Skånskan > Nyheter

Sunday, 15 September, 15:27

Skånskan - 10 sep 19 kl. 09:41

Hus på 100 kvadratmeter i Kågeröd har fått nya ägareKågeröd Fastigheten på adressen Söderåsvägen 11 i Kågeröd har fått nya ägare. Köpare är Nicholas och Nattarada Perman, båda 37 år, och säljare är Inger Anita Borgs dödsbo. Köpet blev klart i augusti 2019 och priset blev 1 025 000 kronor. Huset är 100 kvadratmeter stort och byggdes 1936. Lite mer än en kilometer därifrån såldes nyligen ett annat hus, på Svenstorpsvägen 13.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Kågeröd, Fastigheten, Söderåsvägen, Nicholas, Nattarada Perman, Inger Anita Borgs, Svenstorpsvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hus, 100, kvadratmeteri , Kågerödhar , fåttnya , ägare
Skånskan - 16 aug 18 kl. 09:00

20-talshus på 100 kvadratmeter sålt i Kågeröd

Kågeröd Karin Ann-Christin Lyhagen, 64, och Lars Bertil Håkan Lyhagen, 60, sedan tidigare boende på just Per Ols Väg, har köpt huset på Per Ols Väg 20 i Kågeröd av säljaren Electra Svorono. Köpesumman blev 300 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juli 2018. Huset byggdes 1920 och har en boyta på 100 kvadratmeter.

Skånskan - 24 jul 18 kl. 09:00

50-talshus på 100 kvadratmeter sålt i Kågeröd

Kågeröd Fastigheten på Nygatan 4 i Kågeröd har fått en ny ägare. Köpare är Robin Alexander Jäderberg, 28 år, och säljare är Barbara och Kent Johansson. Köpet blev klart i juni 2018 och priset blev 1 495 000 kronor.

DI - 02 sep 19 kl. 14:51

96-årige affärsmannen skulle jobba till 100 – nu överväger han pension

Fastighetsinvesteraren Olav Thon hade som plan att jobba tills han fyller 100 år, men med fyra år kvar till jubileet överväger nu 96-åringen att pensionera sig något tidigare..

SR - 14 apr 14 kl. 18:04

Folkets hus och parker säger nej till Sverigedemokraterna

Folkets hus och parker, som slutar hyra ut sina lokaler till Sverigedemokraterna och andra främlingsfientliga sammanslutningar. Enligt vd:n Calle Nathanson strider partiet mot organisationens värdegrund, som är jämställdhet och jämlikhet..

Kristianstadsbladet - 04 maj 17 kl. 18:00

Åhus bidrag till brunnar ger Kenya liv

Daniel Muruka från Kenya står inför Åhus Rotary och berättar om vad de brunnar föreningen hjälpt till med betyder..

YA - 27 nov 15 kl. 21:00

100-årige Ivan ger stjärnglans åt Ystad

I många år prydde julstjärnan julgranen på Stortorget. Numera sitter stjärnan på Nya rådhuset, där 100-årige Ivan Mårtensson, som en gång tillverkade den, tände den på fredagen..

YA - 27 nov 15 kl. 21:00

100-årige Ivan ger stjärnglans åt Ystad

I många år prydde julstjärnan julgranen på Stortorget. Numera sitter stjärnan på Nya rådhuset, där 100-årige Ivan Mårtensson, som en gång tillverkade den, tände den på fredagen..

YLE - 05 feb 16 kl. 09:36

Nya hus är allt mindre

De nya egnahemshusen blir allt mindre. En rundringning till hustillverkare visar att trenden är tydlig och att storleken på sålda hus har minskat de senaste fem åren. Orsakerna till det är många men nästan alla hustillverkare nämner den ekonomiska osäkerheten som en faktor.

HBL - 01 sep 13 kl. 07:30

Tölöhus fick lov göra lätt rörsanering

En rörreparation behöver inte vara en kostsam mardröm. Inte om man väljer den lätta, billiga, moderna ? och omstridda rörinfodringsmetoden.

Skånskan - 28 sep 18 kl. 09:01

Ägarbyte för hus i Kågeröd

Kågeröd Fastigheten på Tvärgatan 5 i Kågeröd har fått nya ägare. Christina och Per Håkan Holmqvist, 54 och 58 år, har fått fastigheten som gåva av Per Holmqvist. Överföringen blev klar i september 2018.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Venedig och möte med radiopirater

Fränninge Frenninge Vollsjö Brandstad föreläsningsförening drar igång sin verksamhet igen. Under hösten blir det bland annat en resa till Venedig och ett möte med pirater.Första föreläsningen äger rum i morgon tisdag.

Skånskan - 30 minuter sedan

V vill sänka peng till privata skolor

sjöbo Vänstern föreslår i sitt budgetförslag för 2020 att pengen till de privata skolorna och förskolorna ska sänkas. Även politikernas arvoden bör bli lägre. Och som tidigare att Sjöbohem ska avprivatiseras.

Skånskan - 30 minuter sedan

Vägförening oroas av grusat bidrag

SJÖBO Det mesta pekar på att Sjöbo kommer att minska det kommunala bidraget till underhåll av enskilda vägar.
Men en besparing kommer inte bara att drabba de som bor vid vägen.Det skriver företrädare för Brösarp-Näsby vägsamfällighetsförening i ett brev till politikerna i kommunstyrelsen.

Skånskan - 1 timme sedan

Skåpbil körde in i träd

Eslöv En skåpbil ska ha kört in i ett träd i Skarhult, Eslövs kommun, vid lunchtid på söndagen.Larmet om trafikolyckan inkommer klockan 12 46. Enligt larminfon har en skåpbil kört in i ett träd, vid Amnesgården i Skarhult, Eslövs kommun.

Skånskan - 1 timme sedan

Ingen har gripits än

Lund En kvinna i 25-årsåldern vårdas på sjukhus med allvarliga skador efter helgens explosion på Stora Södergatan i Lund.
Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt för brottet. Utredningsarbetet fortsätter i veckan.

Skånskan - 1 timme sedan

Orimliga ersättningar

Beteendet hos en antal riksdagsledamöter ställer frågan om riksdagens ekonomiska regelverk är tillräckligt hårt och tydligt. I Aftonbladets granskning ”Maktens kvitton” kartlägger de hur ledamöter med jämna mellanrum får för sig att använda riksdagen som ett slags bottenlöst kreditkort.
Listan över vad den nu åtalande Sverigedemokraten Stefan Jakobson tyckte att skattebetalarna skulle stå för är häpnadsväckande: taxinota på 330 000 kronor, bland annat resor till privata fester, hotellrum till Jakobsons familj, hyrbil under en golfresa.

Skånskan - 7 timmar sedan

Hårda vindar – brotrafiken påverkas

Öresundsbron Vindkänsliga fordon avråds från att passera Öresundsbron. Anledningen är de hårda vindar som härjar över sundet.
- Det är kulingvarning ute på Öresund och hårda vindbyar till lands, säger Henrik Reimer, meteorolog SMHI.

Skånskan - 9 timmar sedan

Få motioner i Eslövs ”riksdag”

Eslöv Under 2019 har nio av de 25 ledamöter i kommunfullmäktige som sitter i opposition lämnat in en motion. Samtidigt har ett sammanträde ställts in för att ärenden varit för få. Frågan är vad antalet motioner gör med den politiska debatten i Eslöv.

Skånskan - 19 timmar sedan

Den danska guldkusten

resor Nordsjälland ligger bara ett stenkast från Sveriges sydvästkust och kallas inte oförtjänt för Danmarks Riviera. Sträckan mellan Helsingör och det gamla fiskeläget Gilleleje har i alla tider varit tummelplats för Danmarks kungligheter och kändisar, med Hornbæk som juvelen i kronan.– Kom ihåg att det är 72 steg upp, men bara ett steg ned!

Skånskan - 20 timmar sedan

75-åring firades på tidstypiskt vis

Malmö Per Albin Hansson var där, liksom prinsar och andra prominenta personer – när Malmö stadsteater invigdes 1944 skedde det med stor pompa och ståt.
75 år senare, så när som på drygt en vecka, firas jubileet utan kungligheter. Däremot kom en rad Malmöbor som var nyfikna på att ta en titt bakom kulisserna på denna institution i stadens kulturliv.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.