Skånskan > Opinion

Friday, 20 September, 18:00

Skånskan - 10 sep 19 kl. 09:28

Rådmansgatan stängs avMalmö Från och med i morgon, 10 september, är Rådmansgatan avstängd på grund av vägarbete.Gatan stängs av då det ska byggas en mittrefug i bussvägen vid Triangeln. Avstängningen beräknas vara till och med den 24 september. Under vägarbetet kommer kollektivtrafiken att ledas om via Pildammsvägen. Gång- och cykelväg är öppen förbi arbetsplatsen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Från, Rådmansgatan, Triangeln, Pildammsvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rådmansgatan, stängsav
Sydsvenskan - 14 sep 14 kl. 15:25

Malmö blir rödare i veckan – bussgata stängs

Eftersom Rådmansgatan i Malmö ska få röd asfalt flyttas trafiken därifrån under en tid. .

Sydsvenskan - 01 mar 14 kl. 09:12

Kraschen på stans nya fräcka plats

Se upp! På söndag släpps bussarna lösa. Malmös nya centrala plats, S:t Johannesplan och stråket mot Konsthallstorget är snart klar.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

31-åring förde in pistol och tabletter

Malmö Den schweiziske medborgaren försökte smuggla in två pistoler, fler än tusen patroner, en springkniv och en större mängd narkotika, men stoppades i tullen.
31-åringen hävdar att han har tillstånd för vapnen och recept på medicinen.
Nu ställs han inför rätta.

Skånskan - 3 timmar sedan

Nya ägare till mindre hus i Sjöbo

Sjöbo Fastigheten på Brogårdavägen 85-64 i Sjöbo har fått nya ägare. Köpare är Jan Andersson, 52, och Anna Fanny Maria Jönsson, 36, och säljare är Michael Grimsberg, Rickard Grimsberg och Gurli Veronica Lindström. Köpet blev klart i augusti 2019 och priset blev 800 000 kronor.

Skånskan - 4 timmar sedan

Inget porrfilter på kommun-wifi

STAFFANSTORP Staffanstorps kommun vill i nuläget inte införa ett porrfilter på kommunala wifi-nätverk som är tillgängliga för barn.Ärendet behandlades i kommunstyrelsens arbetsutskott i veckan. Bakgrunden är ett medborgarförslag från en kommuninvånare som vill införa ett porrfilter som skulle förhindra att barn exponeras för grafiskt våld och pornografiskt material i skola, förskola, idrottshallar, bibliotek med mera.

Skånskan - 3 timmar sedan

Lundaungdomar står med Greta Thunberg

Lund I dag har hundratals gymnasieelever strejkat för klimatet på Lunds gator och torg. Samtidigt är Greta Thunberg på plats i New York och gör detsamma.
I morgon inleds FNs klimatkonferens i New York.

Skånskan - 4 timmar sedan

109 kvadratmeter stort hus i Svalöv sålt

Svalöv Jessica Mellert, 46 år, är ny ägare till huset på adressen Bjäregatan 4 i Svalöv. Husets byggår är 1967 och det har en boyta på 109 kvadratmeter. Säljare är Eivor Lisbet Olsson.

Skånskan - 3 timmar sedan

Kändiskock till populära matmarknaden

SKÄRALID
En minst sagt populär favorit kommer igen.
Det handlar om Söderåsens matmarknad som arrangeras varje höst i Skäralid. Nu är det dags igen och den här gången kan matglada besökare rikta in sig på söndagen den 6 oktober mellan klockan 10-15 vid Skäralids Camping och vandrarhem.

Skånskan - 4 timmar sedan

43-åring ny ägare till tomt i Eslöv

Eslöv Sadat Fakic, 43 år, från Arlöv, har tagit över fastigheten på adressen Trollenäs 302 i Eslöv från Viktoria Mari Mategrano. Ägarskiftet blev klart i augusti 2019 och köpesumman blev 190 000 kronor. Tomten är 614 kvadratmeter stor.

Skånskan - 6 timmar sedan

Hussar fick plåstras om efter hundbråk

Malmö Två hundägare fick plåstras om efter att deras hundar råkat i slagsmål på Ormvråksstigen på torsdagskvällen.I torsdagskväll var en 77-årig man var ute och rastade med sin hund när han mötte en annan hundägare med två hundar. Dessa båda attackerade 77-åringens hund.

Skånskan - 6 timmar sedan

Kom inte in i klubblokal

BILLEBERGA Nattliga gäster hade till avsikt att ta sig in Billeberga GIF:s lokaler, men tilltaget misslyckades.
Inbrottsförsöket gjordes natten mot torsdagen och när personal kom på morgonen visade det sig att tjuvarna inte lyckats komma in.
Dock var låset till ytterdörren förstört..

Skånskan - 6 timmar sedan

Åkte fast för rattfylleri

RÖSTÅNGA En 30-årig man är misstänkt för både olovlig körning och drograttfylleri sedan han stoppats i en poliskontroll.
En patrull på plats gjorde en kontroll och då visade det sig att mannen var påverkad av narkotika och saknade dessutom körkort.
Färden stoppades väg 108 och mannen fick följa med förprovtagning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.