Blekinge Läns tidning > Nyheter

Friday, 20 September, 22:41

Blekinge Läns tidning - 10 sep 19 kl. 10:12

Kommunfullmäktige: Hårda ord om flyttat möteSamstyrets beslut att flytta inplanerade sammanträden med fullmäktige möts av hårda ord från oppositionen. Såväl Roine Olsson (S) som Willy Söderdahl (V) beskriver det som respektlöst och kommunalrådet Louise Erixon (SD) har fått be om ursäkt. .
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Roine Olsson, Willy Söderdahl, Louise Erixon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunfullmäktige, Hårda, ordom , flyttat, möte
BT - 13 nov 12 kl. 07:52

Listan till kommunfullmäktige

Här är listan över SD:s ledamöter i kommunfullmäktige i Borås - och var de har tagit vägen. William Petzäll: Blev riksdagsledamot efter valet och lämnade kommunpolitiken. Lämnade sedan SD och blev politisk vilde.

LV - 27 maj 15 kl. 09:09

Hårda ord i kommunfullmäktige

På måndags kvällens kommunfullmäktige i Kisa Folkets Hus ställde Lars Karlsson (FP) två frågor till socialnämndens ordförande Roger Rydström (S) om det finns myndighetsbeslut som ännu inte är verkställda inom socialnämnden.
Det var frågor som utmynnade i en hel del hårda ord och en upprörd Pontus Wessman (MP) som tidigare var ordförande i socialnämnden..

ÖstersundsPosten - 10 nov 17 kl. 12:11

Hårda ord i kommunfullmäktige när budgeten fastställdes

Det blev mer hårda ord än ett stilla bloss i fredspipan när Ragundas mål och budget för nästa år till slut fastställdes av kommunfullmäktige på torsdagskvällen. Den hårdaste kritiken kom från Vänst....

Nya Wermlands Tidningen - 17 dec 13 kl. 21:02

Hårda ord om Kemab

Kommunfullmäktige riktar kritik mot styrelsen för kommunägda Karlskoga energi och miljö, Kemab. Kritiken var enhällig och handlar om att Kemab bildat ett nytt bolag för försäljning av vattenkraftverk i Västergötland utan att först fråga kommunfullmäktige. Delar av oppositionen ville gå längre och rikta personlig kritik mot Kemabs styrelseordförande Göran Ståhlberg men det fick de inte gehör för..

ÖstersundsPosten - 12 maj 15 kl. 15:16

Dålig stämning i Ragunda efter bråk på kommunfullmäktige

Vid senaste kommunfullmäktige i Stugun för två veckor sedan rök Bo Bergström (AfR) och Ingrid Alf (C) ihop under en paus. Bo Bergström (AfR) har lämnat in en polisanmälan om misshandel och hot. Ord står mot ord och centerpartiet i Ragunda har polisanmält honom för anklagelserna om att oppositionsrådet Annika Forsström Nordvall (C) är köpt av socialdemokraterna..

Sydöstran - 19 okt 15 kl. 22:02

Hårda och upprörda ord om ekonomin

Det blev som väntat en frän debatt om ekonomin när kommunfullmäktige i måndagskväll skulle ta beslut om kompletteringsbudget. Sverigedemokraterna vägrade att delta i beslutet..

Skånskan - 06 sep 16 kl. 14:26

Rysare i kommunfullmäktige

HÖRBY Efter en oerhört jämn omröstning klubbades beslutet om en kommunal hyresgaranti igenom i kommunfullmäktige. Beslutet föregicks av en livlig debatt.När förslaget om att införa en kommunal hyresgaranti var uppe på bordet i kommunstyrelsen i augusti så reserverade sig Moderaterna, Sverigedemokraterna och SPI.

Kristianstadsbladet - 14 jan 14 kl. 07:52

Hårda ord utan innehåll

Slutreplik på Leif Zadig 11 januari
Bromöllamoderaten Leif Zadig väljer att starta valrörelsen genom att utse sig själv till både domare och bödel. Hans ordval och tonläge visar bara hur frustrerad han är över att efter alla dessa år i Bromöllas kommunfullmäktige inte lyckats göra något större intryck, fast han har bjudit på många roliga stunder både medvetet och omedvetet. I sin förra insändare drog Zadig rasistkortet när det gällde undertecknad, nu väljer han inte förvånande att spela populistkortet, det brukar bli så när argumenten tryter.

LV - 25 apr 18 kl. 13:10

Upprörda känslor i kommunfullmäktige

Mariann Gustafsson (V) och Tomas Kronståhl (S), kommunstyrelsens ordförande, visade prov på hur en känslosam debatt kan gå till i Kommunfullmäktige i måndags kväll. Mariann ville ha svar på varför ett ordförandebeslut var så viktigt att det inte kunde vänta och och hur det kom sig att det kostade så mycket..

YA - 28 aug 13 kl. 10:34

Hårda ord i debatt om flyktingbarn

Foto: YA
Under måndagens kommunfullmäktigemöte gick Eva Lindstedt (V) till hård attack mot framför allt Sverigedemokraterna och Kommunens väl. ?Det var oerhört skönt att få höja rösten och berätta vad jag tycker om dem?

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Surt på Wall Street efter besked från Kina

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Flera turister döda i busskrasch i Utah

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Karlstads skräll – slog svenska mästaren

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Forskning: Kraftig minskning av småfåglar

Fågelpopulationen i Nordamerika har minskat med 29 procent sedan 1970, enligt en ny studie. Forskare kallar utvecklingen för "en förbisedd kris för artrikedomen"..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Anna Leone kan tilldelas EU-pris

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Prestigeseger för OIBK – klådde FBC i cupen

Olofströms IBK vann länsderbyt mot FBC Karlskrona i nyinstiftade Baltic Cup. .

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

"Cykelmannen" i Eskilstuna häktas

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Stopp i tågtrafiken på södra stambanan

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Två häktas för attack på kvinnor i Sandviken

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Bombdåd i irakisk buss krävde åtta livOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.