Barometern > Nyheter

Wednesday, 18 September, 13:37

Barometern - 10 sep 19 kl. 09:22

Dags för Emmaboda marknadNu pågår förberedelserna inför Emmaboda marknad på lördag. Förändringarna kring gamla Taxitorget märks på hur marknaden är upplagd..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Emmaboda, Taxitorget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagsför , Emmaboda, marknad
Barometern - 03 sep 18 kl. 15:43

Dags för Emmaboda marknad på lördag

På lördag är det dags för den 42:a upplagan av Emmaboda marknad. Det medför att vissa gator stängs av..

Barometern - 07 sep 16 kl. 11:28

Emmaboda marknad för fyrtionde gången

På lördag arrangerar Emmaboda IS den fyrtionde upplagan av Emmaboda marknad. Nästa år kommer marknaden att se annorlunda ut..

Barometern - 10 sep 17 kl. 15:56

Bilder: Emmaboda marknad

Nya Wermlands Tidningen - 14 sep 11 kl. 11:41

Det rustas för marknad

Det är dags för marknad i Årjäng igen. Mâtenshelgen som också har blivit en hemvändarhelg lockar runt 100 000 besökare varje år..

Barometern - 22 jul 14 kl. 08:44

Festivalinvasion i Emmaboda

Emmaboda är en tätort och centralort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Befolkning i kommunen: Cirka 20 000 den 22 juli 2014. Näringsverksamhet: Industri, glastillverkning och indiepop.

Barometern - 08 sep 18 kl. 15:49

BILDSPEL: Solig marknad lockade många

Under lördagen var det dags för den populära marknaden i Emmaboda och många kom för att strosa runt bland marknadsknallarna, äta något gott eller åka karusell. .

Nya Wermlands Tidningen - 15 maj 12 kl. 07:30

Dags för Molkoms marknad

Det är en tradition sedan lång tid tillbaka att det är Molkoms marknad fredagen och lördagen efter Kristi Himmelsfärdsdag. Så på fredag och lördag är det dags igen med marknad med många knallar och ett tivoli för barnen. Bland alla uppträdanden finns Tommy Bergs, rockabillybandet Lumberjax och den lokala ukulelegruppen Ukulister med brister..

Ekonomistas - 11 nov 13 kl. 07:46

Dags att tala klarspråk om äpplen och bostäder!

En vanlig uppfattning är att det råder bostadsbrist i Stockholm och andra storstäder och att det under en lång tid har byggts för lite. Men vad innebär det att det råder ”brist” och att det byggs ”för lite”? Nedanstående figur är hämtad från Stockholms landsting och visar tillskottet av nya bostäder i förhållande till befolkningstillväxten i Stockholms län.

Nerikes Allehanda - 28 jun 17 kl. 05:00

Dags för Järle marknad på lördag

Nu är det dags för årets Järle marknad på lördag. Det är en traditionell liten mysig marknad med hantverk, kasperteater, musik, kaninutställning, knallar, fika, veterantågtrafik och mycket annat..

Skånskan - 11 jul 19 kl. 13:16

Åter dags för knallarna i Röstånga

Röstånga Årets upplaga av Röstångamarknad slår upp portarna för besökare den 20-21 juli. Det handlar om en växande marknad som erbjuder flera nyheter, men mycket är sig likt.Så har det åter blivit dags för en gammal trotjänare i Svalövs kommun att locka besökare.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Stjärnan till Stockholm Open: "Grymt kul"

Barometern - 15 minuter sedan

Elever frikänns för nazisthälsning

Barometern - 30 minuter sedan

Kritik mot regeringens äldresatsning: ”Sviker de svagaste”

Beröm och kritik. För de äldre i länet innehåller den nya statsbudgeten både glädjeämnen och besvikelser. ”De äldre som har de sämst är bortglömda, igen” säger Chatrine Pålsson Ahlgren..

Barometern - 30 minuter sedan

Golfstjärnan fortsätter neka till brott

Barometern - 15 minuter sedan

Andersson gick fram med kritiserad budget

Finansminister Magdalena Andersson har gjort den traditionsenliga budgetpromenaden till riksdagshuset. Det var en kylig ton i både vädret och många av kommentarerna..

Barometern - 1 timme sedan

Ny app för klimatstrejkande barn

Miljörörelsen Fridays for future vill med en webbapplikation underlätta för elever och föräldrar att anmäla skolfrånvaro till förmån för klimatstrejkande..

Barometern - 1 timme sedan

Nya förskolan öppnar snart

En ny byggnad står klar bredvid den gamla. Barnen på Skogsbrynets förskola får även en till ny byggnad senare..

Barometern - 1 timme sedan

Hon fixar rockabilly i hembygdsparken

På söndag blir det rockabilly i Algutsboda hembygdspark. Britt-Marie Elgevi har tagit initiativet till att bjuda in den unge pianisten Emilio Walter..

Barometern - 1 timme sedan

Klart – här är första byggnaden i Södra staden

Södra stadens allra första byggnad - en sporthall - har fått bygglov. Schaktarbetena har påbörjats och hallen ska vara klar om ungefär ett år. .

Barometern - 1 timme sedan

Projekttävling när Park Hermina kan få nytt skärmtak

Kalmar kommun snickrar på utformningen av ett underlag för en projekttävling som ska utlysas någon gång under hösten. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.