Sydsvenskan > Inrikes

Monday, 16 September, 08:31

Sydsvenskan - 10 sep 19 kl. 07:06

En död och flera skadade i sjukhusbrandEn person har dött och sju har livshotande skador efter en brand på ett sjukhus i Düsseldorf i Tyskland. Branden bröt ut vid elvatiden på måndagskvällen i ett rum på andra våningen där den patient som dött bodde. Röken från rummet spred sig över fem vån.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Düsseldorf, Tyskland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En död och flera skadadei , sjukhusbrand
GöteborgsPosten - 10 sep 19 kl. 13:11

En död och flera skadade i sjukhusbrand

En person dog och 19 skadades vid en brand på ett sjukhus i Düsseldorf i Tyskland. För fyra av de skadade är tillståndet livshotande, skriver.

UNT - 13 dec 15 kl. 09:21

Många döda i sjukhusbrand i Ryssland

En brand i ett psykiatriskt sjukhus i södra Ryssland dödade 23 personer och skadade ytterligare 20, enligt landets departement för nödsituationer..

Corren - 13 dec 15 kl. 09:21

Många döda i sjukhusbrand i Ryssland

En brand i ett psykiatriskt sjukhus i södra Ryssland dödade 23 personer och skadade ytterligare 20, enligt landets departement för nödsituationer..

Expressen - 24 dec 15 kl. 07:31

Flera döda efter sjukhusbrand

Minst 25 personer har omkommit och mer än 100 är skadade efter en brand på ett sjukhus i Jazan, Saudiarabien, uppger flera internationella nyhetsbyråer..

Skånskan - 30 sep 16 kl. 07:33

Stor sjukhusbrand – minst två döda

Minst två personer har dött och flera skadats i en brand på ett sjukhus i Tyskland.
Enligt Der Tagesspiegel har minst två människor omkommit och 15 skadats. Großbrand im Universitätsklinikum #Bergmannsheil in #Bochum – zwei Tote.

Helsingborgs Dagblad - 09 dec 11 kl. 08:16

Tiotals döda i indisk sjukhusbrand

Över 40 dödsoffer har konstaterats efter en sjukhusbrand i Calcutta på fredagen, meddelar myndigheter i den indiska mångmiljonstaden. Många av de omkomna var patienter som rökförgiftades i sömnen när elden spred sig i det privata Amri-sjukhuset under de tidiga morgontimmarna. Brandkårerna hade svårt att ta sig fram till sjukhuset, som ligger i ett område med trånga, vindlande gränder..

Nyhetskanalen - 09 dec 11 kl. 08:18

Flera döda i indisk sjukhusbrand

Över 40 dödsoffer har konstaterats efter en sjukhusbrand i Calcutta på fredagen, meddelar myndigheter i den indiska mångmiljonstaden..

NSD - 09 dec 11 kl. 09:56

70 döda i indisk sjukhusbrand

Över 70 dödsoffer har konstaterats efter en sjukhusbrand i indiska Calcutta, uppger en källa i sjukhusledningen. 90 personer har räddats levande ur byggnaden..

BT - 09 dec 11 kl. 14:17

Många döda i indisk sjukhusbrand

En sjukhusbrand i indiska Calcutta har krävt 89 liv, enligt polisen. 90 personer ska ha räddats levande ur byggnaden.
Många av de omkomna var patienter som rökförgiftades i sömnen när elden spred sig i det privata Amri-sjukhuset under de tidiga morgontimmarna.

SR - 27 maj 14 kl. 23:16

Många döda i sjukhusbrand i Sydkorea

I Sydkorea har 21 människor omkommit och sex skadats allvarligt i en sjukhusbrand i Janseong county, söder om huvudstaden Seoul. Det uppger den sydkoreanska nyhetsbyrån Yonhap..

Sydsvenskan - 24 dec 15 kl. 07:33

Många döda i sjukhusbrand

Minst 25 personer har omkommit och över 100 har skadats i en sjukhusbrand i Jizan i södra Saudiarabien.Branden bröt ut på första våningen, där akuten och förlossningsavdelningen ligger, rapporterar lokala myndigheter.Saudiska civilförsvaret har lagt ut bilder på Twitter och Facebook från branden och det nu avslutade släckningsarbetet..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

H&M:s försäljning stiger

Klädjätten H&M:s försäljning steg med tolv procent till 62,6 miljarder kronor under räkenskapsårets tredje kvartal, juni–augusti, jämfört med samma period i fjol. I lokala valutor, alltså rensat för valutaeffekter, steg försäljningen med åtta procent. ".

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Så många vill tävla i Melodifestivalen

2 545 stycken. Så många låtar hade kommit in till Melodifestivalen 2020 när deadline för att skicka in bidrag gick ut i helgen. "Det är väldigt glädjande att se att intresset för Melodifestivalen 2020 är så stort.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Tiotals ännu saknade efter indisk båtolycka

Räddningsinsatserna fortsätter efter den svåra båtolyckan i sydöstra Indien i söndags. 39 människor saknas fortfarande. Åtta personer har bekräftats döda efter olyckan på floden Godavari i delstaten Andhra Pradesh, uppger polisen.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Erdogan pratar syriskt eldupphör med Putin

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan tar under måndagen emot ledarna för Ryssland och Iran i den turkiska huvudstaden Ankara för att diskutera situationen i Syrien. Det blir det femte Syrienmötet mellan Erdogan, Vladimir Putin och Hassan Rohani sedan.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Masstämd läkemedelsjätte ansöker om konkurs

Läkemedelsjätten Purdue Pharma lämnar in en konkursansökan med målet att det ska ge mer än 10 miljarder dollar (96 miljarder kronor) till att hantera opioidkrisen, uppger bolaget i ett uttalande. Företaget är en av de största aktörerna som anklagas för.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Höstbudget som syns i många plånböcker

Skattesänkningar för höginkomsttagare, pensionärer och glesbygdsbor – för många hushåll väntas regeringens höstbudget ge mer pengar kvar i plånboken. Regeringens budgetförslag läggs fram den 18 september och i vanlig ordning är många av förändringarna r.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

HK Malmös nye spelmotor redo för Skånederbyt

Stian Tönnesen underskattar inte OV Helsingborg..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Långa tån bakom nollan: ”Alltid skönt att hålla tätt bakåt”

Rasmus Bengtsson dominerade i försvaret..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Tove Lo: Härlig beskrivning av pussy power

En av svensk pops klarast lysande stjärnor är tillbaka med sitt fjärde album. För Tove Lo känns det som ett nytt andetag. – Jag har tagit lite längre tid med den här skivan, verkligen varit i studiobubblan och lagt ner väldigt mycket kärlek, energi och.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Oljepriset stiger kraftigt

Priset på råolja stiger kraftigt efter drönarattacken mot två oljeproduktionsanläggningar i Saudiarabien i lördags. I London ökade priset på Brent Crude-råolja med 19 procent under söndagen. I USA steg priset med 15 procent, till 63,34 dollar per fat.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.