Dagens Media > Ekonomi

Monday, 16 September, 04:34

Dagens Media - 10 sep 19 kl. 07:47

”Vi är vardagsrummet för likasinnade”Kappa Bar föddes ur en stark vision och höga mål – företaget skulle bli esportfantastens andra vardagsrum. I åttonde avsnittet av ”Allt om Esport” berättar Klas Bergqvist, ägare av Kappa Bar, om hur man når ut till esportare..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Bar, Allt, Esport, Klas Bergqvist, Kappa Bar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi är vardagsrummetför , likasinnade
Kristianstadsbladet - 26 sep 14 kl. 19:43

Den kraftiga branden startade i vardagsrummet

Foto: Lasse Ottosson
Branden på Ingelstadsgatan startade i vardagsrummet och ingenting tyder på att ett elfel orsakat den.
På fredagen undersökte polisens tekniker den eldhärjade lägenheten på Ingelstadsgatan.Lägenheten har omfattande skador efter den kraftiga branden.

BT - 07 nov 14 kl. 20:04

Vardagsrummet som billigt gym

Har du lust att träna men saknar, modet, plånboken eller tiden att dra i väg till gymmet? Lugn. Det är lätt att bygga styrka och smidighet hemma i vardagsrummet.

BT - 07 nov 14 kl. 20:04

Vardagsrummet som billigt gym

Har du lust att träna men saknar, modet, plånboken eller tiden att dra i väg till gymmet? Lugn. Det är lätt att bygga styrka och smidighet hemma i vardagsrummet.

Dagensanalys.se - 05 sep 19 kl. 13:42

Så här ska Amazon dominera vardagsrummet

Kriget om vardagsrummet har pågått ett tag nu. Det är alla från linjära tv-bolag till streamingstjänster. Nu har ännu en jätte gett sig attans på att dominera.

Kristianstadsbladet - 18 jun 11 kl. 20:41

Likasinnade motorburna i gemensam kortege

Foto: Jörgen Johansson
Det var en mäktig syn som mötte Kristianstadsborna när drygt 300 motorcyklar rullade in i centrum i lördags eftermiddag.
För 26:e året i rad anordnade Night Eagles MC sin mc-kortege, men i år valde man att vända på steken. Starten gick från Åhus och kortegen avslutades i Kristianstad och Tivoliparken.

SvD - 30 okt 15 kl. 22:00

”Skoldåd riskerar inspirera likasinnade”

Jokelamassakern fungerade i Finland som en ­utlösande faktor, som en sorts galen och fruktansvärd inspiration för andra likasinnade. Och nu har det otänkbara skett även här. Hur kan vi dra lärdom av historien?.

Trelleborgs Allehanda - 23 jan 18 kl. 10:00

Lasse hittar likasinnade genom Facebook

– En Facebookgrupp är den perfekta mötesplatsen för likasinnade. Det menar Lasse Kristensen, som själv administrerar flera både lokala och rikstäckande grupper..

Barometern - 30 maj 18 kl. 10:49

Boulevänner mötte likasinnade i Ystad

Föreningen Boule Emma anordnar varje år en resa för medlemmarna. Nyligen besöktes likasinnade i Ystad och resan medförde också seger för Boule Emma..

Kristianstadsbladet - 16 jun 19 kl. 20:12

Nylander (L) mobiliserar likasinnade i hemlig Facebookgrupp

Nyamko Sabuni har medvind i kampen om partiledarposten i Liberalerna. Men partiets gruppledare i riksdagen, Kristianstadsbon Christer Nylander, tar tydligt ställning för Erik Ullenhag. I en hemlig Facebookgrupp manar han likasinnade att inte deppa.

Expressen - 18 jan 11 kl. 21:42

Agneta, 56: Nu har vattnet sipprat in i vardagsrummet

Både förråd och garage hemma hos Agneta Sivenius, 56, i skånska Vallby har svämmat över. Nu har vattnet även börjat sippra in i vardagsrummet. - Vattnet runt huset når upp till knäna.

Sydsvenskan - 28 sep 11 kl. 14:16

Död man hittad i vardagsrummet

Post från den 20 juni låg kvar i drivan på golvet innanför dörren när polisen gick in i en lägenhet igår.
Polisen har ännu inte identifierat den man som hittades i vardagsrummet i en lägenhet på Nöbbelöv, men sannolikt handlar det om en medelålders man som bor i lägenheten. Mannen har legat i bostaden en längre tid och kroppen är i mycket dåligt skick.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 15:18

Visual Art och Ica utökar samarbetet

Visual Art får utökat förtroende, inleder samarbete med Ica Media om nationell medieförsäljning för digitala butiksskärmar i kassalinje och butik..

Dagens Media - I förrgår: 11:18

”Utsätt din retargetingaktör för konkurrens”

REPLIK. Dick Eriksson, nordisk försäljningschef på RTB House, svarar på Criteos debattinlägg och argumenterar för att marknadsförare ska använda fler retargetingaktörer – inte bara en..

Dagens Media - I förrgår: 09:51

Anders Billing till SvD

Anders Billing lämnar Sveriges Radio för att istället bli ekonomiredaktör på SvD Näringsliv..

Dagens Media - I förrgår: 09:35

Så skapar du ett medlemsfinansierat medium

EXPERTEN SVARAR. Emanuel Karlsten och Olle Lidboms podd, Mediepodden, har tidigare finansierats av annonser. I somras ställde de ett ultimatum till lyssnarna – 10 000 kronor i medlemsfinansierng i månaden eller så läggs podden ned..

Dagens Media - I förrgår: 07:50

Pubmatic öppnar upp för header bidding på OTT

Nu uppdaterar Pubmatic sin lösning ”Openwrap” så att den kan hantera alla kanaler – inte bara display. ”Den digitala reklambranschen kan locka till sig ytterligare investeringar”, säger Jonas Olsen, ansvarig för video på Pubmatic..

Dagens Media - I förrgår: 07:52

Wiki Tribune relanseras: ”Det blev inte bra”

DMEXCO 2019. Wikipediagrundaren Jimmy Wales avslöjar på Dmexco att han relanserar webbtidningen Wiki Tribune – denna gång som ett sociala medium..

Dagens Media - I förrgår: 07:41

Sverige ”safe haven” för IP-tjuvar – regeringen måste agera

Piratkopieringen innebär 17 miljarder kronor i förlorad försäljning, 7,5 miljarder i uteblivna skatteintäkter samt att 7 000 jobb går förlorade. Nu måste regeringen visa handlingskraft och införa det färdiga förslaget om grovt upphovsrätts- och varumärkesbrott, skriver åtta företrädare för kunskapsintensiva näringar..

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 15:35

Därför har jag bytt ut min tv mot airpods

Utvecklingen från skärmmedia mot ljud är en makrotrend som kommer att påverka oss alla. Och den har sin rot i skärmutmattningen – ett begrepp som hela världen pratar om, skriver Walter Naeslund, Honestys vd..

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 15:18

Visual Art ska sköta Icas medieförsäljning i butik

Visual Art får utökat förtroende, framöver ska utomhusbolaget ha hand om medieförsäljningen för Icas digitala ytor..

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 13:23

Spaning från Dmexco: Snacket bland besökarna

DMEXCO 2019. Googles största rädsla, röstmarknadsföringens genombrott och antalet säljare som svämmar över. Det är några av snackisarna under Dmexco i Köln, skriver Dagens Medias Madeleine Nilsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.