Skånskan > Nyheter

Sunday, 22 September, 11:54

Skånskan - 10 sep 19 kl. 08:48

Singelolycka i LimhamnsrondellMalmö Ett larm har kommit in på tisdagsmorgonen om en trafikolycka i en rondell vid Annetorpsvägen.Räddningstjänsten har åkt till platsen för kontroll. Det är inledningsvis oklart om någon är skadad i samband med händelsen. Larmet kom in klockan 8.35..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Limhamnsrondell, Ett, Annetorpsvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Singelolyckai , Limhamnsrondell
Västerbottens Folkblad - 06 feb 11 kl. 12:50

Singelolycka med minibuss

TÄRNABY Strax efter elva på söndagsförmiddagen inträffade en singelolycka efter E 12 vid Västansjö utanför Tärnaby. TÄRNABY Strax efter elva på söndagsförmiddagen inträffade en singelolycka efter E 12 vid Västansjö utanför Tärnaby. Det rör sig om en singelolycka med en ?

Västerbottens Folkblad - 19 aug 11 kl. 07:52

Skadad i singelolycka

NORSJÖ Strax före halv sex inträffade en singelolycka i Svartnäs mellan Norsjö och Bastuträsk. NORSJÖ Strax före halv sex inträffade en singelolycka i Svartnäs mellan Norsjö och Bastuträsk. Det var en singelolycka, en person är förd till sjukhus.

Västerbottens Folkblad - 27 jan 12 kl. 10:32

Singelolycka i Bureå

BUREÅ Singelolycka söder om Bureå.BUREÅ Singelolycka söder om Bureå. Det har skett en singelolycka söder om Bureå under fredagsmorgonen.

Magazin24 - 30 nov 12 kl. 19:57

Singelolycka vid Högsjön

Ytterligare en singelolycka inträffade på fredagskvällen. Klockan 19.45 larmades räddningstjänsten till en singelolycka på E18/E20 utanför Arboga.

Uppsalanyheter.se - 02 sep 16 kl. 00:12

Singelolycka norr om Storvretaavfarten

En singelolycka inträffade sent på torsdagkvällen vid Storvretaavfarten, föraren misstänks för drograttfylleri.En singelolycka inträffade sent på torsdagkvällen vid Storvretaavfarten, föraren misstänks för drograttfylleri.   Det var vid 23-tiden på torsdagskvällen som räddningstjänsten kallades till en singelolycka strax norr om Storvretaavfarten i norrgående riktning.

Västerbottens Folkblad - 04 jan 11 kl. 11:53

Singelolycka utanför Hörnefors

HÖRNEFORS En singelolycka har inträffat på E4 norr om Hörnefors. HÖRNEFORS En singelolycka har inträffat på E4 norr om Hörnefors. En person har kört av vägen i det norrgående körfältet.

Västerbottens Folkblad - 13 jan 11 kl. 09:39

Singelolycka i Blisterliden

BYGDSILJUM Räddningskåren i Bygdsiljum är på väg till en singelolycka. BYGDSILJUM Räddningskåren i Bygdsiljum är på väg till en singelolycka. Det är i Blisterliden som olyckan inträffat.

Västerbottens Folkblad - 26 apr 11 kl. 18:51

Singelolycka i Lycksele

LYCKSELE En singelolycka har ägt rum i korsningen Vilhelminavägen och Brännbergsvägen. Räddningstjänst på väg till platsen.LYCKSELE En singelolycka har ägt rum i korsningen Vilhelminavägen och Brännbergsvägen.

Västerbottens Folkblad - 09 jul 11 kl. 10:08

Singelolycka i Skellefteå

SKELLEFTEÅ Två personer har gripits efter en singelolycka i Skellefteå. SKELLEFTEÅ En singelolycka inträffade vid sjutiden på lördagsmorgonen på Televägen i Skellefteå. Bilen hade körts in i terrängen och inga personer fanns kvar på platsen.

Västerbottens Folkblad - 29 jul 11 kl. 11:16

Singelolycka i Holmsvattnet

SKELLEFTEÅ En singelolycka har inträffat i Holmsvattnet utanför Skellefteå. Bilen voltade och hamnade på taket.SKELLEFTEÅ En singelolycka har inträffat i Holmsvattnet utanför Skellefteå.

Västerbottens Folkblad - 29 jul 11 kl. 13:44

Singelolycka vid Tegsnäset

TEGSNÄSET Räddningstjänsten har larmats till en singelolycka på E12 i Tegsnäset.TEGSNÄSET Räddningstjänsten har larmats till en singelolycka på E12 i Tegsnäset. VF återkommer med mer information.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Multiarena invigdes under pompa och ståt

Hörby Handbollstjejerna Halla McGuirk, Mathilda Nyberg Pronk och Moa Björk i IK Lågan slog för tre år sedan larm om den dåliga standarden i Lågehallarna. Nu lämnade Hörby kommun och entreprenören NCC över den symboliska boll som man tog emot i samband med byggstarten.
– Det är klart man är stolt när vårt skolarbete var en av orsakerna till att det byggts en ny hall, sade Mathilda Nyberg Pronk.

Skånskan - 1 timme sedan

Hon är hemma i 50-talet

MOTOR Bilmekaniker, rörmokare och pinuppa à la 1950-tal. Kombinationen låter osannolik, men Cia Sandell är just det. Gamla bilar, rockabilly och vintagestajling är hennes stora intressen.

Skånskan - 3 timmar sedan

Fick inga pengar – stal varor

Malmö Okända gärningspersoner försökte råna en livsmedelsbutik på Möllevångsgatan.Flera okända gärningspersoner försökte med hot om våld tilltvinga sig pengar från personalen i en livsmedelsbutik på Möllevångsgatan under natten mot söndagen. – Personerna lyckas inte, så i stället stjäl man varor från butiken innan man försvinner, säger Katarina Rusin, presstalesperson på Skånepolisen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Förd till sjukhus efter rån

Malmö Sent på lördagskvällen larmades polisen till en parkeringsplats på Västra varvsgatan i Västra hamnen. Detta efter att allmänheten hört en person skrika. På plats anträffar patrullen en man som uppger sig blivit utsatt för rån.

Skånskan - 6 timmar sedan

Efter fiaskoaffären – mingelhus kan säljas

HÖRBY Frågan om vad som ska hända med området kring Metropol, och det skandalomsusade mingelhuset, togs upp på bygg- och miljönämndens sammanträde i veckan.
Ett alternativ som finns med i bilden är att lägga ut mingelhuset till försäljning.Kommunen köpte huset, som ligger i hörnet av Nygatan och Prostgatan i kvarteret Hasslarp, i slutet av 2013 för att göra om det till en mötesplats för kulturen och föreningslivet.

Skånskan - 6 timmar sedan

Inred hemmet med största möjliga tystnad

BOSTAD Öppna planlösningar med takhöjd upp till nock är vackert och luftigt, men rena mardrömmen när det gäller oväsen och buller. Arkitekten och formgivaren Ulrika Mårtenssons passion är att designa tyger som absorberar ljud.Knep för tystare hemmiljö • Ha mattor på golven och tyg framför väggarna.

Skånskan - 6 timmar sedan

Bortglömda folksjukdomar som har klar viruskaraktär

Det finns åtminstone 15 folksjukdomar i Sverige, men då har medicinarna glömt två specialsjukdomar som har klar epidemiologisk viruskaraktär: Släktforskning och körsång.
Körsång är verkligen en farsot. Jag tror att åtminstone 600 000 svenskar sjunger i kör, och jag umgås flitigt med några av dem.

Skånskan - 6 timmar sedan

Förening kan tvingas lägga ner

löberöd Löberöds föreläsningsförening, som funnits i 118 år, riskerar att läggas ned till årsskiftet.Det berättar Åke Möller som är både ordförande och kassör i föreningen sedan 14 år tillbaka. En längre tid har han försökt hitta en efterträdare för att kunna ägna sig åt annat, som släktforskning och hälsa på familjemedlemmar.

Skånskan - 14 timmar sedan

Personbil i mitträcket

Sjöbo En person körde in i ett mitträcke på väg 11 utanför Sjöbo under lördagskvällen.Klockan 21 19 får SOS Alarm samtal om en trafikolycka på väg 11, i höjd med Björka med riktning mot Sjöbo. Enligt larminfon har en personbil kört in i mitträcket på vägen.

Skånskan - 15 timmar sedan

Gå på knock i Las Vegas

Resor Las Vegas är inte bara USA:s största nöjesmetropol utan också världens boxningshuvudstad. Oavsett om du vill heja på bredvid ringen, besöka kända gym eller få en kick i baken när det gäller din egen träning är det hit du ska åka.Las Vegas • Resa hit
Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Las Vegas, utan du får räkna med minst ett byte, till exempel i London.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.