YA > Lokalt

Sunday, 22 September, 03:58

YA - 10 sep 19 kl. 08:35

Skånetrafikens kundtjänst: ”Det blir väldigt tydligt här att det är problem”Redan på eftermiddagen, dag ett av nio veckors tågstopp, raserade min bild av att ersättningstrafiken var något som fungerade. Tydligen delar jag den åsikten med Skånetrafikens kundtjänst. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Skånetrafikens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skånetrafikens, kundtjänstDet blir , väldigt, tydligthär att det , är problem
Dagensanalys.se - 03 jan 18 kl. 14:24

”Framtidens kundtjänst är baserad på AI och tar kundservice till en helt ny nivå”

Morgondagens kundservice måste vara snabb, personlig och proaktiv. Fritjof Andersson, grundare till företaget RelationDesk, såg behovet av att läsa av dialoger i de sociala kanalerna för att snabbt bemöta frågor och kundbehov för att ge bättre service. Här berättar han sin syn på framtidens kundtjänst.

IDG - 05 jun 13 kl. 09:28

Så använder Swedbank Facebook som kundtjänst

En kundtjänst som är tillgänglig där kunderna finns, men väldigt lite direkt marknadsföring. Så tänker Swedbank kring närvaron på Facebook..

News55 - 25 maj 16 kl. 15:40

Färdtjänst dumpade dement kvinna 13 mil fel

När den dementa och förvirrade gamla kvinnan skulle skjutsas till sin läkare på Väddö släppte färdtjänsten istället av henne på Värmdö 13 mil bort, trots att han inte hade någon specifik adress. Det skriver Nacka Värmdö Posten. Utan att veta vart hon skulle ta vägen eller var hon befann sig någonstans blev kvinnan stående medan Taxi Kurir-taxin körde iväg.

Skånskan - 13 okt 18 kl. 05:00

Ankis färdtjänstresa – en mardröm

Sjöholmen Anki Jönssons färdtjänstresa från Sjöholmen till Malmö blev en mardrömsresa.
– När jag kom hem och skulle berätta brakade jag ihop helt, säger Anki som nu vill ha garanti från Skånetrafiken att hon inte behöver åka med samma förare igen.I torsdags eftermiddag förra veckan skulle Anki Jönsson som bor i Sjöholmen utanför Stehag åka till FIFH-hallen i Malmö och Rullstolsakademin.

Helsingborgs Dagblad - 12 feb 13 kl. 15:53

E-faktura för färdtjänst på gång

Skånetrafiken har lyssnat på sina kunder, och under våren ska det bli möjligt att betala sina turer med färdtjänst med både autogiro och e-faktura.? Det har varit en väldigt stor efterfrågan på det hela tiden och det var meningen att det skulle införas efter nyår, men det blev försenat på grund av tekniska problem, berättar Marie Nilsson, platschef Skånetrafikens sjukresor..

Kristianstadsbladet - 13 aug 14 kl. 06:30

Öresundstågs information vilseledande

Arkivfoto: Tom Wall
Utskicket om möjligheterna till resegaranti hos Öresundståg stämmer inte överens med EU:s förordningar. Konsumentverket anser att företagets information vilseleder tågresenärer och vill se en rättelse.
I informationen som Öresundståg presenterar på sin hemsida och i företagets kundtidning Trevlig resa förekommer felaktigheter.

YLE - 13 nov 16 kl. 11:01

En billig resa på nätet kan stå dig dyrt

När du har problem med bokningen är det ofta svårt att få kontakt med kundservicen på nätresebyråer. Det berättar många personer som har tagit kontakt med Svenska Yle. Det börjar med ett tips av en resenär..

Dagens PS - 05 dec 17 kl. 11:00

Telia-banner väckte deras nyfikenhet

”Där och då bestämde vi oss för att bli den ärliga mobiloperatören”. I Veckans Entreprenör lyfter vi entreprenörer, innovatörer och företagsledare som som ritar om kartan över svenskt näringsliv. I artikelserien får du träffa personerna bakom nya, spännande startups och ta del av deras bästa tips för hur man lyckas.

YLE - 08 feb 15 kl. 13:00

Posten klarar inte egna målsättningen

De österbottniska företagarna kritiserar posten i hårda ordalag. Posten medger att de inte har nått upp till sina mål. Långt från de österbottniska landskapen finns postens huvudkontor i Ilmala, i Helsingfors..

Trelleborgs Allehanda - 09 aug 12 kl. 07:00

Teleoperatör lurade äldre par

Foto: Rickard Nilsson
?Telia har gått i konkurs, och nu är vi det bästa alternativet?, sa telefonförsäljaren som ringde från Svea Telecom.

Fler nyheter från YA

YA - 16 timmar sedan

Ökning av viltolyckor med rådjur och vildsvin

Hittills i år har 662 viltolyckor rapporterats in i sydöstra Skåne. De senaste fem åren har antalet olyckor ökat i Skåne och helan landet..

YA - 16 timmar sedan

Så här gör du om du kolliderar med vilt

Det är viktigt att en viltolycka rapporteras in. Att inte anmäla en sammanstötning kan vara straffbart och belagt med böter..

YA - Igår: 18:00

Mobil kvinnojour uppmärksammad på riksplanet

Freezonens mobila och uppsökande kontor har rönt uppmärksamhet på nationell nivå. På fredagen fick kvinnojouren besök av representanter från riksorganisationen Unizon, som ville veta mer om hur man arbetar..

YA - Igår: 13:39

Larm om brand på Polykemi

YA - Igår: 11:49

Matförgiftningen: Provsvaren är lämnade – ”svårt hitta bevis”

Miljöförbundet var under merparten av onsdagen ute och samlade information från de olika restaurangerna som medverkade under helgens matvandring i Ystad. Nu inväntas resultaten från prover både från restauranger och drabbade gäster. Arrangören Moveats stora uppgift blir nu att informera och återgälda alla gäster som blivit drabbade under evenemanget.

YA - Igår: 06:00

Carl Johan Engvall: Oombedd lista på livets korvar

Tio böcker som har påverkat ditt liv, tio vinylalbum som formade dig som ung, tio filmer som har gjort dig till den du är… Facebookflödet består hösten 2019 av en nostalgisk djupdykning..

YA - I förrgår: 18:00

Han sköter lasarettet i Ystad i väntan på ny chef

Thomas Persson är högsta hönset på lasarettet i Ystad medan rekryteringen av en ny sjukhuschef pågår. Han är samtidigt sjukhuschef i Landskrona men ser inga problem med de dubbla uppdragen. – I Ystad finns ett stort driv och engagemang.

YA - 18 sep 19 kl. 00:59

Levande bibliotek får eleverna att läsa mer

Skolbiblioteken förvandlas från att vara ett rum med böcker till att bli en funktion i skolan. Samtidigt ökar elevernas boklån och läsande..

YA - I förrgår: 15:00

Uppdrag: Hitta statister med en viss sorts hår

Ystadsbor som har en viss längd på håret har nu möjlighet att vara statister i SVT:s stora seriesatsning ”Jakten på en mördare”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.