Computer Sweden > IT

Wednesday, 18 September, 13:31

Computer Sweden - 10 sep 19 kl. 09:45

Mjukvarujätten tar smällen – för att undvika farliga skador
Tyska SAP blickar allt mer mot idrottsarenan. Nästa gren för mjukvarujätten blir att koppla upp skydd i farliga kontaktsporter..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
SAP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mjukvarujätten, tar, smällenför att , undvika, farliga, skador
Dagensanalys.se - 03 maj 18 kl. 19:16

Oracle avtalar om uppköp av företaget Grapeshot

Nyligen stod det klart att Oracle och Grapeshot skrivit ett avtal som gör gällande att Mjukvarujätten köper upp det lilla bolaget som är experter på kundsegmentering. Deras ”Contextual Intelligence Platform” är det som Oracle egentligen är ute efter, men de får även Grapeshots VD och medgrundare som stöd under övergången. Grapeshot har positionerat sig med en plattform som gör det möjligt att på ett effektivt och tydligt sätt segmentera olika kundgrupper.

Nyteknik - 22 jan 15 kl. 10:13

Windows 10 öppnar för hologramdatorn

Microsoft överraskade med hologramglasögon när Windows 10 presenterades på onsdagskvällen. Nu slår den forna mjukvarujätten tillbaka mot Apple och Google..

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 30 minuter sedan

Telekomintrånget växer – Tele2 andra operatören som drabbats


Inte bara Telenor. Även Tele2 har drabbats av dataintrång, och kunduppgifterna har hamnat hos samma säljbolag som i Telenor-fallet. Samtidigt tyder nya uppgifter på att Telenors kunddatabas genomsökts av bottar..

Computer Sweden - 2 timmar sedan

Huawei pytsar in 15 miljarder i program för utvecklare


Hårt pressade kinesiska telekomjätten Huawei ska investera 1,5 miljarder dollar i sitt utvecklarprogram under de kommande fem åren..

Computer Sweden - 2 timmar sedan

Regeringens svar på kritiken mot kemikalieskatten – nu ska fler betala


Kemikalieskatten har varit ett rött skynke för den svenska elektronikbranschen sedan den infördes för två år sedan.  Men i regeringens budget framgår att den nu ska omfatta också utländsk e-handel – till branschens glädje..

Computer Sweden - 3 timmar sedan

Svensk it-bransch ligger i lä – under OECD-snitt i digital kompetens


Digitalt mogna företag är mer produktiva och mer lönsamma och det drivs av digital kompetens. De flesta svenska sektorer ligger runt snittet i OECD – men it-sektorn sticker ut genom att ligga lägre..

Computer Sweden - 7 timmar sedan

Sveriges dolda it-jätte letar jaktmarker bortom börser och banker


Nu ska börsjätten Nasdaq ta sig utanför finansvärlden och börja sälja bland annat AI- och blockkedjelösningar till andra branscher. ”Många företag i andra branscher är intresserade av våra lösningar”, säger produktchefen Magnus Haglind..

Computer Sweden - 22 timmar sedan

Så kan AI få fler flyktingar i jobb


I USA används ett AI-verktyg framgångsrikt för att matcha flyktingar med vilka placeringsorter där de har störst chans att få jobb. Nu försöker forskare intressera svenska myndigheter för samma modell – men det finns hinder i vägen..

Computer Sweden - Igår: 10:22

Två skånska Dynamics 365-konsulter blir en


De två konsultbolagen Absalon och Dynavigate slår nu ihop sina verksamheter under namnet Absfront..

Computer Sweden - Igår: 09:55

Starkt sug efter Iphone 11 – även i Kina


Den ledande Apple-analytikern Ming-Chi Kuo uppger att efterfrågan för nya Iphones slår förväntningarna – och mycket av det är en följd av bra tryck i Kina..

Computer Sweden - Igår: 08:53

Facebook ville bygga datacenter i Gävle – men backade ur


Facebook ska också ha varit på väg att etablera sig i Gävle med ett datacenter, men de långtgående planerna lades ner i somras..

Computer Sweden - Igår: 06:02

Telenor redo att ta fajten på värsta rivalens hemmaplan


Den nordiska operatörskampen står mellan Telia och Telenor. Men i det största landet, Sverige, är Telenor bara trea. Nya vd:n Kaaren Hilsen är medveten om de utmaningar som väntar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.