Världen Idag > Nyheter

Monday, 16 September, 04:04

Världen Idag - 10 sep 19 kl. 08:30

Avslöjade handel med foster – riskerar straffInom kort avgörs det om personerna som avslöjade USA:s största abortutförare, Planned parenthoods handel med fosterdelar ska ställas inför rätta på grund av sina hemliga inspelningar. Under utfrågningen ska det ha framkommit att förmedling av fostervävnad har förekommit regelbundet..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avslöjade, handelmed , foster, riskerar, straff
SmålandsPosten - 27 mar 14 kl. 09:30

Växjöföretag avslöjade över 100 arbetssökandes namn

I ett gruppmejl till över 100 personer som sökte jobb på företaget Abena AB i Växjö, avslöjade företaget namnen på samtliga arbetssökande.
– Det är ett rejält övertramp. Det får ju inte bara ske, säger en av de berörda.

SvD - 23 sep 15 kl. 08:52

Han avslöjade VW:s miljardfiffel

Miljöexperten Anup Bandivadekar och hans tre kollegor avslöjade Volkswagens utsläppsfusk. Fifflet omfattar elva miljoner bilar och riskerar kosta VW 25 miljarder dollar. – VW:s ingenjörer måste ha vetat vilka regler som gäller, säger Anup Bandivadekar i en intervju med SvD Näringsliv..

Expressen - 12 okt 15 kl. 18:29

Avslöjade vanvård på boende – polisanmäld

Don Sevcuk, 44, gömde en kamera i sin mammas rum på boendet när han misstänkte att hon for illa. Filmen avslöjade stora brister i vården - men nu riskerar Don Sevcuk att åtalas sedan enhetschefen på boendet polisanmält honom. – Det är sorgligt, men jag ångrar ingenting.

DN - 25 nov 17 kl. 08:08

Katthår avslöjade kvinna som skickade bomb till Obama

Den 46-åriga kvinnan nekades socialbidrag och skickade som hämnd tre brevbomber – varav en till Barack Obama. Katthår som fastnat på paketet avslöjade kvinnan, som nu riskerar ett långt fängelsestraff..

YLE - 15 jan 15 kl. 15:51

Fimpen avslöjade hans del i vargjakten

Jens Brännkärr från Nedervetil i Kronoby är en av de som dömts för vargjakten i Perho. Det var DNA-prov från en fimp i skogen som avslöjade hans andel i jakten. Brännkärr säger att han kom med i jakten i Perho lite av misstag.

Dagens PS - 09 jan 17 kl. 08:04

H&M-familjens hemliga miljonaffärer avslöjade

Di Digital kan på måndagen avslöja att ett hemligt bolag vid namn DIG Investment har haft i uppdrag att investera delar av H&M-familjen Perssons enorma förmögenhet. Pengarna, som enligt technyhetssajtens beräkningar bör ligga omkring en halv miljard i dag, ska enligt uppgift ha pumpats in i ett 70-tal bolag. När Di Digital kontaktar DIG Investment vill bolagets vd inte kommentera uppgifterna.

DN - 16 dec 18 kl. 09:23

Isländska politiker anmäler kvinnan som avslöjade deras samtal

De isländska politiker som avslöjats med att fälla sexistiska och nedsättande kommentarer om funktionshindrade har anmält kvinnan som avslöjade dem. Politikerna menar att avslöjandet om deras uttalande har skadat deras anseende..

GöteborgsPosten - 22 maj 14 kl. 18:32

Avslöjade dödlig svinbakterie - döms till böter

Allt fler handlare väljer att bojkotta danskt fläskkött. Detta efter avslöjandet att fyra danskar dött sedan de smittats av samma bakterie som många av landets grisar bär på. Men journalisterna som avslöjade uppgifterna döms till böter..

Kristianstadsbladet - 09 sep 14 kl. 17:26

Polisskurkar avslöjade på Twitter


Poliser som genomförde ett fräckt rån på en av Filippinernas mest trafikerade vägar kunde avslöjas sedan en bild på kuppen lagts ut på mikrobloggen Twitter.Bilden av män som omringade en van viftande med vapen i fullt dagsljus togs uppenbarligen av en passerande bilist.Ilskna kommentarer på sociala medier tvingade polismakten att starta en jakt på rånarna som ledde rätt in i dess egen kår.

BT - 09 sep 14 kl. 17:26

Polisskurkar avslöjade på Twitter

Poliser som genomförde ett fräckt rån på en av Filippinernas mest trafikerade vägar kunde avslöjas sedan en bild på kuppen lagts ut på mikrobloggen Twitter. Bilden av män som omringade en van viftande med vapen i fullt dagsljus togs uppenbarligen av en passerande bilist.Ilskna kommentarer på sociala medier tvingade polismakten att starta en jakt på rånarna som ledde rätt in i dess egen kår.

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 14 timmar sedan

”När ensamheten är som värst kan jag bara gråta”

Ensamhet kan vara ett stort lidande. Det har en ung kristen kvinna, som Världen idag har talat med, fått erfara. – Det finns inget att se fram emot när man bara ska gå omkring i sina egna tankar, säger hon..

Världen Idag - 19 timmar sedan

Jon Simma känner sig buren av Gud – även i svåra tider

Under större delen av sitt liv har Jon Simma, 20, levt med djupt självförakt och en känsla av utanförskap – något som lett till både depression och självmordstankar. Men Guds kärlek har gett honom viljan att leva, hopp om framtiden och styrkan att kämpa vidare..

Världen Idag - 19 timmar sedan

Livelovsång från Nyhem när Pingst släpper ny singel

Med nya lovsången ”Våra ögon har sett Herren” – inspelad på sommarens Nyhemsvecka – ger Pingst ett första smakprov från tredje albumet i sin satsning på att ta fram nya lovsånger..

Världen Idag - Igår: 13:00

Nu startar Andrew Petersons nya Sverigeturné

Lovsångaren och Sverige-favoriten Andrew Peterson är tillbaka i landet för en ny turné – denna gång tillsammans med Jenny Wahlström. I kväll, lördag, är det premiär i Mellringekyrkan i Örebro..

Världen Idag - Igår: 09:20

Unga kan vinna betald missionsresa

Om en månad startar missionskonferensen Engage i Nässjö med fokus på de onådda och bibellösa folken. – De två senaste åren som vi haft Engage har det varit starka gudsmöten och beslut har tagits som gjort att många åkt ut på mission, säger Jonas Andersson från ledningsgruppen..

Världen Idag - Igår: 09:00

Oro när abort nämns i Löfvens nya linjetal

En bejakande formulering där ordet abort används i en svensk regeringsförklaring har tidigare aldrig förekommit, inte förrän statsminister Stefan Löfven i tisdags läste upp sin. Att detta nu uttrycks öppet som en prioritering oroar prolife-anhängare..

Världen Idag - Igår: 09:00

Hockeydrömmen byttes mot passion för lovsång

För ett och ett halvt år sedan lade Benjamin Sundberg en lovande hockeykarriär på hyllan och satte i stället fokus på att leda lovsång. Nu ska 19-åringen göra ett års praktik hos den engelske pastorn Mike Pilavachi, som varit mentor åt lovsångsledare som Matt Redman och Tim Hughes..

Världen Idag - I förrgår: 02:30

Marie Arnfjell, 60 år

Efter att i våras ha gått igenom en hjärtoperation är Marie Arnfjell lite extra tacksam över att få fira sin 60-årsdag i dag, lördag. Men även mitt i svåra stunder i livet har Gud talat till henne, vilket bland annat lett henne till att starta kvinnotidningen Junia och organisationen Sisters International. – Det är i mina sjukdomsperioder som jag upplevt att Gud är som närmast, berättar hon..

Världen Idag - I förrgår: 00:00

Fördjupa reformationens och väckelserörelsernas arv

Den kristna kyrkan är en båt som navigerar på ett stormigt hav. Det är då helt avgörande att veta vart man ska och hur man hittar rätt. Svensk kristenheten har sina rötter i 1500-talets reformation.

Världen Idag - I förrgår: 19:00

M-ledningen vill ha söndagsöppet på Systemet

Moderaternas partiledning vill införa söndagsöppet på Systembolaget, rapporterar Sveriges Radio Ekot. – Det blir ett dyrt pris för alla barn och unga som växer upp i missbruksmiljöer och inte minst för alla skattebetalare, säger IOGT-NTO:s förbundsordförande Johnny Mostacero..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.