BT > Nyheter

Saturday, 21 September, 03:11

BT - 10 sep 19 kl. 06:36

Fackordföranden: ”En nämnvärd förbättring blir svår att genomföra”Ordföranden för Sylf Södra Älvsborg ser en bristfällig AT-ledning på Säs som orsak till att man inte kan klättra högre i AT-rankingen. – Möjligtvis går status quo att upprätthålla men en nämnvärd förbättring blir svår att genomföra, säger Rikard Sundberg..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Sylf Södra Älvsborg, AT, Säs, Rikard Sundberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FackordförandenEn , nämnvärd, förbättringblir , svåratt , genomföra

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Slog runt efter biljakt i Varberg

BT - 1 timme sedan

USA-soldater till Saudiarabien

BT - 1 timme sedan

Brott: Hittade narkotika och knogjärn i bil

En ung man misstänks ha kört bil i Borås påverkad av både alkohol och narkotika. I fordonet fann polisen bland annat ett knogjärn..

BT - 1 timme sedan

Biden: Offentliggör samtalet

BT - 1 timme sedan

Vi behöver se sexköpens komplexa verklighet

Män köper sex av kvinnor. Det är den dominerande bilden av sexköp. Men det är en för enkel och därmed felaktig bild av en mer komplex verklighet.

BT - 2 timmar sedan

Kommission ska utreda journalistmord

Maltas regering har tillsatt en kommission som ska se över om mordet på den undersökande journalisten Daphne Caruana Galizia skulle kunna ha förhindrats..

BT - 2 timmar sedan

Glenn har varit militär sedan tonåren

Oavbrutet sedan 50-talet har han jobbat för försvaret - vid sidan av sina vanliga jobb. Efter många år som bland annat reservofficer och i FN-tjänst, jobbar Glenn Altsten i dag åt Svof och gläds åt att försvaret får mer pengar framöver. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.