerpartiet och Sannfinländarna, verkar vara överens med regeringen om att statens utgifter borde skäras ner med åtminstone tre miljarder, men sedan är det slut med de konkreta beskeden om var oppositionen står. Regeringsprogrammet förutsätter nedskärningar på tre miljarder.

Sydsvenskan - 07 apr 16 kl. 13:02

Inget besked om Frölundamålvakt

Frölunda kommer inte att lämna något besked om skadeläget för målvakten Lasse Johansson i dag.Säsongens bäste målvakt i SHL tvingades bryta den tredje SM-semifinalen, seger med 3—0, i går efter en kollision med Luleåforwarden Anton Hedman.— Jag vet ingenting ännu, han ska undersökas senare i dag, sade Frölundas tränare Roger Rönnberg efter förmiddagsträningen.

SVT - 31 okt 18 kl. 08:51

Stockholm: Calgarys besked påverkar inte vår syn på OS

Calgarys OS-kommitté har gett upp tanken på ett vinterspel 2026 och väntas rösta nej under onsdagen. Men Calgarys besked från sent i går påverkar inte inställningen för styret i Stockholm. – Det här påverkar inte vår syn på OS, säger Karin Karin Ernlund (C) till SVT Sport..

Västerbottens Folkblad - 23 apr 11 kl. 17:43

Lugnande besked för Viklund

Lördag 23 april, 17.45. Kicki Viklunds knäskadad verkar inte vara lika illa som befarat?

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Moderaterna vill ha slöjförbud i skolan: ”Lägger skarpt förslag”

Moderaterna vill förbjuda slöja i skolan. Det ska gälla både elever och personal. – Det är en patriarkal maktsymbol som inte ska förekomma i skolan, säger gruppledaren Patrik Krupa..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Man gripen efter mordförsök i Jönköping

Sydöstran - 10 minuter sedan

Johansson tar strid för europeiska värden

Förslaget om en EU-kommissionär för att "skydda den europeiska livsstilen" väcker fortsatt irritation runt om i unionen. Svenska kollegan Ylva Johansson manar ändå till strid för både värden och principer..

Sydöstran - 1 timme sedan

Lärare stoppade in fingrarna i elevs mun

Sydöstran - 1 timme sedan

Politiker lämnar uppdrag: ”Lika bra att klippa direkt”

Miljöpartiets Lova Necksten lämnar med omedelbar verkan uppdraget som ledamot i utbildningsnämnden. Anledningen – hon har anställts som tjänsteman inom utbildningsförvaltningen. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Fack och arbetsgivare sågar utvecklingstid

Ett oansvarigt förslag – kritiken mot regeringens reform utvecklingstid är stenhård. Att i nuvarande konjunkturläge satsa på personer som redan är i arbete i stället för på de arbetslösa är fel väg att gå, anser både LO och Svenskt Näringsliv..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Iran bekräftar gripande av australier

Sydöstran - 45 minuter sedan

Renzi lämnar PD och startar nytt parti

Italiens tidigare premiärminister Matteo Renzi lämnar socialliberala PD och startar ett eget parti..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Neymars avstängning sänkt till två matcher

Sydöstran - 1 timme sedan

Uppföljare på feelgood-succé

Feelgood-teatern Alla heter allan fick ett varmt mottagande. Nu på lördag kommer uppföljaren, Allan 2- I nöd och lust, till Lokstallarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.