Sydöstran > Nyheter

Sunday, 15 September, 15:36

Sydöstran - 10 sep 19 kl. 10:00

Framtidens logistik i fokus för industrinDen 20 september är det dags för den fjärde upplagan av BusinessForum Industri på Volvo Cars i Olofström, med fokus på framtidens logistik..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
BusinessForum Industri, Volvo Cars, Olofström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Framtidens, logistiki , fokusför , industrin
Regeringen - 17 jan 17 kl. 13:32

Infrastrukturministern inleder regeringens arbete för framtidens logistik

Klimatsmarta godstransporter med schysta villkor är viktiga för att vi ska klara både jobben och klimatutmaningen. Det sa Anna Johansson på ett dialogmöte som inledde arbetet med Framtidens logistik på Transportforum 17 i förra veckan. Fler möten inom ramen för Framtidens logistik kommer att arrangeras och dessa utgör starten på regeringens arbete med en strategi inom gods- och logistikområdet.

IDG - 01 mar 14 kl. 07:50

Här är framtidens industrirobotar


Framtidens robotar inom industrin kommer knappast vara några människolika superarbetare. Jörgen Städje kollar på utvecklingen..

DI - 24 apr 16 kl. 15:52

Framtidens logistik

Dagens PS - 03 apr 19 kl. 07:43

Svenskt innovativt IoT-bolag förnyar industrin

Hans förra bolag hade 60 anställda när det såldes till Samsung 2012. Nu driver Pär Bergsten det First North-listade företaget vars plattform tar tillverkningsindustrin in i sin digitala era ”4.0”.

YLE - 24 jun 13 kl. 04:21

Humanitär logistik framtidens bransch

Logistiken slukar upp till 80 procent av all nödhjälp som skickas till katastrofområden. Därför ligger det i alla parters intresse att effektivera biståndet, säger Gyöngyi Kovacs som är ny professor i humanitär logistik vid Svenska handelshögskolan. Den nyligen inrättade professuren i humanitär logistik är den första av sitt slag i världen och enligt professor Gyöngyi Kovacs passar humanitär logistik in som hand i handske på Hanken.

DI - 30 jun 15 kl. 11:10

SANDVIK - Industrirevolution 2015 vs business as usual i Silcion Valley – vem vinner kampen om framtidens talanger?

ndustrin ropar efter kompetent arbetskraft samtidigt som arbetslösheten stabiliserat sig på 8% och talangerna tycks rikta sina blickar mot den digitala världen. Men fortfarande är det industrin som driver Sveriges ekonomi och bygger välstånd. Det här händer dock inte av sig självt, det krävs ständigt nya idéer, utveckling och förändring.

SmålandsPosten - 28 okt 14 kl. 06:41

Lönsamhet i fokus

Att få Profilgruppen att växa och bli mer lönsamt blir den stora utmaningen för bolagets nye vd och koncernchef Per Thorsell.
– Vi är definitivt på rätt väg inom många områden i bolaget men vi behöver vässa oss inom andra delar för att nå våra mål.
Per Thorsell bor sedan tio år med familjen i Kalmar och han pendlar varje dag till jobbet på Profilgruppen i Åseda.

Sydöstran - 07 mar 17 kl. 13:38

Framtidens industri i fokus på seminarium

För andra året arrangeras Business Forum Industri den 15 mars. I år läggs fokus på nyindustrialiseringsstrategin samt det kunskapslyft som behövs inom industrin..

YLE - 20 feb 14 kl. 04:20

Svårt sia om framtidens jobb

Äldreomsorgen och tjänstesektorn växer, industrin krymper eller hålls i bästa fall på nuvarande nivå. Mycket mer än så vågar inte forskarna förutspå när det gäller frågan om var jobben finns i landskapet Österbotten i framtiden. Globaliseringen, digitaliseringen och den snabba samhällsutvecklingen överlag har gjort prognosarbetet allt svårare.

HBL - 21 jul 14 kl. 08:34

Framtidens jobb finns i södra Finland

Framtidens jobb i Finland kommer att finnas framför allt i service- och vårdbranschen. Jobben skapas när befolkningen åldras.Däremot har kring 100 000 industrijobb försvunnit under det senaste decenniet och nya väntar man sig inte att det skapas.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

31-årig man gripen för drograttfylla

Sydöstran - 30 minuter sedan

Det flersidiga angreppet mot välfärden

Socialdemokraterna och MP styr Sverige med stöd av C och L med en budget lagd av M och KD. Huvudtemat i budgeten är minskad skatt..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Stolthet är det minsta vi känner nu

Sölvesborg är en liten, vacker kommun vid havet. Ett aktivt näringsliv där turistnäringen utgör en stor del, men även stora företag och handelskedjor som de senaste åren valt att etablera sig här, till följd av mångåriga satsningar på skola, barnomsorg, bostadsområden och lokaltrafik..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Skyttedrottningen frälste Vittsjö

Sydöstran - 1 timme sedan

Arrangören om festivalen: ”Jättenöjda”

I helgen intog över 100 paddlare ön när Tjäröfestivalen arrangerades. – Vi känner oss både glada och jättenöjda, säger Anne-Grethe Holt. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Israel godkänner illegal bosättning

Sydöstran - 1 timme sedan

Bränder nära Aten – kloster evakuerat

Sydöstran - 1 timme sedan

Båtolycka i Kongo-Kinshasa – 36 saknas

Sydöstran - 1 timme sedan

Tidemand nia i turkiska VM-rallyt

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.