Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 15 September, 09:34

Dagensanalys.se - 10 sep 19 kl. 07:32

Shopify köper bolag för att konkurrera med AmazonShopify som är en av världens mest populära e-handelsplattformar vill ta steget längre och nu också börja leverera varorna till konsumenten. Shopify vill helt enkelt göra en Amazon fast med vinkeln att de hjälper alla bolag på sin plattform med leveransen. För att åstadkomma detta har man nu köpt bolaget 6 River Systems som specialiserar sig på att automatisera lagerhantering för 4,2 miljarder kronor. Experterna från 6 River Systems ska förfina och optimera Shopifys Fulfillment Network och ta det hela [. ] Inlägget Shopify köper bolag för att konkurrera med Amazon dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Amazon, River Systems, Shopifys Fulfillment Network, Shopify, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Shopify, köper, bolagför att , konkurreramed , Amazon
Dagensanalys.se - 29 maj 18 kl. 13:01

Nya Magento-licensen kan kosta upp till 1,7 miljoner kronor per år

Nyligen köpte Adobe upp Magento, vilket fick till följd att Shopifys aktie föll som en sten. Många Shopify-användare har sedan många år Magento, men enligt uppgifter som MKSE.se grävt fram innebär förvärvet även en ändrad prisbilden.

DI - 15 apr 15 kl. 09:50

Shopify ansöker om att ta in 100 miljoner dollar

Shopify, som har en molnbaserat plattform för småbolag att skapa nätbutiker, lämnade på tisdagen in en ansökan om att ta in upp till 100 miljoner dollar genom en börsnotering. Det skriver Renaissance Capital IPO Center..

Dagensanalys.se - 10 aug 16 kl. 00:32

Upplever du att du får allt sämre effekt på Facebook – det beror på att algoritmerna har förändrats

Facebook News Feed algoritmer är under konstant förändring, många upplever att de får sämre spridning och engagemang för sina inlägg i världens största medienätverk. Facebooks har idag 1,65 miljarder användare och det fortsätter att vara en av de viktigaste kanalerna för alla företag och mediekanaler världen över för att kommunicera med sina kunder genom att skapa engagemang och spridning av sina budskap. Det är svårt att hänga med i svängarna på Facebook när de hela tiden ändrar vad som skall visas.

Dagensanalys.se - 22 maj 17 kl. 08:58

Alla Facebook uppdateringar samlade på ett ställe

Facebook uppdaterar konstant sina algoritmer, detta påvekar alla som jobbar med det sociala nätverket, wallaroomedia.com sammanställer konstant alla förändringar. Så om du vill ha full effekt på hur dessa påverkar dig, kolla in allt som har hänt sedan 2006.

Dagensanalys.se - 25 nov 17 kl. 11:01

Livesändning av Black Friday och Cyber Monday

Här kan du se live när alla konsumenter köper på nätet sina prylar under Black Friday och Cyber Monday. Bakom livesändningen är företaget Shopify som visar statistiken från sin plattform. Varje punkt representerar ett köp och linjen visar var köparen befinner sig i förhållande till e-butiken..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 09:10

Slutet för svensk media? – Kampen mot amerikanska drakar intensifieras

Mattias Strandberg och Mikael Karlsson diskuterar trender samt delger sina reflektioner om svenska medier och amerikanska drakar. I den här spaningen går vi både högt och lågt. Vi vågar tycka till samt dissar och hissar satsningar.

Dagensanalys.se - Igår: 15:06

Maximera försäljningen under fjärde kvartalet med Facebook-annonsering

Vi börjar närma oss fjärde kvartalet (Q4) vilket är den största försäljningsperioden på hela året. Här berättar Albin Stööp som är VD på Zalster – ett svenskt företag som är Facebook Marketing Partner och Instagram Partner –  hur du ska planera din Facebook-annonsering. Facebook-annonsering är ett av de mest kraftfulla verktygen för att nå ut och inspirera befintliga och potentiella kunder under denna hårt konkurrensutsatta, men lukrativa period.

Dagensanalys.se - Igår: 13:05

Vad ger ett hackathon?

Det blir allt vanligare med hackathon, där man samlar personer som ska programmera (hacka) under en begränsad tid och inom ett specifikt ämne. Men ibland kan man fråga sig vad ett sådant event faktiskt leder till. Vi fick nyligen svar på just den frågan!

Dagensanalys.se - Igår: 10:09

Proof Analytics inleder samarbete med ProSales Consulting

Proof Analytics meddelar att de ingår samarbete med ProSales Consulting, som stödjer bolag i komplexa affärsutmaningar. Samarbetet innebär att ProSales Consulting kommer att representera Proof Analytics både i Sverige och övriga Norden. Proof Analytics erbjuder analysverktyg för marknadsinvesteringar baserat på Automatiserad Marketing Mix Modeling.

Dagensanalys.se - Igår: 10:07

Google rankar originalnyheter högre

Nu blir det jobbigt för medier som jobbar med rewrites. Google börjar nämligen ranka originalnyheten högre än välskrivna kopior. Tanken här är att lyfta fram originalet trots att alla andra försöker trumfa med klickvänliga rubriker.

Dagensanalys.se - I förrgår: 09:30

5 tips på hur du lyckas med din Amazon-satsning

I tisdags bjöd företagen Dash Retail och Omniarch in till ett exklusivt seminarium för att berätta om sitt nya samarbete och hur du lyckas med att sälja via Amazon. E-handelsjätten Amazon har visserligen inte gjort sitt intåg i Sverige ännu, men trots det är det många svenska och nordiska företag som säljer sina produkter på en global marknad via Amazons plattform. Amazon är däremot inte en helt enkel plattform att börja sälja genom, något som Markus Varsikko, grundare och VD […] Inlägget 5 tips på hur du lyckas med din Amazon-satsning dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - I förrgår: 20:37

SEO-strategier som ger resultat

Framgångsrik digital marknadsföring är starkt beroende av en väl planerad SEO-strategi. Faktum är att SEO är en av de mest effektiva strategierna som företag kan använda för att få en konkurrensfördel på marknaden. Den här gästartikeln är skriven av Abbe El-Madhoun från Buzzlemedia.

Dagensanalys.se - I förrgår: 20:12

Varumärken måste våga mer och tänka som pirater

Intervju med Sam Conniff Allende, prisvinnande byråräv från London som sadlat om och nu TED Talkar samt författat boken Be More Pirate. Mycket intressant diskussion med Sam om hur varumärken måste våga mer och bli mer som pirater. Lyssna och bli inspirerad!

Dagensanalys.se - I förrgår: 19:39

Bilder från årets Huddle med Mindshare

Här är några bilder från årets Huddle med Mindshare. Temat var Riot or Rules. Anders Svensson från Twitch berättade om plattformens framfart både i Sverige och internationellt.

Dagensanalys.se - I förrgår: 17:13

Intermetra döps om till Point

Undersökningsföretaget Intermetra har övertagits av fyra medarbetare och två externa delägare. I samband med detta byter man nu namn till Point. De nya ägarna är nu – Anders Lindahl, Rasmus Sundqvist, Markus Lagerqvist och Råger Mårlind, samt två externa delägare Jon Kindell (tidigare Doberman, nu på Varvet) och Peter Mohlin (tidigare Spoon).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.