BT > Nyheter

Sunday, 15 September, 22:37

BT - 10 sep 19 kl. 06:36

Säs bland botten då AT-läkare rankar arbetsplatsen: ”Alldeles för lågt”Trots en viss uppgång mot förra året hamnar Södra Älvsborgs sjukhus (Säs) bland botten då AT-läkare i hela Sverige betygsätter sin arbetsplats, visar en ny kartläggning. – Vi ligger alldeles för lågt naturligtvis, säger tillförordnade AT-chefen Anders Poutiainen..
Läs mer på BT
Läs mer om:
AT, Södra Älvsborgs, Sverige, Anders Poutiainen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Säsbland , botten, , AT-läkare, rankar, arbetsplatsen, Alldelesför , lågt
Sydsvenskan - 05 sep 18 kl. 10:24

AT-läkare ger bottenbetyg åt Sus i Lund

Sus Lund hamnar i botten när blivande läkare sagt sitt i en årlig ranking av landets sjukhus..

YLE - 22 jan 16 kl. 04:13

Väntetiden till läkare två dagar till sex veckor

Väntan på en läkartid varierar enormt mellan de olika vådcentralerna i Helsingfors - från två dagar i Månsas till hela sex veckor i bland annat Femkanten. Nu ska social- och hälsovårdsnämnden ta tag i saken. I början av veckan beslutade Helsingfors stadsstyrelse enhälligt att väntetiden på en läkartid ska förkortas från maximalt fyra veckor till maximalt två veckor.

Cornucopia - 06 aug 14 kl. 09:33

Antalet läkare ökar mest i alliansstyrda landsting

Antalet läkare har trots vänsterpressens prat om nedskärningar i vården ökat kraftigt i Sverige. Mest av allt ökar antalet läkare i de landsting som styrs av allianspartier där antalet läkare ökat med 19% sedan Göran Perssonregimens 2005 och med 5.5% sedan valet 2010.

BT - 11 jan 13 kl. 14:01

Skidåkare utlöste lavin i Åre

En mindre lavin utlöstes på fredagen i Åre. Lavinen gick i Bäckfallet i närheten av störtloppsbacken. Skistars personal genomsökte snabbt området och ingen person hade dragits med i snöskredet.

HBL - 21 okt 13 kl. 07:58

Misären på botten består

När Helsingfors Gästhem och ­Natthärbärgen grundades i slutet av 1800-talet svarade det mot ett stort ­behov. Misären och ­fattigdomen i ­Helsingfors var stor. I dag, 130 år ­senare, ser problemen annorlunda ut men fortfarande lider människor nöd och allt yngre drabbas.

YA - 03 okt 14 kl. 06:30

Smuts på botten snabbt åtgärdat

Foto: Anette Sjöstrand
Bottnen på Ystad arenas stora bassäng har täckts av ett lager fint kol som läckt ut från vattenreningssystemet. – Vi har haft normala inkörningsproblem, men det borde vara fixat nu, säger chefen Marita Sysmäläinen.
Många badgäster har i veckan reagerat på att vattnet i den stora bassängen för motionssimning varit nersmutsat med små svarta partiklar.

Norrtelje Tidning - 30 jun 17 kl. 08:00

Så många förlorar körkortet på grund av medicinska skäl "läkare har anmälningsplikt"

– Ingen bilförare blir av med körkortet på grund av ålder utan det ligger alltid en medicinsk bedömning i botten.
Det säger Transportstyrelsens chefsläkare på Transportstyrelsen som hanterar körkortsfrågor..

GöteborgsPosten - 20 sep 18 kl. 18:29

Läkare kritiseras efter mardrömsoperation

En läkare vid en privatklinik i Göteborg kritiseras nu efter att ha opererat en kvinna utan att vare sig informera henne om operationen eller att ha övervägt att ge henne bedövning – trots att kvinnan fick panik och började skrika och gråta.
– Man blir nedtrampad till botten och får försöka ta sig upp därifrån, säger kvinnan till GP..

Skånskan - 15 jun 19 kl. 18:02

Kalkbrottets botten drar besökare

MALMÖ Kalkbrottet i Malmö har de flesta kört förbi eller flugit över, men inte alla har varit nere där. För att ge fler chansen utökar Malmö stad sina guidade turer.
Under helgen passade många på att komma när Kalkbrottsdagarna gick av stapeln.

NT - 11 feb 13 kl. 16:28

Östersjöns botten ska visualiseras

Sjöfartsverket ska dokumentera Östersjöns havsbotten i en film som kan ses av besökare på Visualiseringscenter. Vid årsskiftet ska filmen vara klar..

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

Presidentval i Algeriet i december

BT - 30 minuter sedan

S-vänster vill reformera budgeten

BT - 1 timme sedan

Polisen: Så skedde dödskraschen i Fristad

Polisen har skapat sig en bild av den svåra mc-olyckan i Fristad där en man dog. – Vi tror att han kommit i för hög hastighet och fått sladd, säger Andreas Gabrielsson vid polisen. .

BT - 1 timme sedan

Hoppet om en skatepark lever vidare via förening

Under måndagen kom Simon Nilsson med förslaget om att anordna en skateboardpark i Bollebygd. Knappa två dygn senare har engagemanget växt och nu är planerna på att bilda en förening i full gång. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.