Expressen > Nyheter

Tuesday, 17 September, 11:03

Expressen - 10 sep 19 kl. 07:29

SD-topp köpte alkohol för partiets egna pengarSD-toppen i Stockholm Peter Wallmark anställde sig själv som politisk sekreterare och tog ut dubbla löner. Nu riktas nya anklagelser mot honom om att han utnyttjat partiets pengar för privat bruk, skriver Aftonbladet. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm Peter Wallmark, Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD-topp, köpte, alkoholför , partiets, egna, pengar
Dagens PS - 11 jan 17 kl. 07:20

Skandal-topp köpte dyraste villan

Affärsvärlden berättar att Alexander Ernstberger, grundare och vd för Allra Sverige – tidigare Svensk Fondservice – den 3 november 2016 köpte en villa på 250 kvadrat med strandtomt på Lidingö utanför Stockholm för 50 miljoner kronor. Med den prislappen blev husköpet det dyraste under året, framgår det. Tidningen uppger att bolaget under ledning av Alexander Ernstberger – korad till Årets Unga entreprenör 2015 – förekommer i en rapport från 2014 där Pensionsmyndigheten varnar för just den här typen av bolag.

YLE - 09 apr 17 kl. 19:59

Vänsterförbundets Li Andersson: "Jag är nervös för hela partiets del"

Vänsterförbundet fick 9,5 procent av förhandsrösterna och ser ut att förbättra sitt resultat från förra kommunalvalet. På basen av förhandsrösterna kommer Vänsterförbundet att göra ett bra kommunalval. Partiordföranden Li Andersson var på gott humör då Yle intervjuade henne på valvakan.

YLE - 22 apr 16 kl. 05:53

Österbottningarna handlar minst alkohol

Alkoholkonsumtionen i Finland har gått neråt sen toppåret 2007. I de tre österbottniska landskapen och på Åland handlas det minst. Färsk statistik från Institutet för hälsa och välfärd (THL) visar att alkoholkonsumtionen minskade under 2015.

Nyheter 24 - 22 jan 14 kl. 11:30

Köpte kläder och smink för 100 000 av partiets pengar – SD-topp får gå"Välregisserat"

STOCKHOLM. Marie Edenhagers skandalomsusade karriär inom Sverigedemokraterna är över. Under landsdagarna i år petades hon från partistyrelsen och Nyheter24 kan nu avslöja att hon dessutom utesluts ur partiet.

Uppsalanyheter.se - 07 mar 15 kl. 14:33

Bikes vs Cars - "bilen fortfarande i topp i trafikplaneringen"

Alice Cavalcante slår sig ner vid laptopen i sin lägenhet i brasilianska Sao Paulo, de nakna fötterna landar i en – jo, faktiskt – liten gräsmatta under skrivbordet. Via nätet pratar hon med andra cykelengagerade om hur en cyklist i 20-miljonerstaden just fått sin arm avsliten av en bil.Alice Cavalcante slår sig ner vid laptopen i sin lägenhet i brasilianska Sao Paulo, de nakna fötterna landar i en – jo, faktiskt – liten gräsmatta under skrivbordet.

Nyheter 24 - 14 mar 14 kl. 11:13

Han är fotbollsstjärnan – som döpte sin son efter WolverineJohn Alvbåge om...

GÖTEBORG. Twittrande fotbollsspelare är inget nytt fenomen. Många av de allsvenska spelarna är aktiva på Twitter.

Expressen - 18 dec 12 kl. 06:03

Sdu-topp slutar - avfärdar SD som osund "sekt"

Sverigedemokraterna och partiledaren Jimmie Åkesson drabbas av ännu en tung förlust. Skandalerna och interna bråk gör nu att ett av partiets starkaste framtidsnamn - SDU-politikern Stefan Lundkvist - väljer att hoppa av partiet. - Jag har sett enormt mycket fula saker inom partiet, oftast kopplat till intag av kopiösa mängder alkohol.

Alliansfritt Sverige - 08 aug 14 kl. 08:09

C-topp: Mer sprit ger mindre supande

Proportioner, det kan vara bra att ha känsla för sånt. Detta med att öka tillgängligheten på alkohol går att marknadsföra på olika vis. Romantisera är ett sätt.

Nya Wermlands Tidningen - 18 mar 11 kl. 16:55

Alkohol, hjärtattacker och självmord i topp

Alkohol, hjärtattacker och självmord. På de här tre områdena ligger Värmland i topp i den statistik över dödsorsaker som Socialstyrelsen publicerade på fredagen..

BT - 16 dec 11 kl. 12:33

Odell kan ryka när ny KD-topp väljs

Göran Hägglunds konkurrent om partiledarposten, Mats Odell, uppges på väg att tas ifrån alla toppuppdrag.
I dag presenterar Kristdemokraternas valberedning sitt förslag till partiledare och partistyrelse.
- Om det är så att man petar alla som haft mage att kritisera partiledaren är det katastrofalt, säger Bengt Germundsson, Kristdemokraternas mest framgångsrika kommunpolitiker.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Bomb exploderar vid presidentens tal

Minst 14 personer har dött i en bomb i Parvanprovinsen i norra Afghanistan.President Ashraf Ghani hade bjudit in till torgmöte och ett stort antal personer befann sig på platsen..

Expressen - 45 minuter sedan

Bilen som Karolins mördare använde

Polisen är intresserad av alla iakttagelser av fordonet, så som var den har setts, var den har parkerats, var den har tankats, vem eller vilka som uppehållit sig vid den, om den har varit på verkstad för reparation eller däckbyte eller om den tvättats. Allt är av intresse.Det skriver Nils Norling vid Malmöpolisen i ett pressmeddelande..

Expressen - 45 minuter sedan

Göteborgs jubileumssatsning på bostäder havererar

Fram till jubileumsåret 2021 skulle Göteborgs stad bygga 7 000 nya bostäder. Men nu visar prognoserna på ett totalhaveri: mer än var fjärde bostad beräknas inte stå klar till 2021.– Självklart är det trist att det inte verkar bli så supertoppen som vi hade tänkt oss, säger Emmali Jansson, MP, andre vice ordförande i Fastighetsnämnden..

Expressen - 45 minuter sedan

Swedbank erkänner penningtvätt – banken lägger sig platt

Swedbanks styrelse med Göran Persson som ordförande lägger sig platt.Styrelsen har tvingats ge klartecken för polisen att förhöra den norske toppadvokaten Erling Grimstad. Samtidigt erkänner banken brister när det gäller att stoppa penningtvätt.

Expressen - 1 timme sedan

Nu kan du köpa solceller på Ikea

Över hälften av alla svenska husägare funderar på att skaffa solceller, visar en undersökning från Kantar Sifo. Hindret har varit pris och låg kunskap. Det vill Ikea råda bot på när de under tisdagen erbjuder solenergisystem för villaägare..

Expressen - 45 minuter sedan

Kommunen agerar i Åmål – efter Expressens reportage

Åmåls kommun skickar räddningstjänst och miljöinspektörer till den hyresfastighet som Expressen rapporterade om i helgen.I järnvägshusen i Åmål bor hyresgästerna, främst nyanlända flyktingar från Syrien, i ren misär.Enligt värden är det hyresgästerna själva som ”förstör och är lata”.

Expressen - 1 timme sedan

Här vräker snön ner i Värmland – rekordtidigt

Samtidigt som meteorologerna lovar sommarvärme till helgen – så vräker snön ner i Sysslebäck i Värmland.Dan Nordström vaknade upp till ett riktigt snöfall under tisdagsmorgonen.– Det vräkte ner.

Expressen - 1 timme sedan

Friidrottens hus stängt efter stora branden

Den stora branden i Slottsskogshallen påverkar också Friidrottens hus som ligger precis intill, skriver Dagens Nyheter. – Vi har blivit tvungna att stänga här. Inga toaletter eller duschar kan användas eftersom vattenledningen hit gick via den nedbrunna hallen, säger Bo Edsberger, chef för Göteborgs Friidrottsförbund, till tidningen.

Expressen - 1 timme sedan

Arbetslösheten högre än väntat i augusti

Arbetslösheten var 7,1 procent i augusti, icke säsongsrensat, enligt SCB:s Arbetskraftsundersökning (AKU).Enligt Infront Datas prognosenkät väntades arbetslösheten vara 6,2 procent.I juli var arbetslösheten 6,9 procent och i augusti 2018 var arbetslösheten 6,1 procent.

Expressen - 1 timme sedan

Sölvesborg sätter in väktare efter uppståndelse om Pride

Väktare sätts in i Sölvesborgs kommunhus efter uppståndelsen kring kommunens stopp för användning av prideflaggan.Kommunchefen Lars Ericsson anser att det finns en hotbild mot kommunen, rapporterar SVT Nyheter Blekinge..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.