Dagens Media > Ekonomi

Monday, 16 September, 04:20

Dagens Media - 10 sep 19 kl. 09:26

Investeringarna backar: ”Finns anledning till oro”Röda siffror för alla mediekategorier när Sveriges Mediebyråer redovisar siffrorna för augusti månad. Hårdast drabbade är publicisterna. ”Den här långvariga nedgången i medieköp kan vara en tidig varningssignal om en svagare annonskonjunktur”, säger Jochum Forsell, vice vd IUM..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Sveriges Mediebyråer, Jochum Forsell, IUM

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Investeringarna, backarFinns , anledningtill , oro
DI - 25 jul 16 kl. 21:17

Råvaror: Olja backar på oro om överutbud

Oro över ett stigande utbud av råolja satte press på råvaran på måndagen. Ädelmetallerna noterades samtidigt för marginella nedgångar inför Feds räntebesked på onsdagskvällen..

DI - 28 jan 19 kl. 19:13

Oljepriserna backar på oro för minskad efterfrågan – Nordsjöoljan ned 3 procent

Svaga industrisiffror har gjort energisektorn orolig för att efterfrågan på olja kommer att sjunka, rapporterar CNBC. Vid 19-tiden svensk tid hade Nordsjöoljan backat 3 procent, medan amerikanska WTI tappat närmare 4 procent..

Dagensanalys.se - 08 maj 18 kl. 09:51

Kvällspress backar samtidigt som sociala medier och onlinevideo ökar

Medieinvesteringarna, förmedlade via Sveriges Mediebyråers medlemmar, ökade med 16,3 procent i april, jämfört med samma period föregående år. Ökningen kan till viss del tillskrivas icke periodiserad data då april 2018 hade en ytterligare faktureringsdag jämfört med 2017. Månadens stora vinnare blev mediekategorin utomhus/trafikreklam med en ökning om 51,5 procent, vilket är den högsta noteringen för kategorin sedan mätningarna startades.

Realtid - 10 aug 11 kl. 08:45

Delphi backar

Vinsten går från cirka 28 miljoner kronor 2009 till 27 miljoner kronor 2010. Men byråns CFO Per-Erik Tunroth ser ingen anledning till oro..

YLE - 04 nov 14 kl. 15:59

"Personalen har ingen anledning till oro"

Personalen vid Jakobstads Energiverk är missnöjd. Vid årsskiftet skall det kommunala affärsverket vara omvandlat till ett aktiebolag men ingen utanför en liten krets i stadsstyrelsen vet exakt vad som är på gång. Personalen vid energiverket har inte fått någon information om vilka planer stadsstyrelsen har för deras arbetsplats.

Skånskan - 26 apr 17 kl. 05:00

Rögledeponin väcker oro

SÖDRA SANDBY Boende i trakten runt den gamla soptippen i Rögle är oroliga för vad som läcker ut.
Miljöförvaltningen, som är tillsynsmyndighet, arbetar redan med ärendet eftersom det har visat sig att de tidigare åtgärderna inte har varit tillräckliga. ERWP.

Västerbottens Folkblad - 25 apr 17 kl. 10:14

Ingen oro för vattennivåer

Det finns ingen oro för låga vattennivåer i Lycksele. Det har under den senaste månaden rapporterats om låga vattennivåer runt om i landet. Av den anledningen meddelade kommunstyrelsens ordförande Lilly Bäcklund att det inte finns någon anledning till oro i Lycksele.

Cornucopia - 27 apr 17 kl. 17:54

Varför backar inte folk in på parkeringsplatser?

Att svensken kör rakt in på parkeringsplatser istället för att backa säger väldigt mycket om tillståndet i landet och den svenska folksjälen. Svensken är girig och vill ha allt omedelbart, utan någon som helst långsiktig strategi. Kort sagt är svensken som små bortskämda barn.

Kristianstadsbladet - 03 jul 13 kl. 13:29

Oro kring Portugal sänker börser

Efter gårdagens svaga nedgång fortsatte kurserna på Stockholmsbörsen att falla under morgonen och förmiddagen.
Stockholmsbörsen ligger alltjämt på minus efter lunch. Klockan 13.

Cornucopia - 08 jul 16 kl. 09:38

Sveriges Radio Ekot backar om tysk ubåt - tidigare artikel var sannolikt fel

"Uppgifter .. sannolikt ... inte helt säkert" - Ekot gör en pudelPublic Service/SR Ekot backar om uppgifterna om att en tysk ubåt skulle ha kränkt svenskt territorialvatten under svenska marinens skjutövning förra våren.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 15:18

Visual Art och Ica utökar samarbetet

Visual Art får utökat förtroende, inleder samarbete med Ica Media om nationell medieförsäljning för digitala butiksskärmar i kassalinje och butik..

Dagens Media - I förrgår: 11:18

”Utsätt din retargetingaktör för konkurrens”

REPLIK. Dick Eriksson, nordisk försäljningschef på RTB House, svarar på Criteos debattinlägg och argumenterar för att marknadsförare ska använda fler retargetingaktörer – inte bara en..

Dagens Media - I förrgår: 09:51

Anders Billing till SvD

Anders Billing lämnar Sveriges Radio för att istället bli ekonomiredaktör på SvD Näringsliv..

Dagens Media - I förrgår: 09:35

Så skapar du ett medlemsfinansierat medium

EXPERTEN SVARAR. Emanuel Karlsten och Olle Lidboms podd, Mediepodden, har tidigare finansierats av annonser. I somras ställde de ett ultimatum till lyssnarna – 10 000 kronor i medlemsfinansierng i månaden eller så läggs podden ned..

Dagens Media - I förrgår: 07:50

Pubmatic öppnar upp för header bidding på OTT

Nu uppdaterar Pubmatic sin lösning ”Openwrap” så att den kan hantera alla kanaler – inte bara display. ”Den digitala reklambranschen kan locka till sig ytterligare investeringar”, säger Jonas Olsen, ansvarig för video på Pubmatic..

Dagens Media - I förrgår: 07:52

Wiki Tribune relanseras: ”Det blev inte bra”

DMEXCO 2019. Wikipediagrundaren Jimmy Wales avslöjar på Dmexco att han relanserar webbtidningen Wiki Tribune – denna gång som ett sociala medium..

Dagens Media - I förrgår: 07:41

Sverige ”safe haven” för IP-tjuvar – regeringen måste agera

Piratkopieringen innebär 17 miljarder kronor i förlorad försäljning, 7,5 miljarder i uteblivna skatteintäkter samt att 7 000 jobb går förlorade. Nu måste regeringen visa handlingskraft och införa det färdiga förslaget om grovt upphovsrätts- och varumärkesbrott, skriver åtta företrädare för kunskapsintensiva näringar..

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 15:35

Därför har jag bytt ut min tv mot airpods

Utvecklingen från skärmmedia mot ljud är en makrotrend som kommer att påverka oss alla. Och den har sin rot i skärmutmattningen – ett begrepp som hela världen pratar om, skriver Walter Naeslund, Honestys vd..

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 15:18

Visual Art ska sköta Icas medieförsäljning i butik

Visual Art får utökat förtroende, framöver ska utomhusbolaget ha hand om medieförsäljningen för Icas digitala ytor..

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 13:23

Spaning från Dmexco: Snacket bland besökarna

DMEXCO 2019. Googles största rädsla, röstmarknadsföringens genombrott och antalet säljare som svämmar över. Det är några av snackisarna under Dmexco i Köln, skriver Dagens Medias Madeleine Nilsson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.