Kristianstadsbladet > Nyheter

Thursday, 19 September, 19:11

Kristianstadsbladet - 10 sep 19 kl. 10:00

”Litet monster” skapar stora problemDen beskrivs som ett monster och kan innebära enorma kostnader ifall den trivs på fel plats. Ulla-Britta Valdemarsson har noterat parkslidens framväxt vid Korsholmen och hoppas att kommunen gör något åt växten..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Britta Valdemarsson, Korsholmen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Litet, monster, skaparstora problem
Kristianstadsbladet - 21 apr 11 kl. 09:44

Ett grönt litet monster

I kväll Kristianstad. Om en dryg månad New York och Washington. Det går bra för det giftiga lilla jazzmonstret Prylf.

DN - 08 dec 17 kl. 09:00

Beskrivningen av Norges stjärna: ”Ett litet monster”

Beitigheim-Bissingen. Heidi Löke är stjärnan som spelar många roller. Hon är både mamma och ett monster.

Sydsvenskan - 08 dec 17 kl. 09:00

Svenske stjärnan: Löke är ett litet monster

För fem månader sedan fick norska stjärnan barn – nu styr hon starka Norge..

Skånskan - 30 okt 18 kl. 06:00

”Mina monster liknar inte någon annans”

Vampyren Albin, varulven Charlie och sjöodjuret Gilbert är några av de läskiga och roliga monster läsaren möter i Malmöbon Dick Qwarforts rimmade bilderbok Alla balla monster.
– De tre är lite som Eva, Magnus och Brasse i Fem myror eller som bröderna Marx – en lugn och sansad, en stirrig och så den yngsta som är nyfiken på allt, säger den monsterälskande illustratören om sina huvudpersoner.Dick Qwarfort om …
… vilka tips han skulle ge en ung monsterfantast som är sugen på att börja rita sina egna monster var man kan hitta inspiration: ”Man behöver egentligen inte kolla så mycket på monsterfilmer.

Skånskan - 27 jan 17 kl. 09:00

”Vi är med och skapar våra monster”

Nöje Fantomen på Operan har blivit en viktig roll för Peter Jöback. Han är en av få som gjort den både i London och New York och nu på hemmaplan känner han att tolkningen fördjupats.
– Ett spöke på teatern är en bra historia, men om man föreställer sig att fantomen sitter på ett vanligt jobb inser man att de här personerna finns överallt, säger han.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Centerpartiets kampanj kapad – tydligen är det staten som skapar jobb

Det här med att kampanja på nätet är inte alltid lätt. I Centerpartiets nya kampans "Vem skapar jobben", kan man på partiets hemsida göra ett litet test, som börjar med frågan "Vem skapar jobben", där deltagaren kan välja mellan "Staten" eller "Småföretagen" (någonting mitt i mellan går inte att välja på).Staten skapar jobbMen tydligen har Centerpartiet utsatts för en liten kapning.

Nyan - 29 dec 15 kl. 10:51

Champagne-stort på ett litet sätt

Det ska bli skönt att öppna dörren för ett nytt år. Det gamla året har gjort sitt nu, och vi har gjort vårt med henne. Vi vet alla vad vi gjorde bra och vad vi hade kunnat göra bättre.

BLT - 29 jul 11 kl. 16:38

Yelle kliver ur ryamattan och skapar dansextas

Yelle Ängen Emmabodafestivalen Yelle, nej jag vet inte. Det är lite för gulligt, säger en man vi möter på väg till konserten. Tänk, så fel han kunde ha.

Posh24 - 21 feb 12 kl. 16:50

Lady Gagas "monster" dödshotar Kelly Osbourne

Är Lady Gagas såkallade "monster" egentligen riktiga monster? Nja, kanske inte riktigt, men de har i alla fall varit riktigt elaka mot Kelly Osbourne. Allt började på Grammy-galan när Lady Gaga smög förbi röda mattan och gick direkt in på galan.

HBL - 23 aug 14 kl. 01:55

Innan människan blir monster

Putin kunde ha lotsat Ryssland mot välstånd men valde maktpolitikerns mantel. Världen är orolig, men det är ryssarna som är hans främsta offer. I dag har det förlöpt 75 år sedan den ödesdigra Molotov Ribbentropp-pakten slöts i Moskva 1939, där Sovjetunionen och Tyskland i en hemlig avtalsklausul delade upp Europa i respektive intressesfärer.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

"Det var tufft, men jag lärde mig mycket"

För några år sedan hade hans val setts som en svaghet. När talangen Jonathan Dahlén, 21 år, nu valt att flytta hem från Nordamerika för att hitta glädjen får han ett helt annat stöd..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Sverige får extraplats efter rysk avstängning

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Airbnb vill börsnoteras 2020

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Chuck Yeager stämmer flygtillverkaren Airbus

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Frida Karlsson ställer upp i Lidingöloppet

Hon är en av Sveriges mest lovande framtidsnamn i längdskidor – men har också varit en lovande löpartalang. Nu väljer Frida Karlsson att ladda upp inför den kommande världscupsäsongen genom att ställa upp i Lidingöloppet..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

S kör över L & C om de inte tuffar till sig

Kommer de motsträviga rödgröna att hålla vad de lovat eller kommer de att smita och trilskas, gömma sig bakom luddigheten i de 73 punkterna? Och var det värt att svika sina vallöften om att hålla Löfven borta från makten?.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Miljontals piratkopior stoppas inom EU

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Ytterligare en person anhållen efter skjutningen

På torsdagseftermiddagen kunde åklagare Marie-Louise Holmberg bekräfta att en person har anhållits misstänkt för medhjälp till mordförsök efter skjutningen i Bromölla. Sedan tidigare sitter en 17-åring anhållen för själva mordförsöket..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Fin start av Stenson på Europatouren

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Professor vill att partiledarnas resa utredsOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.