Barometern > Nyheter

Sunday, 22 September, 22:29

Barometern - 10 sep 19 kl. 10:00

Varför ska man offra sjukhusets bageri?Förändringar som leder till försämringar för såväl patienter som personal är i dag ingen ovanlig företeelse inom den svenska vården.
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varför ska man offra, sjukhusets, bageri
Magazin24 - 19 jan 12 kl. 07:46

Idén jäste fram - öppnar bageri

Med över 100 års erfarenhet tillsammans och ett brinnande intresse så bestämde sig fyra personer för att dra i gång ett nytt bageri i Kungsör. Bengt Jonsson, som är son till den tidigare ägaren av Kungsörsbagarn Lennart Jonsson, är initiativtagaren till bageriet.
Starten kan ses som ett generationsskifte.

Skånskan - 11 maj 19 kl. 11:00

Bageri leve är deras levebröd

Helgreportage Bageri Leve är sedan två år bagarna Martin Westins och Didrik Perssons levebröd. Och så har de naturligtvis Leve brödet! som sitt motto.

YLE - 21 jun 17 kl. 05:16

Nicklas Smedman fick jobb på bageri trots funktionshinder

I Finland har bara tre procent av alla funktionshindrade i arbetsför ålder ett jobb på den öppna arbetsmarknaden. 28-årige Nicklas Smedman som har ett lindrigt funktionshinder stortrivs på sitt jobb på ett bageri i Kvevlax. - Jag brukar skiva bröd och sätta semlor i påsar.

Skånskan - 08 jun 18 kl. 14:00

Nya Möllers bageri och konditori driver nu Diana

ystad Nya Möllers bageri och konditori har tagit över Café Diana på Stora Östergatan.
Mats och Eric Andersson sköter numera driften med nya idéer.Mats Andersson som driver Nya Möllers bageri och konditori på Regementsgatan såg det inte som möjligt att utveckla stället i önskad riktning med utökad servering.

Skånskan - 04 mar 19 kl. 11:37

Ben från skelett hittades i bageri

Höör De köpte nyligen Brödbodens fastighet och håller som bäst på att renovera lokalerna. I lördags gjorde Jim Nilsson och Clara Persson ett makabert fynd under golvet. Benrester som kan komma ifrån ett människoskelett.

YLE - 09 apr 14 kl. 09:48

Landets bästa bageri finns i Kvevlax

Bland arton stycken tävlande blev det Aroma bageri och konditori i Kvevlax som tog hem titeln Finlands bästa bageri. Att satsa på goda smaker som bagarna själva gillar visade sig vara det bästa receptet för vinst. Bageriägaren Maria Vestergård får ta emot blommor och gratulationer när bageriet öppnar sina dörrar på onsdagmorgon.

YLE - 22 apr 15 kl. 12:46

Många jobb hotade vid Fazers bageri i Vanda

Fazer inleder samarbetsförhandlingar vid sitt bageri i Vanda. Sammanlagt kan 45 arbetstillfällen försvinna. En del arbetsförhållanden kan också bli deltidsarbete och arbetsuppgifter kan förändras.

Västerbottens Folkblad - 01 aug 11 kl. 09:34

Bageri och kiosk får bakläxa

UMEÅ Arbetsmiljöverket ställer krav på ett bageri och en glasskiosk i Umeå. UMEÅ Arbetsmiljöverket ställer krav på ett bageri och en glasskiosk i Umeå. Myndigheten fann vid en inspektion brister i hur företagen informerar sina unga hur de ska agera i våld- och ?

Västerbottens Folkblad - 01 mar 12 kl. 12:32

Kommunen stänger bageri

UMEÅ Umeå kommun stänger verksamheten på ett bageri i Umeå. UMEÅ Umeå kommun stänger verksamheten på ett bageri i Umeå. Detta på grund av de sanitära förhållandena som konstaterats vid en inspektion där massor av felaktigheter upptäcktes.

Kristianstadsbladet - 23 okt 12 kl. 15:15

Attack mot bageri i Syrien

Minst 20 personer har dödats av en attack mot ett bageri i ett rebellkontrollerat område i Aleppo, rapporterar Reuters och citerar oppositionskällor.Samtidigt vill FN fortfarande se en vapenvila i i Syrien under den kommande högtiden. Och om den fungerar kan det bli tal om en fredsbevarande styrka.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Tioårig grundskola kommer allt närmare

Barometern - 1 timme sedan

Första målen i Krasnodar för Berg

Barometern - 1 timme sedan

Fahlin hoppas på VM efter comeback

Barometern - 2 timmar sedan

Singelolycka på E22

Barometern - 2 timmar sedan

Mellberg efter första segern: "Godkänd match"

Det blev inga tre poäng i Olof Mellbergs inledande match som tränare för Helsingborg senast. Men mot AFC Eskilstuna kom den före detta landslagsbackens första seger med sitt nya lag efter att Markus Holgersson avgjort matchen med sitt 2–1-mål..

Barometern - 2 timmar sedan

Gabons regnskogar ska skyddas ännu bättre

Barometern - 2 timmar sedan

Liverpool öser på – vann stormöte med Chelsea

Hur Liverpool svarade på Manchester Citys kross häromdagen? Genom att vinna stormötet med Chelsea. De rödklädda tog sjätte raka segern efter 2–1 på Stamford Bridge i Premier League-fotbollen..

Barometern - 2 timmar sedan

Hedwall trea i Frankrike

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.