Sydöstran > Nyheter

Friday, 20 September, 18:06

Sydöstran - 10 sep 19 kl. 10:06

Fotbollslegendar till BlekingeFolkkäre fotbollslegendaren Glenn Hysén kommer till Ronneby i helgen för att berätta om sin fotbollskarriär..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Blekinge, Glenn Hysén, Ronneby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fotbollslegendartill , Blekinge
Blekinge Läns tidning - 14 jul 17 kl. 09:42

Sportfiske hotar gäddan i Blekinge

Trycket från sportfisket är så högt att gäddbeståndet hotas i Blekinge skärgård. Det enligt en undersökning som Länsstyrelsen i Blekinge genomfört, rapporterar SVT Nyheter Blekinge. I mer än ett år har myndigheten samlat in enkätsvar från hundratals yrkes- och sportfiskare.

Blekinge Läns tidning - 05 apr 18 kl. 07:19

Fågelinfluensa hos vilda fåglar i Blekinge

Flera nya fall av fågelinfluensa har upptäckts i Blekinge. Det är inte de första fallen - i vintras upptäcktes att en örn i Blekinge drabbats av fågelinfluensa, rapporterar P4 Blekinge.(TT).

Blekinge Läns tidning - 28 mar 19 kl. 19:53

Blekinge först med HPV-vaccin för pojkar

Pojkar i Blekinge blir först i Sverige att vaccineras mot HPV-virus, rapporterar SVT Blekinge. Under torsdagen tog hälso- och sjukvårdsnämnden i Region Blekinge beslut om att införa HPV-vaccinering av pojkar i årskurs 5-6.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 okt 15 kl. 06:52

Mödravård under press i Blekinge

Flyktingströmmen har resulterat i en mödrahälsovård under hård press i Blekinge, rapporterar P4 Blekinge. Mottagningarna anses vara tänjda till bristningsgränsen och ledningen efterlyser tydligare information från Migrationsverket om när flyktingar väntas komma.(TT).

Blekinge Läns tidning - 08 dec 15 kl. 20:37

Projekt i Blekinge som får pengar

Totalt är det cirka 200 miljoner kronor som investeras i projekt i Skåne och Blekinge. Blekinge får 28 miljoner kronor..

Blekinge Läns tidning - 28 jan 16 kl. 08:48

Blekinge med kopplingar till hela världen

Sepa Sama ser gärna sitt liv som en resa i böcker, där varje bok eller tidskrift som han medverkat i har tagit honom dit han är i dag. Nu vill han skapa ett Blekinge som har en tydlig vision för att få städer och människorna i dem att mötas. – Om Blekinge kan få folk som vill förändra, då kan vi bli något riktigt stort, säger han..

Blekinge Läns tidning - 01 feb 16 kl. 12:44

Se till att Blekinge är med på tåget

Kristdemokraterna i Blekinge är positiva till den planerade höghastighetsbanan som ska byggas mellan Stockholmsregionen och Skåne. Detta kommer att effektivisera tågresandet i Sverige och avlasta det befintliga järnvägsnätet. Detta trots att prislappen kommer bli hög och frågan är om det kommer att bli samhällsekonomiskt lönsamt, men stenen är i rullning, varför vi måste se till att Blekinge är med på tåget..

Blekinge Läns tidning - 22 feb 16 kl. 06:03

Ny strategi ska göra Blekinge jämställt

Blekinge ska bli mer jämställt. Därför har Länsstyrelsen i Blekinge tagit fram en strategi för hur vi ska arbeta med jämställdhetsintegrering..

Blekinge Läns tidning - 09 mar 16 kl. 17:24

Blekinge och Skåne blir par = Skåninge

Skåne vill inte ha Blekinge. Och Blekinge tycker inte att Skåne är bra nog. – Vi ville helst ha både Skåne, Kronoberg och Kalmar, säger Blekingepolitikerna..

Blekinge Läns tidning - 17 jun 16 kl. 13:06

Blekinge Offshore utgör inget hot mot försvaret i Blekinge.

Blekinge Offshores mål är samexistens med försvarsmakten. Förutsättningarna för detta är så väl underbyggt att det i Mark- och Miljödomstolens yttrande till Miljödepartementet tydligt slås fast..

Blekinge Läns tidning - 19 jul 16 kl. 06:17

Allt fler skadade tallar i Blekinge

Hela 37 procent av tallstammarna i östra Blekinge har betesskador av älg. Det är en ökning med tio procent jämfört med för två år sedan enligt en färsk inventering, rapporterar Sveriges Radio Blekinge. Skadorna kan tyda på att tallen är på väg att försvinna från trakten.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Nytt hunddagis har invigts

Klicka hunden är inte bara ett hunddagis. Här erbjuds också kurser, massage, frisör och annat som har med hundar att göra. .

Sydöstran - 15 minuter sedan

Dubbel kvalseger för Orions SM-duo

OK Orion-duon Anton Johansson och Erik Andersson imponerade stort i kvalet på SM i medeldistans genom att vara etta och tvåa i ena kvalheatet..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Misstänkt föremål kunde "orsaka skada"

Sydöstran - 45 minuter sedan

Ufo-folk samlade för stormning av Area 51

Flera hundra ufo-entusiaster har samlats i Nevadaöknen för att storma den hemliga försvarsanläggningen Area 51. Hittills har allt gått lugnt till. En kvinna sprang under en bom och greps, men släpptes..

Sydöstran - 1 timme sedan

Man allvarligt skadad i lägenhetsbrand

Sydöstran - 1 timme sedan

Börsen slår rekord trots svacka

Trots en global konjunkturnedgång, geopolitisk oro i Mellanöstern, handelskrig mellan USA och Kina och risken för brexit utan utträdesavtal kretsar Stockholmsbörsen sedan några dagar på historiska rekordnivåer. OMXS-index har sedan årsskiftet lyft 20 procent..

Sydöstran - 1 timme sedan

Kallar till kulturmöte på biblioteket.

På måndag klockan 17 ska kulturföreningar och -utövare samlas på biblioteket för att diskutera Samstyrets konstpolitik. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Leonard Cohen släpper postumt album

Sydöstran - 2 timmar sedan

Kändisar pratar om psykisk hälsa

Under en hel vecka blir det extra fokus på psykisk hälsa i Blekinge. Flera kända profiler håller då föreläsningar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.