SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 17 September, 16:47

SmålandsPosten - 10 sep 19 kl. 06:19

Sju får gå när avtal avvecklasSju chaufförer på Skanska schakt och transport i Växjö förlorar sina jobb. Anledningen är att företagets avtal med Växjö kommun avvecklas..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Skanska, Växjö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sjufår , när , avtal, avvecklas
DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Sju kommuner har avtal om heltid

Sju kommuner i länet och landstinget har nu kollektivavtal om heltid med Kommunal..

YLE - 24 apr 17 kl. 15:29

Sju parter skrev avtal om världsarvet

Saltkarets utsiktstorn lockade 36 000 besökare i fjol, men det är långt fler som besöker världsarvet i Kvarkens skärgård. Nästa sommar välkomnas besökarna av Havets hus som man börjar bygga i höst. Nu är sju parter överens om hur man går vidare med på den finska sidan av världsarvet Höga Kusten/Kvarkens skärgård.

Cornucopia - 08 apr 16 kl. 11:16

Ryssland bryter mot ett sjätte avtal - Spetsbergstraktatet

Ryssland och Kreml ser nu ut att bryta mot ett sjätte internationellt avtal. Man har landsatt militär trupp på Svalbard utan tillstånd, vilket bryter mot Spetsbergstraktaten. Sedan tidigare har man brutit mot Budapestavtalet om Ukrainas territoriella integritet, INF-avtalet mot medeldistansrobotar och mot avtalet om NATO:s obehindrade expansion från 1997.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Sju asylboenden kommer avvecklas

Sju asylboenden i Värmland ska avvecklas de kommande månaderna. 608 personer kommer att behöva flytta.Var de ska bo i stället är inte klart än..

BT - 24 mar 14 kl. 21:07

Avtal om trafiken vid Ubbarp klart

Kommunstyrelsen godkände i dag det avtalsförslag som Trafikverket och Ulricehamns kommun kommit överens om när det gäller trafiklösningarna ute vid Ubbarp. I korthet säger avtalet att Trafikverket tar de framtida driftskostnaderna för 46:ans vägområde men kommunen ska stå för samtliga kostnader när det gäller planering, upprättande av vägplan, markåtkomst, bygghandling och utbyggnad. Cirka sju miljoner avsätter Ulricehamns kommun i 2015 års investeringsbudget för att klara byggnationen och från årets driftsbudget tar man medel för att upprätta vägplan.

Supermiljöbloggen - 09 mar 15 kl. 08:45

Finansmarknadsministern vill inte svara på Vattenfallfråga – som han själv ställde för sju år sedan

Per Bolund (MP) gick 2008 till hårt angrepp mot alliansregeringen och krävde svar på om regeringen tänkte låta Vattenfall ta fram en plan för en fullständig avveckling av såväl kolbrytning som kolkraftsproduktionen. Nu när Per Bolund själv har ansvar för styrningen av bolaget vill han inte svara på samma fråga. I mars 2008 valde riksdagsledamoten Per Bolund (MP) att lämna in en interpellation till dåvarande näringsminister Maud Olofsson (C).

HBL - 19 nov 12 kl. 09:47

Sju av åtta fack överens med SAS

Sju av åtta fackförbund har slutit avtal med SAS. Bara det danska kabinfacket återstår. Men även om det också säger ja har SAS ändå inte fått sin sparplan ända in i mål.?

SmålandsPosten - 07 jan 14 kl. 06:10

Förändring i avtal för unga flyktingar

Avtalet som Uppvidinge kommun har för boende för ensamkommande flyktingungdomar ska ändras för att anpassas till det verkliga antalet mottagna ungdomar. Från och med i januari i år är det nya regler för ersättning för ensamkommande flyktingbarn.
Uppvidinge kommun har sedan 2011 ett avtal med Migrationsverket om boende för ensamkommande flyktingung­domar.

SmålandsPosten - 23 feb 16 kl. 17:44

Politiker vill lägga ner fyra av sju bibliotek

Den politiska majoriteten med socialdemokrater och moderater vill lägga ner fyra av sju bibliotek. Det betyder att folkbiblioteken i Urshult, Väckelsång, Linneryd och Konga kan avvecklas..

Nyan - 24 okt 17 kl. 13:08

Förlorade sju olika tvistemål

Reglerna för vad som gäller för ångerrätt vid hemförsäljning är strikta. Det får fibernätsföretaget IP Connect erfara efter att ha förlorat i sju fall i konsumenttvistenämnden.
Privatpersoner har vänt sig till konsumenttvistenämnden efter att de inte har fått säga upp avtal om fibernät som de ingått med IP Connect genom hem- eller distansförsäljning.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 3 minuter sedan

Världsmarknadspris på olja faller kraftigt

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Anonym gåva: Bord på elefantfot

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Småland: Gick in på Coop-toalett och skruvade loss toastol – ”en chock”

Mannen klev in på toaletten hos Coop i Målilla. En timme senare lämnade han utrymmet i fullständig kaos..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Landslagsduo förlänger med Göteborg

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Taylor Swift kommer till Norden

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Blekinge: Brandbomber kastades mot skola

Jändelskolan i Jämjö har fått utstå skadegörelse i form av hemmagjorda brandbomber i helgen. En vaktmästare på skolan upptäckte skadegörelsen som nu har polisanmälts..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Naken man försökte dra in elev i skogen

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Fyra dödade i centralasiatisk gränsstrid

SmålandsPosten - 1 timme sedan

SSAB permitterar anställda

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Då börjar "Gåsmamman" sändas igenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.