YLE > Finland

Wednesday, 18 September, 04:57

YLE - 10 sep 19 kl. 09:29

Stefan Wentjärvi ny vd för Esperi CareStefan Wentjärvi har utsetts till ny vd för Esperi Care. Han inleder arbetet omedelbart..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Wentjärvi, Esperi Care

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, Wentjärviny vd för , Esperi, Care
YLE - 13 apr 19 kl. 08:20

Amanda Wentjärvi slog två finländska rekord i sin första tävling i styrkelyft

19-åriga Amanda Wentjärvi från Karleby började styrkelyfta i höstas. I sin första tävling slog hon två finländska rekord i klassen för under 23-åringar..

YLE - 10 maj 17 kl. 12:17

Vårdföretagare: För god vård på alla orter krävs samarbete med landskapet

Österbottniska vårdföretagare förbereder sig inför vårdreformen då patienter ska kunna välja var de får vård. Ett frågetecken gäller hur landskapets verksamhet ska vara konkurrenskraftig i framtiden och hur patientströmmarna ska kunna kontrolleras. Stefan Wentjärvi som är vd på det privata vårdföretaget Doctagon anser att vårdföretagen har ett ansvar gentemot landskapet.

YLE - 02 maj 16 kl. 20:28

Förvaltning och köer belastar vården

Förvaltningen är för tung. Det är orsaken till att vården är så dyr i Österbotten. Den slutsatsen levererade representanter för privata vårdföretag vid ett seminarium i Pedersöre på måndag kväll.

YLE - 17 jan 14 kl. 05:01

Kokkola Cup tilldelas Turismfyren

Kokkola Cup får i år motta Karleby Turismfyr. Kokkola Cup, som arrangeras redan för 34:e gången, är motionsturism när den är som bäst. Sommar efter sommar samlas juniorfotbollsspelare med tränare och familjer såväl från Finland som från andra håll i världen till Karleby.

YLE - 12 mar 18 kl. 15:33

Doctagon ger inte upp drömmen om finlandssvenskt vårdsamarbete

Hälsovårdsföretaget Pihlajalinna köper upp Doctagon och båda företagen lyfter fram tvåspråkighet som en viktig faktor. Samtidigt har Doctagons vd Stefan Wentjärvi aktivt förespråkat nya samarbetsformer för vård på svenska..

YLE - 04 jul 14 kl. 07:28

Savijärvi träsk i topp med blågröna alger

Savijärvi träsk i Sibbo hör till de få vatten i Finland som hittills i sommar har drabbats av rikligt med blågröna alger.
Algsoppa i Savijärvi träsk i Sibbo Alger i Savijärvi träsk iSibbo Bild: Yle/Stefan Paavola
Frida Lönnfors och Stefan Paavola rapporterade om algläget i Savijärvi träsk Frida Lönnroos rapporterar om rikliga mängder av blågröna alger i Savijärvi träsk Bild: Yle/Stefan Paavola
Våra reportrar Frida Lönnroos och Stefan Paavola rapporterade på fredag morgon om algläget i Savijärvi träsk. De noterade att det finns så mycket blågröna alger att det inte är at

YLE - 25 jun 16 kl. 08:09

Vuojärvi: Tona inte ner förväntningarna

Den finländska ishockeyns supertalanger fortsatte att skapa positiva rubriker i samband med NHL-draften. Det finns mycket som talar för att påläggskalvarna även i fortsättningen bjuder finländska ishockeyvänner på högtidsstunder, skriver Chriso Vuojärvi som bevakade draften på plats i Buffalo. Den typiska finländska reaktionen efter den, ut finländskt perspektiv, rekordfina första draftomgången skulle vara att tona ner förväntningarna.

Magazin24 - 31 jan 13 kl. 15:54

Kinisjärvi till Sundsvall

Markus Kinisjärvi lånas ut från Västerås till Sundsvall. Köpingssonen får avsluta säsongen i Sundsvall som spelar i division 1. Kinisjärvi har spelat 37 matcher och gjort fyra mål men på sistone har han haft svårt att ta en plats i Västerås.

Magazin24 - 19 maj 14 kl. 09:56

Kinisjärvi till Sundsvall

Den Köpingsfostrade ishockeyspelaren Markus Kinisjärvi är klar för Sundsvall Hockey. Division 1-laget Sundsvall Hockey får en förstärkning till nästa säsong. Det är Markus Kinisjärvi från Köping som har skrivit på ett kontrakt med laget som han har blivit utlånad till under två sejourer tidigare.

The Local - 03 feb 12 kl. 16:12

Löfven won't block profits in care sector

New Social Democrat leader Stefan Löfven has ruled out the possibility of forbidding companies from making profits in the care sector..

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 minuter sedan

Kasköpolitiker splittrade inför folkomröstning och fusion: Hellre misär än Närpes

Yle Österbottens enkät visar att fullmäktigeledamöterna i Kaskö är väldigt delade i frågan om en fusion med Närpes. Många är dock beredda att ändra sin åsikt beroende på hur det går i folkomröstningen..

YLE - 15 minuter sedan

Raseborgs enda bank med kvällsöppet och utan avgifter – efter en månad har både restauranger och kunder hittat matsvinnsbanken i Karis

Matsvinnsbanken i Karis har fått en riktig rivstart. Efter en månad har ett tiotal restauranger i Ekenäs, Karis och Pojo hakat på trenden att ta tillvara överbliven mat och ge det till matsvinnsbanken i stället för att slänga maten i soporna..

YLE - 15 minuter sedan

Magasinboden har bytt ägare - stationsområdet i Borgå kan snart livas upp av julmarknad och musikfestival

Antikföremål och konstverk flyttar ut, men om allt går väl kan de ersättas av en julmarknad och kanske en två dagars musikfestival i sommar. Utvecklingen av stationsområdet i Borgå går vidare..

YLE - 6 timmar sedan

Positivt med högskolepengarna, men regeringens förslag för att få fler i arbete kritiseras för orealism

Antti Rinnes regering presenterade sitt första budgetförslag på tisdagen och reaktionerna lät inte vänta på sig. Förslaget fick en del beröm, men också kritik för alltför små satsningar på att öka sysselsättningen..

YLE - 7 timmar sedan

Landskapsdirektör Kaj Suomela: den bästa budgeten på långa tider för Österbottens del

Vasa centralsjukhus fick sin miljon och regeringen vill satsa pengar på att förbättra sträckan mellan Vasa och Seinäjoki. Landskapsdirektör Kaj Suomela är mycket glad över satsningarna..

YLE - 8 timmar sedan

Regeringen vill satsa på sysselsättning och utbildning - och minskar på företagsstöden

Regeringen har fått klart sitt förslag till statsbudget för år 2020. Jämfört med Finansministeriets förslag från augusti föreslår regeringen mera pengar till utbildning och sänkta företagsstöd. Innan budgeten kan träda i kraft måste den godkännas av riksdagen före jul..

YLE - 11 timmar sedan

Regeringen Rinne berättade hur pengarna för utbildning, vård och sysselsättning ska fördelas nästa år

Regeringen har suttit på Ständerhuset i Helsingfors för att komma överens om hur statens pengar ska fördelas. Nu är förhandlingarna klara och resultatet presenterades. Läs Yles live-rapportering från presskonferensen..

YLE - 9 timmar sedan

Massor av spöknät hittades i Bottenhavet

Spöknät fortsätter fånga djur en lång tid, vanligtvis i flera månader, och i världshav i flera år. Det är första gången man i Finland har utrett situationen med spöknät..

YLE - 11 timmar sedan

Regeringen Rinnes berättade hur pengarna för utbildning, vård och sysselsättning ska fördelas nästa år

Regeringen har suttit på Ständerhuset i Helsingfors för att komma överens om hur statens pengar ska fördelas. Nu är förhandlingarna klara och resultatet presenterades. Läs Yles live-rapportering från presskonferensen..

YLE - 20 timmar sedan

Budgetmanglingen avslutad - Rinnes regering klarade av en snabb behandling

Regeringens årliga mangling för att enas om den finländska statsbudgeten för år 2020 är klar. De fem regeringspartierna har alltså enats om hur pengarna ska användas - och varifrån de ska tas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.