Sydöstran > Nyheter

Monday, 16 September, 00:05

Sydöstran - 10 sep 19 kl. 09:45

”En utmaning att få alla att gå i samma takt”I snart fyra år har Angelica Coleman jobbat som näringslivsutvecklare på Ronneby kommun. – Det är en stor utmaning att få alla att förstå att det är fastighetsägarna som i huvudsak äger stadskärnan, säger hon..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Angelica Coleman, Ronneby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En utmaningatt , alla att , i , samma takt
Blekinge Läns tidning - 10 sep 19 kl. 09:45

”En utmaning att få alla att gå i samma takt”

I snart fyra år har Angelica Coleman jobbat som näringslivsutvecklare på Ronneby kommun. – Det är en stor utmaning att få alla att förstå att det är fastighetsägarna som i huvudsak äger stadskärnan, säger hon..

Barometern - 02 maj 14 kl. 06:49

En utmaning för våra riksdagsledamöter

Det är mindre än 150 dagar kvar till valet. I regeringens Framtidskommission markeras tydligt att med nuvarande trender kommer Sveriges befolkning att öka med två miljoner till 2050 varav en miljon till Stockholm och en miljon till Västsverige plus Skåne.
Kalmar län förväntas minska med 27000 och lika många jobb.

Kristianstadsbladet - 25 feb 13 kl. 07:00

Lokaltidningens stora utmaning

Foto: Privat
I fredags kom nya upplagesiffror som visar på fortsatt fall för tidningsbranschen, även om just den här tidningen klarar sig bra. Trots att många tror på en god framtid för lokaltidningen, menar frilansjournalist Anders Mildner att hotet från internet kan bli en alltför besvärlig utmanare.
När man pratar om tidningarnas framtid är det en sak man måste vara medveten om.

YLE - 24 apr 13 kl. 04:16

Papperstidningen smälter bort

För den traditionella papperstidningen är läget allt mer oroande. På bara fyra år har de finlandssvenska papperstidningarna tappat kring 20 000 prenumeranter. De senaste åren har tidningarna pressats från flera olika håll.

Supermiljöbloggen - 28 okt 18 kl. 18:18

Hannes Anagrius: En ekonomi oberoende av tillväxt

KRÖNIKA DEL 2 av 1. Hur kan ekonomin designas så att den ökar välbefinnandet inom planetens gränser, oavsett om ekonomin växer eller krymper? I förra delen av denna krönika (här) beskrev jag de enorma svårigheterna med att förena evig ekonomisk tillväxt med ett hållbart samhälle.

VA - 24 feb 11 kl. 15:45

Volvo och Saabs dödsstöt

24 februari Förstora Volvo sålde bara 30 000 bilar under förra året i Kina ? en droppe i havet med tanke på att det totalt såldes cirka 16 miljoner bilar. Foto: Hugo Hu Cyklande människor i blå Mao-uniformer och en och annan moped eller motorcykel ?

YLE - 14 dec 15 kl. 15:07

Förbundspennan: Ekonomin inom idrotten?

Efter att fungerat som SFI:s skattmästare i 17 år och varit med i SFI:s styrelse sedan 1976 så har jag beslutat att ge över åt yngre krafter. Föreningsaktiv har jag varit i ungefär 50 år. Mycket har förändrats under den tiden.

YLE - 03 feb 16 kl. 17:17

Vart hän Vänsterförbundet?

Vänsterförbundets nya ordförande har en utmanande sits. SDP och De gröna går framåt i opposition men VF stampar på stället. I partiets svenska organisation funderar man nu på vad som borde göras för att vända trenden.

YLE - 30 okt 16 kl. 23:05

Ojämlikheten i samhället syns i skolan - "Det är inte längre fråga om små skillnader"

Är det längre sant att vi har en jämlik skola i Finland – där alla barn får en lika god grundutbildning oberoende av bakgrund? Den frågan bör ställas och den bör ställas högt. Den finländska grundskolans styrka har varit att barn från alla samhällsklasser suttit i samma klassrum och fått samma grundutbildning.

VA - 07 mar 11 kl. 20:09

Bredbandsbossen

7 mars Egentligen tjuvstartade hon jobbet som chef över det gigantiska affärsområdet bredbandstjänster på Teliasonera, Sveriges mäktigaste kvinna år 2011.
Eller rättare sagt, Malin Frenning utsågs till vice chef med uppdrag att ta över några kvartal innan företrädaren, Anders Gylder, gick i pension vid årsskiftet.
Av flera skäl.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 1 timme sedan

En person ihjälskjuten utanför Köpenhamn

En person har dödats i en skottlossning i ett bostadsområde i Ishøj utanför Köpenhamn. Ytterligare en person är skottskadad..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Skott mot Malmölägenhet

Sydöstran - 1 timme sedan

Flera skottskadade utanför Köpenhamn

Sydöstran - 2 timmar sedan

Larm om gräsbrand efter blixtnedslag

Sydöstran - 1 timme sedan

"Jojo Rabbit" vann publikpris i Toronto

Sydöstran - 2 timmar sedan

S-vänster vill reformera budgeten

Sydöstran - 2 timmar sedan

Hällaryds succé – susade igenom trean obesegrat

Formkurvan pekar spikrakt uppåt. Nykomlingen Hällaryds IF:s damlag har formligen susat igenom division 3 och är obesegrat och nu även klar seriesegrare. Division 2 nästa..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Presidentval i Algeriet i december

Sydöstran - 2 timmar sedan

Historisk slovensk seger i Spanien runt

Sydöstran - 2 timmar sedan

Sociala kontrakt i kommande budgetenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.