DI > Ekonomi

Saturday, 21 September, 13:06

DI - 10 sep 19 kl. 07:15

Advanced SolTech har utsett Carnegie Investment Bank och DNB Markets till rådgivare vid den planerade noteringen på Nasdaq First North Growth MarketAdvanced SolTech Sweden AB (publ) (“Advanced SolTech”, eller “Bolaget”), ett dotterbolag till SolTech Energy Sweden AB. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
SolTech, Carnegie Investment Bank, DNB Markets, Nasdaq First North Growth Market, SolTech Sweden AB, SolTech Energy Sweden AB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Advanced, SolTechhar , utsett, Carnegie, Investment, Bankoch , DNB, Markets till rådgivare vid den planerade noteringen på Nasdaq First North Growth Market
DI - 31 jan 19 kl. 07:00

Advanced SolTechs gröna företagsobligation tecknades till 170 MSEK

SolTech Energy Sweden AB (publ) dotterbolag, Advanced SolTech Sweden AB (publ) ”ASAB” gröna säkerställda seniora företagsobligation, SOLT5, tecknades till 170 MSEK. Emissionen är den första i ASAB:s gröna obligationsramverk om upp till 1 500 MSEK. Obligationerna avses noteras på First North Sustainable Bond Market och nettolikviden avsätts för att delfinansiera förvärvet av en befintlig solenergiportfölj om 24,44 MW, bestående av 17 takbaserade solenergianläggningar i Kina som årligen genererar cirka 19 % avkastning på investerat kapital.

VA - 06 aug 19 kl. 09:54

SolTech: Dotterbolag i Kina får stororder

Advanced SolTech Renewable Energy Hangzhou fått en ny order som beräknas ge årliga intäkter på cirka 5,4 miljoner kronor. SolTechs aktie lyfter tvåsifftrigt efter nyheten. .

DI - 27 feb 19 kl. 08:00

Isofol Medical AB (publ) utser Carnegie Investment Bank AB (publ) till finansiell rådgivare

GÖTEBORG, Sverige, 27 februari 2019 - Isofol Medical AB (publ), (Nasdaq First North Premier: ISOFOL), tillkännagav idag att bolaget och styrelsen har utsett Carnegie Investment Bank AB (publ) till finansiell rådgivare för att utforska en möjlig listflytt av bolagets aktier till Nasdaq Stockholms huvudlista inom 12-18 månader och för att tillsammans med Pareto Securities AB utvärdera andra strategiska och finansiella initiativ..

DI - 15 aug 18 kl. 10:10

Soltech senarelägger börsintroduktion av samriskbolag

Solenergibolaget Soltech och partnern Advanced Solar Power Hangzhou har beslutat att skjuta upp den planerade börsintroduktionen av den kinesiska verksamheten till senhösten 2019. Tidigare har en börsintroduktion för Advances Soltech Sweden AB (ASAB) planerats för det andra kvartalet 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 08 aug 18 kl. 08:00

Stefan Ölander ny VD i SolTech Energy och Frederic Telander ny ordförande

Styrelsen i SolTech Energy Sweden AB (publ) har utsett Bolagets nuvarande styrelseordförande Stefan Ölander till ny VD i Bolaget, gällande från och med den 31 augusti 2018. Samtidigt föreslås i kallelsen till extra bolagsstämma att nuvarande VD, Frederic Telander övertar rollen som styrelsens ordförande, även det gällande från och med den 31 augusti 2018. .

Dagensanalys.se - 13 sep 18 kl. 14:25

Sizmek lanserar ny lösning för advanced-tv

Sizmek som är en av världens största oberoende plattform för annonsköp har lanserat ett nytt initiativ inom advanced-tv med planer att ge ut en fullt integrerad lösning för linjär-, addressable- och connected-tv senare i år. Snart kan annonsörer och mediebyråer använda AI-drivna insikter från sin digitala annonsering till TV samt uppnå optimerad målgruppsstyrning, räckvidd och frekvens i alla sina kampanjer. Genom att föra samman data, media och det kreativa med AI gör Sizmek det möjligt för byråer och annonsörer att driva varumärkeskännedom på både tv och i olika digitala kanaler.

DI - 07 mar 16 kl. 07:20

Soltech-bolag i avtal med Kina

Soltech meddelar att bolagets dotterbolag Asre, som Soltech äger 51 procent i, har tecknat ett nytt femårigt samarbetsavtal har tecknats med en lokalregering i Jincheng i Kina..

DI - 06 mar 18 kl. 07:18

Soltech säljer Wasa Rör

Solenergibolaget Soltech, listat på First North, renodlar sin verksamhet och fokusera alla resurser på koncernens affärsområden inom solenergi i Norden och Kina. Som en följd av renodlingsbeslutet har Soltech Energy sålt sitt helägda dotterbolag Wasa Rör T. Mickelsson AB till Vanovo AB..

DI - 05 okt 18 kl. 07:00

SolTech Energy lanserar framtidens tak!

Byggnadsintegrerade och estetiska solceller som fyller flera funktioner i samma produkt är utan tvekan framtidens solenergi. SolTech Energy lanserar nu SolTech RooF, en ny produkt som ersätter traditionella takpannor och som kommer att marknadsföras som ett byggnadsmaterial för takbyten. Marknaden för villatakbyten omsätter årligen enbart i Sverige över 5 miljarder kronor.

DI - 25 okt 18 kl. 07:00

SolTech Energy presenterar förvärvsstrategi för ökad tillväxt

SolTech Energys styrelse har beslutat att aktivt öka försäljningsinsatserna av de egna produkterna i Sverige genom att implementera en förvärvsstrategi. Denna syftar till att säkerställa marknadsföring, försäljning och distribution av de egna produkterna till slutkund.  SolTech avser att förvärva bolag verksamma inom försäljning och installation av tak, fasader och solenergilösningar..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Greta Thunberg mobiliserar en hel värld

På bara ett års tid har hon mobiliserat miljoner ungdomar. På måndag talar Greta Thunberg på FN:s stora klimatmöte –.

DI - 1 timme sedan

Castellum toppar internationell hållbarhetsrankning

Fastighetsbolaget Castellum hamnar i topp i sin klass när ett internationellt verktyg rankar fastighetsbranschen i….

DI - 1 timme sedan

Succéförfattarna bakom hyllad hjälteduo

Med över 400 000 böcker sålda i Sverige har Handbok för superhjältar blivit en sensation..

DI - 1 timme sedan

Succéfonden dumpar kursraketen: ”Har passerat gränsen”

Småspararfavoriten Fortnox har rusat 165 procent på börsen i år. Men i somras sålde Cliens Kapitalförvaltning av sitt….

DI - 1 timme sedan

Iran varnar för vedergällning

Den som attackerar Iran får räkna med krig på hemmaplan, säger Hossein Salami, generalmajor vid det iranska….

DI - 2 timmar sedan

”Mycket långsökt” – Persson behåller miljoninnehavet i Swedbanks konkurrent

Ålandsbankens skärpta satsning på svenska bolånemarknaden, som domineras av Swedbank förändrar inte ordförande Göran….

DI - 3 timmar sedan

FI bröt mot egna regelverket – jävsreglerna är för gamla

FI-toppen Martin Noréus anmälde inte jäv trots att han förhandlat om ett chefsjobb på Handelsbanken..

DI - 3 timmar sedan

Smutsigt USA värd för klimattoppmöte – men Trump stannar hemma

USA har världens mest klimatskeptiska befolkning. Landet har också en president som kallar sig miljövän, men vars….

DI - 3 timmar sedan

Svag miljöpress på amerikanska bolag

NEW YORKAmerikanska bolag och investerare blir allt mer medvetna och transparenta när det gäller investeringarnas….

DI - 4 timmar sedan

Köparnas hatlista: Så undviker du fällorna vid försäljningen

Är du på väg att sälja din lägenhet eller villa finns det vissa faktorer som du bör lägga extra energi på för att locka….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.