YLE > Finland

Tuesday, 17 September, 16:48

YLE - 10 sep 19 kl. 08:25

Lehto Group samarbetsförhandlar – 150 arbetsplatser kan försvinnaBygg- och fastighetskoncernen Lehto Group inleder samarbetsförhandlingar som kan leda till att 150 årsverken försvinner. Sammanlagt gäller samarbetsförhandlingarna kring 540 personer..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Group, Lehto Group

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lehto, Group, samarbetsförhandlar, 150, arbetsplatserkan , försvinna
YLE - 07 aug 15 kl. 08:28

Nokian Renkaat samarbetsförhandlar – 150 jobb hotade

Nokian Renkaat som tillverkar däck inleder samarbetsförhandlingar med personalen i Nokia nästa vecka. Förhandlingarna berör kring 900 personer. Samarbetsförhandlingarna uppskattas leda till högst 150 uppsägningar.

HBL - 11 okt 13 kl. 11:19

Också Ingå kommun samarbetsförhandlar

Ingå är den nästa i turen av västnyländska kommuner som samarbetsförhandlar med personalen. På måndag tar kommunstyrelsen ställning till ett förslag om att inleda samarbetsförhandlingar med kommunens anställda. Hur mycket som ska sparas är fortfarande oklart.

YLE - 21 jan 14 kl. 07:41

Viking Line samarbetsförhandlar

Rederiet Viking Line samarbetsförhandlar med sin landpersonal i Finland. Förhandlingarna inleddes på måndagen. Det här gäller cirka 500 personer som jobbar på fastlandet och på Åland.

HBL - 11 sep 12 kl. 12:46

Aktia samarbetsförhandlar - 15 personer ska bort

Aktia samarbetsförhandlar för att effektivera och omorganisera affärsverksamheten. Personalmängden ska minska och små regionkontor ska slås ihop.Målet med samarbetsförhandlingarna är att personalantalet minskar med 15, för de anställdas del leder förhandlingarna dessutom till att arbetet omorganiseras.

YLE - 28 sep 15 kl. 11:00

160 jobb ska bort då Wärtsilä samarbetsförhandlar

160 jobb ska bort då Wärtsilä samarbetsförhandlar. Samarbetsförhandlingarna, som inleddes på måndagen, berör 1700 personer i Vasa, Åbo och Helsingfors. Wärtsilä har meddelat att de har ett nedskärningsbehov på 160 arbetsplatser.

YLE - 02 maj 13 kl. 15:07

Logset samarbetsförhandlar

Skogsmaskintillverkaren Logset i Kvevlax i Korsholm samarbetsförhandlar och kommer eventuellt att permittera personal. Enligt vd Esa Rantala har företagets produktion ökat de senaste tre åren, men nu har produktionen gått ner. Dessutom är det de osäkra tiderna inom branschen som gör att Logset nu vill se över verksamheten.

YLE - 21 apr 15 kl. 11:07

MTV samarbetsförhandlar igen

Mediebolaget MTV samarbetsförhandlar igen. De berör hela personalen och den här gången är målet att minska antalet årsverk med mellan 55 och 75. Minskningen av antalet årsverk kommer bland annat att beröra den kommersiella verksamheten.

YLE - 08 nov 17 kl. 15:22

Keskipohjanmaa samarbetsförhandlar - ska spara en halv miljon

Tidningen Keskipohjanmaa samarbetsförhandlar. Sparkravet är en halv miljon och kan betyda en personalminskning med 9 årsverken..

Nyan - 11 okt 18 kl. 15:29

Goodtech samarbetsförhandlar

Goodtech environment samarbetsförhandlar. Hela personalen omfattas. Det skriver Goodtech i ett pressmeddelande.

YLE - 24 okt 13 kl. 10:49

UPM samarbetsförhandlar ? igen

Skogskoncernen UPM inleder idag samarbetsförhandlingar med personalen. Förhandlingarna kommer att påverka 230 anställda. Av dem är 150 i Finland.

Fler nyheter från YLE

YLE - 45 minuter sedan

40 vill ha jobbet som FPA:s generaldirektör – chefer och stadsdirektörer bland de sökande

Tidsfristen för att söka jobbet löpte ut på tisdag eftermiddag. Fullmäktige väntas föreslå ett namn den 5 november..

YLE - 1 timme sedan

Strömningstjänsten Storytel köper förlaget Gummerus

Det svenska Storytel, en strömningstjänst för e-böcker och ljudböcker köper upp det finska förlaget Gummerus Kustannus..

YLE - 2 timmar sedan

Knivrån i butik i Pojo - centrum har blivit oroligare säger polisen

Polisen fick på måndagskvällen (16.9) larm om ett slagsmål utanför S-market i centrum av Pojo. Snart eskalerade bråket till ett rån.

YLE - 3 timmar sedan

Posten senarelägger lönesänkningarna – inför två års övergångsperiod

På tisdagen meddelade Posten att den väntar med att verkställa de omstridda lönesänkningarna för sin personal inom postsorteringen. De ungefär 700 anställdas löner ska förbli oförändrade fram till januari 2022..

YLE - 3 timmar sedan

Posttjänsterna måste förnyas - max en gång post per dag

Medieförbundet har beställt en utredning kring hur distributionen av all post för konsumenten kommer att utvecklas fram till 2030. Om branschen ska klara sig när de tryckta volymerna krymper föreslår de tre åtgärder..

YLE - 5 timmar sedan

Brother Christmas döms för penninginsamlingsbrott – bötesstraff för sannfinländarnas riksdagsledamot

Välgörenhetsorganisationen Brother Christmas döms för penninginsamlingsbrott. Sannfinländarnas riksdagsledamot Ari Koponen som är ordförande för Brother Christmas döms tillsammans med två medarbetare..

YLE - 5 timmar sedan

Brother Christmas döms till böter för penninginsamlingsbrott

Välgörenhetsorganisationen Brother Christmas döms för penninginsamlingsbrott. Ari Koponen som är ordförande för Brother Christmas döms tillsammans med två medarbetare..

YLE - 6 timmar sedan

Wilhelmsdal i Ingå rustas upp – i november vill politikerna ha förslag på vad huset kan användas till

Det behövdes en lång diskussion och två omröstningar innan kommunfullmäktige godkände ett tilläggsanslag för renoveringen..

YLE - 6 timmar sedan

Söderkulla hälsostation ser äntligen ut att få flytta – Sibbo vill hyra den kyrkliga samfällighetens lokaler

Söderkulla hälsostation i Sibbo har länge haft problem med inneluften. Flera anställda har uppvisat symptom, men nu ser situationen ut att få en lösning. Sibbo kommun börjar förhandla om att hyra lokaler på Hälsovägen 3..

YLE - 8 timmar sedan

Budgetmanglingen i gång: Rinnes regering tror på snabb behandling

Regeringens årliga mangling för att enas om den finländska statsbudgeten för år 2020 har inletts på Ständerhuset i Helsingfors. De fem regeringspartierna är välförberedda. Men de är knappast helt eniga om hur pengarna ska användas - eller varifrån de ska tas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.