Nyteknik > Teknik

Thursday, 19 September, 20:53

Nyteknik - 10 sep 19 kl. 09:13

Här sover Tesla-föraren – på motorvägenTeslan färdas i omkring 90 kilometer i timmen. Föraren? Han tycks ha somnat. Kvinnan i passagerarsätet? Hon sover också..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Tesla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här sover, Tesla-föraren, motorvägen
Cornucopia - 14 maj 18 kl. 11:48

Tesla Model S i verkligheten - 530 km i räckvidd?

Efter att ha kört lite i verkligheten med en Tesla Model S 90D lånebil, så landar jag i att räckvidden är imponerande vid distanskörning och min kommande S 100D kan ha en räckvidd på upp mot 530 km på en laddning. Och Model 3 har nu börjat levereras utanför USA.
186 Wh/km 191 km Ödeshög - Sätila i 26 gradig sol.

Cornucopia - 27 nov 18 kl. 14:15

Foton: Tesla Model 3 nu i Göteborg

Teslas marssmarknadssedan Model 3 finns nu i Teslas utställningshall vid Brunnsparken i centralaste Göteborg.  Samtidigt sparkar nu General Motors 14 000 pers för att ingen vill köpa deras sedaner (de har köpt Model 3 istället). Istället ska man satsa på elfordon och autonom körning.

Dagens PS - 02 maj 19 kl. 10:48

Tesla stäms för dödsolyckan

Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Dagens techbrief handlar bland annat om elcyklar som ska ersätta bilar, Red Hats nya logga, och det senaste i fallet med Tesla-kraschen där en man miste livet. TECHBRIEF – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe.

Cornucopia - 29 mar 18 kl. 16:00

Körexempel från verkligheten: Tesla Model X tor Stockholm

En läsare har gjort en körning från Sjuhäradsområdet till Stockholm tur och retur med sin nya Tesla Model X 100. Nedan följer lite siffror kring förbrukning, tid och ekonomi.
Tesla Model S.

Cornucopia - 06 jul 19 kl. 19:02

Fullt med Tesla på vägarna

Det märks så här i semestertider hur mycket Tesla det rullar på vägarna. Superchargerstationen i Kungälv var full i eftermiddags när jag tittade förbi för att ladda i några minuter, efter personlägsta laddning med endast 11 km räckvidd kvar.
Nästan fullt i Kungälv.

Nyteknik - 30 apr 18 kl. 10:40

Tesla-ägare lät bilen köra själv – vilade i passagerarsätet

Döms efter att ha blivit filmad från annan bil. Se Tesla-bilen köra själv på motorvägen medan föraren vilar bredvid..

Dalarnas tidningar - 29 sep 15 kl. 21:47

"Bara en bråkdel av alla barn som inte sover tryggt"

Lamar, fem år, sover under en filt i skogen. Hon är en av tusentals flyktingar som fastnade utanför Ungerns stängda gräns. Ahmad, sju år, ligger på mage på asfalten med ansiktet mot en ryggsäck.

VA - 02 maj 19 kl. 10:22

Tesla stäms för dödlig Autopilot-krasch

Tesla stäms av familjen till en Apple-ingenjör som dog efter att hans Tesla Model X kraschat på motorvägen. Det skriver Techcrunch. .

Affärsvärlden - 02 maj 19 kl. 11:06

Tesla stäms för Autopilot-krasch

Tesla stäms av familjen till en Apple-ingenjör som dog efter att hans Tesla Model X kraschat på motorvägen. Det skriver Techcrunch..

IDG - 05 dec 18 kl. 13:27

Berusad Tesla-förare stoppades av polisen – sov bakom ratten


En överförfriskad man i Kalifornien susade fram på motorvägen i sin Tesla Model S – sovandes. Det tog polisen sju minuter att överlista autopiloten och stanna bilen..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 4 timmar sedan

Skärpta säkerhetskrav för 5g gäller även befintliga mobilnät

Regeringen föreslår en lag med skärpta säkerhetskrav för svenska mobilnät. Och lagen kommer att omfatta alla nät – inte bara 5g..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Så hanterar du perfektionism – steg för steg

Strävan efter perfektion kan hindra din karriär över tid, men det är inte alltid lätt att ändra tankar och beteenden som bygger på höga förväntningar. Men genom att ta små steg kan prestationsstressen minska..

Nyteknik - 6 timmar sedan

”Ingen förtäckt Audi – det här är tuffa prestandabilar”

En stundande produktoffensiv och enorm möjlighet. När det handlar om elektrifierat är Seat i startgroparna – och har en bra känsla inför elbilsracet. ”Det kommer att kraftigt stärka vårt varumärke”, säger Sverigechefen Per Brinkenberg..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Belgiskt stridsflygplan av typen F-16 har kraschat

Ett belgiskt stridsflygplan av typen F-16 har kraschat i norra Frankrike. Enligt lokala myndigheter överlevde båda piloterna även om en blev hängande i sin fallskärm från en kraftledning..

Nyteknik - 6 timmar sedan

SAS producerar plan med ny design

För första gången på över 20 år får SAS flygplan ett nytt yttre. De första planen med den nya designen är under produktion..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Högskolan i Halmstad satsar på innovation och utveckling

Högskolan i Halmstad startades 1983 och är ett modernt och nytänkande lärosäte. Flertalet av utbildningarna och de projekt som bedrivs har en tydlig koppling mot omgivande samhälle och näringsliv. Nu startar de ett helt nytt masterprogram med fokus på tekniken kring smarta energilösningar i byggd miljö..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Saab tar hem finländsk miljardorder

Försvarskoncernen Saab har fått en beställning på ett ledningssystem till fyra nya fartyg från den finländska marinen. Ordern är värd 412 miljoner euro, motsvarande 4,4 miljarder kronor..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Nytt test: Tesla Model 3 får toppbetyg i säkerhet

Nu har beskedet kommit, svart på vitt. Tesla uppnår toppresultat i IIHS krocktester..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Efter Tesla-rekordet: Inte den mest kraftfulla Taycan som körde

När en prototyp av Teslas kommande Plaid-version av Model S besökte Nürburgring slog den Porsche Taycans rekordtid med 19 sekunder. Nu kontrar Porsche: Det var inte vår snabbaste Taycan..

Nyteknik - 9 timmar sedan

”Elektronikskatten är ett misslyckande”

DEBATT. Skatten på kemikalier i viss elektronik är ett misslyckande. Utvärdera resultatet innan ni höjer elektronikskatten, skriver Robert Lönn, Svenskt Näringsliv och Elinor Kruse,Teknikföretagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.