Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 18 September, 13:56

Sydsvenskan - 10 sep 19 kl. 10:18

Konstig och skämmande vampyrsaga återuppstårDen amerikanska tv-serien "Dark shadows" ska återuppstå som ett entimmes tv-drama. "Dark shadows: reincarnation" beskrivs som en modern fortsättning på den "konstiga, skrämmande och sexiga sagan om familjen Collins", skriver Variety. Mark B Perry skrive.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Dark, Collins, Variety, Perry

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konstigoch , skämmande, vampyrsaga, återuppstår
Helsingborgs Dagblad - 10 sep 19 kl. 10:18

Konstig och skämmande vampyrsaga återuppstår

Den amerikanska tv-serien "Dark shadows" ska återuppstå som ett entimmes tv-drama. "Dark shadows: reincarnation" beskrivs som en modern fortsättning på den "konstiga, skrämmande och sexiga sagan om familjen Collins", skriver Variety. Mark B Perry skrive.

GöteborgsPosten - 10 sep 19 kl. 10:19

Konstig och skämmande vampyrsaga återuppstår

Den amerikanska tv-serien "Dark shadows" ska återuppstå som ett entimmes tv-drama. "Dark shadows: reincarnation" beskrivs som en modern fortsättning på den "konstiga, skrämmande och sexiga sagan om familjen Collins",.

SmålandsPosten - 10 sep 19 kl. 10:18

Konstig och skämmande vampyrsaga återuppstår

Sydöstran - 10 sep 19 kl. 10:18

Konstig och skämmande vampyrsaga återuppstår

Barometern - 10 sep 19 kl. 10:18

Konstig och skämmande vampyrsaga återuppstår

Blekinge Läns tidning - 10 sep 19 kl. 10:18

Konstig och skämmande vampyrsaga återuppstår

Kristianstadsbladet - 10 sep 19 kl. 10:18

Konstig och skämmande vampyrsaga återuppstår

Kristianstadsbladet - 06 feb 14 kl. 14:10

Levy utmanar Rivierans klichéer

En hyrd villa i Sydfrankrike, två familjer på semester och en främmande ung kvinna i poolen. Deborah Levy dyker rakt ner i klichéerna och kommer upp med en helt egen berättelse.
"Simma hem" är Deborah Levys återtåg på den brittiska litteraturscenen efter 15 års tystnad.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Utbyggnadsplan för Stångby går vidare

Politikerna inte eniga – men arbetet fortsätter..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Golfstjärnan fortsätter neka till brott

Danske golfstjärnan Thorbjørn Olesen fortsätter att neka till anklagelserna om olämpligt uppträdande på ett flygplan i somras. Det framgick under onsdagens utfrågning i London där Olesen säger sig vara oskyldig till de tre åtalspunkter han är misstänkt.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

ÖSK förlänger med Mårtensson

Mittfältaren Johan Mårtensson stannar i Örebro SK. Han och klubben är överens om ett tvåårskontrakt som sträcker sig till och med säsongen 2021. "Vi är glada att vi kunnat förlänga avtalet med Johan.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Manusförfattare bakom ”Solsidan” död

Manusförfattaren, filmregissören och komikern Hans Ingemansson är död, bekräftar anhöriga för Aftonbladet. Ingemansson var involverad i flera av Sveriges mest populära tv-serier, både som manusförfattare och regissör. Han har bland annat skrivit manus t.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Svensk oro för lastbilsbeslut i EU

Efter många år och tuffa strider enades EU-parlamentet i våras om sin syn på nya regler för lastbilschaufförer och åkare i unionen. Nu kan allt köras i diket av SD:s partigrupp ECR. EU-parlamentets transportutskott har tvingats till en extrainsatt omrös.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Wakeboard trängs undan när Malmö växer

Ovisst framtid för kabelbanan. Kajrenoveringar tvingar fram andra flytten på några år..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Regeringens jobbprognos redan överspelad

Regeringen spår att tillväxten bromsar in i år och nästa år. Arbetslösheten bedöms stiga bara marginellt, enligt regeringens beräkningar i höstens budgetproposition – en prognos som redan verkar vara överspelad. BNP väntas stiga med 1,4 procent i år och.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

V86 idag: Två spikar som inte ens är favoriter

Är V86 det bästa spelet för att vinna stora pengar? Med all sannolikhet är det så och vi drar till med två fräcka singelstreck i jakten på hög utdelning...

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Embryon kan rädda utrotningshotad noshörning

Forskare har lyckats skapa två embryon av arten nordlig vit noshörning, med hjälp av provrörsbefruktning i ett laboratorium i Italien. Situationen för den nordliga vita noshörningen är akut. Arten är helt utdöd i det vilda och endast två honor finns kva.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Satsningar för 26 miljarder i budgeten

Regeringen föreslår budgetsatsningar för drygt 26 miljarder kronor 2020. Mest går till sänkt inkomstskatt, men även välfärden kan räkna med miljardtillskott. Regeringen presenterar i dag sin budgetproposition för 2020.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.