YA > Nyheter

Friday, 20 September, 12:19

YA - 10 sep 19 kl. 09:12

Alliansen drar tillbaka sparpaketet: ”Vi gör om och gör rätt”Alliansen återkallar sitt sparpaket. Besparingar blir det, men de ska beredas korrekt innan ett nytt beslut fattas..
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alliansendrar tillbaka , sparpaketetVi , görom och , gör, rätt
Dalarnas tidningar - 16 jun 15 kl. 11:17

Protesterna hjälpte inte Sparpaketet på 350 miljoner röstades igenom

Efter en lång och het tvådagarsdebatt beslutade en majoritet av landstingsfullmäktige under tisdagen att rösta för sparpaketet på 350 miljoner. Trots länsspridd kritik, demonstrationer och namninsamlingar mot sparpaketet valde Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Miljöpartiet - samt stödpartiet Centerpartiet - att driva igenom paketet..

Dagens PS - 21 jun 17 kl. 08:49

SAS dubblar sparpaketet

SAS gör en lägre förlust än väntat andra kvartalet i bolagets brutna räkenskaps. Den blev 208 miljoner kronor, enligt TT som uppger att flygbolaget samtidigt redovisade en vinst på 127 miljoner kronor motsvarande period i fjol. Dock hade analytikerna räknat med att SAS skulle göra en förlust på 357 miljoner kronor det aktuella kvartalet, där omsättningen enligt nyhetstelegrammet under perioden blev 9.

SR - 04 jun 11 kl. 08:20

Fler greker blir arbetslösa med nya sparpaketet

Många statsanställda i Grekland kommer att förlora sina jobb. Det är en del av den nya överenskommelsen som ska kunna rädda Grekland undan statsbankrutt de närmaste veckorna.Men i Grekland väntas i dag stora demonstrationer mot det nya sparpaketet - som många ändå inte anser kommer att räcka för att verkligen få ordning på Greklands ekonomi..

DI - 26 jun 11 kl. 08:50

Greklands finansminister kämpar för sparpaketet

Greklands nytillsatte finansminister Evangelos Venizelos uppmanade på lördagen parlamentet att göra sin plikt på tisdag och rösta igenom det impopulära sparpaketet. Regeringspartiet Pasok har en liten majoritet med 155 av 300 platser, men två Pasok-ledamöter har sagt att de ska rösta emot..

DN - 29 jun 11 kl. 13:29

Sparpaketet röstades igenom

Aten präglades av fortsatt orolig och spänd stämning under onsdagen. Grekisk polis har skjutit tårgas mot demonstranter som bröt sig loss mot parlamentet, där omröstningen om det kontroversiella sparpaketet gick regeringens väg..

Expressen - 30 jun 11 kl. 06:58

Röstade ja till sparpaketet - blev misshandlad

Den grekiske parlamentsledamoten Alexandros Athanasiadis skulle rösta nej till sparpaketet - men ändrade sig i sista minuten. På onsdagskvällen misshandlades han på en gata i Aten. .

SR - 13 aug 11 kl. 09:04

Sparpaketet anses vara positivt steg för Italien

Enligt SEB:s chefsekonom Robert Bergqvist visar sparpaketet att de italienska politikerna har insett allvaret och att det kan bli stora konsekvenser om man inte ligger steget före och är proaktiva i skuldsaneringsprocessen..

Västerbottens Folkblad - 29 okt 11 kl. 06:30

Vårdanställda ville veta mer om sparpaketet

SKELLEFTEÅ Det blev trångt i aulan på lasarettet i Skellefteå igår. Många från de olika avdelningarna ville delta vid träffen med landstingsdirektör Jonas Rastads kring det kommande sparpaketet. - Det är en intern angelägenhet för de anställda och inga andra, ?

DN - 07 dec 11 kl. 00:34

Grekiska sparpaketet godkänt

Greklands parlament har godkänt sparpaketet som landets koalitionsregering lagt fram. Budgeten som gäller 2012 fick stöd av de två största partierna, Pasok och Konservativa partiet, och ett extremhögerparti som de två bildat koalition med..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Grekland: Högerparti ratar sparpaketet

Det grekiska högerextremistiska partiet Laos ledare ratar regeringskoalitionens beslut om att möta EU och Internationella valutafondens besparingskrav.Partiledaren Georgios Karatzaferis uppgav på en presskonferens på fredagen att han inte tänker rösta ja till de omfattande nedskärningarna.Laos har 15 ledamöter av parlamentets totalt 300, som ska rösta om sparpaketet på söndag.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Brottsmisstänkt dansk stoppas i USA

Thorbjørn Olesens juridiska bekymmer får fortsatte konsekvenser även på golfbanan. Dansken är avstängd på Europatouren och nu stoppas dansken även på USA-touren..

YA - 30 minuter sedan

Frågebatteri till Ylva Johansson

YA - 1 timme sedan

20-åring slog sönder tv på hvb-hem

Den 20-årige mannen blev så arg att han slog sönder både en tv och ett Playstation på ett hvb-hem i Skurup. Nu åtalas han för skadegörelse..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.